2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آره گلم داخل رحم نمیشه رفت با لاپاراسکوپی  تخمدان هم وسطش پر هست فقط از همون فضای شکمی میشه بر ...

سلام ب همگی دوستان گلم 

ایشالا ک تو این مدت ک نمیومدم اینجا کلی مامان داشته باشیم 🙏🥰

زبنب جون خوبی عزیزم ؟ از مرجان خبری داری میدونم ک تا الان زایمان کرده ،نیومده خودش خبر بده؟

از آنای عزیز چه خبر مدت طولانی هست ک تو تاپیک نمیاد الهی ک مشکل جدی نداشته باشه و هر جا هست تنش سلامت

و در آخر هم ایشالا ک تمام خانمای این  تاپیک و همه منتظرا بزودی مادر بشن 🙏😍

سلام خوبيد بچه ها؟  يازده انتقالم .امروز 4 صبح بي بي چك گذاشتم منفي بود بعد خوابيدم بيدار شدم ص ...

ایشالا مامان شدی....خوشحال باش و تا آزمایشت برای اطمینان بیشتر صبر کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبيد بچه ها؟  يازده انتقالم .امروز 4 صبح بي بي چك گذاشتم منفي بود بعد خوابيدم بيدار شدم ص ...

ایشالا ک مادر شده باشی بعید میدونم بیبی الکی مثبت بشه ولی در کل آزمایش بده ایشالا ک مثبته

دکتر ژنتیک  مشاوره گذاشت حرف زدیم من یه برادر شوهرم ناشنواست خلاصه ازمون سوال کرد بعدش گفت آزمایش smaخیلی مهمه همه باید بدن چون هزینش بالاست خیلیا نمیدن مام دادیم بهد به شوهرمم گفت شما سنجش شنوایی برو دفعه بعد که رفتیم دکتره گفت یکم تو شنواییتون خیلی کم مشکا دارین همسرم از دکتر شنوایی پرسید گفت نه این مشکلی نست اصلا بهد این دکتر ژنتیک میگفت بخوایین باید آزمایش ژنتیک بدین ۷ تومنه و خلاصه بعد گفت شایدم بدین اصلا معلوم نشه این ناشنوا بودن برادرتون علت محیطی یا ژن گفتیم وااا این همه خرج کنی شایدم معلوم نشه شوهرم خیلی عصبانی شد دکتر چرا هر حرفی می زنه آخرشم میگه معلوم نیست باید توکل کنین بعد من گفتم خانم دکتر این ازمایشsmaچقدر طول می کشه بیاد که بدونم برم برای سیکل یا نه گفت خیلی مهم نیست تو درمانتو شروع کن 😐😐😐مگه تو خانوادتون ضعف عضلانی دارین گفتیم نه این سوال و قبل آز پرسیده بود 

واییی شوهرمو میگی می خواست خفش کنه چرا این هر دفعه یه چیز میگه شوهرمم گفت نه آز نمیدم اونم گفت باشه رضایت نامه پرکنین پرخطرررر😑😑😑

من یه دختر دارم خداروشکر سالم شوهرم گفت اینا همش تلک پوله ول کن بابا بریم امضا کنیم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینیب جون میگم من روزی دوتا شیاف سیکلوژست دارم میگم این شیاف باعث میشه ک آب دور جنین کم بشه ب نظرت ؟ ...

عزیزم شما از اول انتقال شیاف داشتی؟؟ یا امپول پروژسترون بود؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام به خانما یه سوال داشتم من بخوام ۲ پری برم دکتر که برام دارو بنویسه برای زدن آمپول دیر نمیشه منظ ...

عزیزم نمیشه.چون بر اساس سونویی که روز دوم یا سوم پری میکنن نوع سیکل و نوع داروهایی که باید استفاده کنی رو برات تجویز میکنن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

عزیزم احتمال ۹۹ درصد خوشبختانه بارداری ،، بی بی چک الکی دوخط نمیشه😍

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم احتمال ۹۹ درصد خوشبختانه بارداری ،، بی بی چک الکی دوخط نمیشه😍

واي خدا كنه بعد از دوسال انتظار و ناراحتي ميخوام سعي كنم خيلي اميدوار نباشم كه تو ذوقم نخوره شنبه ديگه اولين آزمايشم رو بايد بدم

واي خدا كنه بعد از دوسال انتظار و ناراحتي ميخوام سعي كنم خيلي اميدوار نباشم كه تو ذوقم نخوره شنبه دي ...

انشاله بارداری عزیزم  ، من ارزومه بی بی چک دوخط ببینم تصمیم دارم ازش عکس بگیرم و چاپش کنم بزارم صفحه اول البومم😂😂 الان دوروزه منتظرم پریود شم ولی نمیاد دیگه دارم قاطی میکنم😡😡

زینب جان من انتقال قبلیم منفی شد.رفتم لاپاراسکوپی تشخیصی.سمت چپم کلا چسبندگی داشت که همونجا برطرف کر ...

عزیزم راستش نمیدونم، هر چی بوده دیگه تمام شده 

مشکل انعقادی که نداری؟ اگر هم بررسی نکردی احتمالا با همون آسپرين یا انوکسا کنترل میشه 

چون خود داروهای انتقال خصوصا استرادیول غلظت خون میاره 

راستی مادر شوهرت و بقیه رفتن خونه خودشون؟ اوضاع خودت بهتره؟

والا از همشون پرسیدم هر کدوم یه چیز میگن اصف میگه ای یو ای نصر میگه فعلا طبیعی تا سه ماه بعد ای وی ا ...

ان شاالله درست میشه همه چیز

ولی واقعا گاهی فقط باید گفت از دست این آقایوووووون😂😂😂😂😂 خدا سایشون رو بالا سرمون نگه داره