2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
پس عزیزم حتما برو دکتر، سهل انگاری نکن، بذار اون بعد از چک کردن وضعیتت خیالت رو راحت کنه 

آره با دکترم الان تماس گرفتم بهم ایزوکسوپرین و پرولوتون داد.مشکل اینجاس من ترکیه م دستم از همه جا کوتاهه😔

بچه ها واسه من دعا كنين  از تير ماه بدبياري پشت بدبياري خسته شدم ديگه سقط و فوت پدرم و پنج شنب ...

عزیزم 😔😔😔😔 وقتی یهو همه چی سخت و غم انگیز میشه یعنی داری به روزهای خوب نزدیک میشی 

همیشه از دل همین سختی ها خوشی جوونه میزنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره با دکترم الان تماس گرفتم بهم ایزوکسوپرین و پرولوتون داد.مشکل اینجاس من ترکیه م دستم از همه جا کو ...

عزیزم پس همینا رو که گفت انجام بده ولی سعی کن همون جا هم یه مرکز درمانی خوب پیدا کنی 

بالاخره اونجا هم دکتر زنان هست 

فقط امیدوارم دارو با خودت برده باشی، بعید میدونم بدون نسخه بهت بدن

عزیزم شما از اول انتقال شیاف داشتی؟؟ یا امپول پروژسترون بود؟؟

من طبیعی باردار شدم ولی ب محض باردار شدن روزی دوتا شیاف سیکلو ۴۰۰ داشتم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
جدی میگی عزیزم 😲😲😲😲 نه خیلی زیاده همین 12 لیتر فدات شم، الکترولیت های بدنت داغون میشه  زن ...

همش دسشویی میرم . یعنی دیگه بیشترش نمیخواد ک کنم ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بچه ها واسه من دعا كنين  از تير ماه بدبياري پشت بدبياري خسته شدم ديگه سقط و فوت پدرم و پنج شنب ...

عزيزم منم يه دوره همه سختي هاي زندگي ام  با هم اومد ولي خداروشكر روزهاي خوب هم ديدم

گلم تا الان همچین چیزی در مورد پروژسترون نه خوندم، نه دیدم نه شنیدم فقط میدونم مانع از انقباض میشه ...

خاکستری جون گفتن ک دکترشون گفتن ک دوز بالای پردژسترون باعث میشه ک آب دور جنین کم بشه بخاطر همین نگرانم

ممنونم عزيزم ولي يكي از دوستان گفت كه من نهم بي بي چك زدم مثبت بود ر از منفي خيلي نااميد شدم

گلم کلا بی بی زدن کار خوبی نیست، + بشه یه جور استرس میده، _ منفی بشه یه جور دیگه

، اون دوستمون هم بارداری شیمیایی داشته وگرنه الکی + نمیشه

راستی 14 روز بعد از انتقال هم میتونی آز بدی، تا هفته آینده دل آدم آب میشه، فقط به چیزای خوب فکر کن گلم هر چی که حالت رو خوب میکنه 

مثلا اگر فکر میکنی الان حس کنی مامان شدی خیلی خوش میگذره حتما این کارو بکن، زندگی کوتاه تر از اونی هست که واسه شادی دنبال قید و بند باشیم 

اگر هم بی توجهی بیشتر کمک می کنه بی توجه باش 

همش دسشویی میرم . یعنی دیگه بیشترش نمیخواد ک کنم ؟؟

نه فدات شم 

12 لیتر اصلا زیاد هم هست، حتما کمش کن نهایت 20 لیوان آب 

همش نگران بالانس الکترولیت های خونت هستم، هر چند بدن سالم اینا رو خودش متعادل میکنه ولی خیلی بهش فشار میاد

خاکستری جون گفتن ک دکترشون گفتن ک دوز بالای پردژسترون باعث میشه ک آب دور جنین کم بشه بخاطر همین نگرا ...

گلم نگران نباش، منم اولین باره این صحبت رو شنیدم 

بعد هم ما دوز مون بالا نیست نترس اصلا

نه فدات شم  12 لیتر اصلا زیاد هم هست، حتما کمش کن نهایت 20 لیوان آب  همش نگران بالانس ال ...

بالانس الکترون های خون دیگه چیه ؟؟ من قبلا هم روزی پنج شش لیتر آب میخوردم ک آب دور جنینم کم شدش الان آب رو دو برابر کردم