2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
الان حدود دو ماهه شوهر من روزی ۱۰ ۱۵ بار اب سرد به بیضه اش میگیره و همیشه سرده بیضه هاش،ولی الان حدو ...

سلام عزیزم منم همسرم یه مدت این کارو کرد درد بیضه گرفت سمت چپ

دردی که از صبح سه شنبه تا شب بود ولی شب موقع خواب بد نبود همسرم کلی اصرار کردم بریم بیمارستان قبول نکرد، صبحش بیدار شد دیگه درد امون نداد بهش سریع رفتیم بیمارستان اونجا به پیچش ناقص بیضه شک کردن و مجبور شد عمل کنه ولی شکر خدا تورشن نبود و التهاب بیضه و اپیدیدیم بود، که متاسفانه یه عمل انداخت روی دستمون

به نظر منم یخ گذاشتن کار درستی نیست باید با آب خنک بشورن چند بار در روز

حالا شما هم سریع برید بیمارستان سونو میکنن احتمالا همون التهاب هست و چند روز باید کمپرس گرم بذاره و دارو مصرف کنه

عزیز دلم خودت سرشار از انرژی مثبتی که چیزای خوب رو دریافت میکنی، اصلا خجالت میکشم اینو میگی و مطمئن ...

مرسی عزیزم برای دعای قشنگتم هزاربار مرسی ...تو بهترینی مهربون😚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزان..برای آزمایشای ایمنی و انعقادی مهمه چه روزی از سیکل پریودی باشه؟؟ 

سلام عزیزم نه مهم نیست گلم فقط روز قبلش نباید گوشت خورده باشی و از زمان سیکل های هورمون درمانی و پردنیزولون و اینا فکر کنم یکی دوماهی باید گذشته باشه 

حتما زنگ بزن از مسئول فنی آزمایشگاه بپرس 

سلام زینب خانم ، ببخشید رویان به من گفتن که اواسط آبان ماه شیش ماه از زمان آزمایشاتم میگذره یعنی حول ...

نه گلم همه منظورشون نبوده 

فقط ایدز و هپاتیت هست 

منم پانکچر 21 بهمن بود ولی 26 بهمن تاریخ انقضا آزمایش های ایدز و هپاتیت می‌رسید

نگران نباش حتی چند روز مونده به پانکچر هم میتونی مجدد بدی و مهر اورژانس بزنن سریع حاضر میشه

الانم ببین کی دقیقا تاریخ انقضا میرسه اگر روز 14 سیکل و اینا میفته که زودتر تکرار کن ولی اگر روز 20 باشه بعد از پانکچر هم فرصت داری 

فقط tsh هم خیلی مهمه اگر جدید ندادی اورژانسی بده

نه گلم همه منظورشون نبوده  فقط ایدز و هپاتیت هست  منم پانکچر 21 بهمن بود ولی 26 بهمن تار ...

ممنونم عزیزم خیالم راحت شدش پس با یه آزمایش خون حل میشه اتفاقاً من روزی یه نصفه قرص ترویید هم میخورم و باید تکرار کنم ، من همیشه پری هام منظم بوده دیگه الان نمیدونم که وارد سیکل میکرو شدم و از دیشب ال دی شروع کردم و قراره دو هفته دیگه سینافکت تزریق کنم بازم پری ماه بعد منظم هست یا نه ولی اگه بازم منظم باشه حدود 8 یا 9 روز قبل ازمایشاتم وسط سیکلمه 

ممنونم عزیزم خیالم راحت شدش پس با یه آزمایش خون حل میشه اتفاقاً من روزی یه نصفه قرص ترویید هم میخورم ...

پس سیکل 45 روزه داری گلم

آره با آزمایش خون حل میشه 

پریود با سینافکت احتمال تاخیر هست نگران نباش یه پریود ساختگی هست خون ریزی بعدیت

الان رحم و تخمدان رو به یائسگی موقت میبرن تا موقع شروع داروهای تحریک تخمدان بدن بهتر جواب بده

کلا تا وقتی سینافکت داری و ال دی تخمک گذاری انجام نمیشه و به دنبالش رحم خیلی تغییرات نداره

ممنونم عزیزم خیالم راحت شدش پس با یه آزمایش خون حل میشه اتفاقاً من روزی یه نصفه قرص ترویید هم میخورم ...

راستی گلم یه نکته که از آنا جون یاد گرفتم اینه 

قرص لووتیروکسین باید سر ساعت خورده بشه با آب کم

و در طی مصرفش بهتره این 4 تا ماده رو نخوری 

سویا و محصولات‌ش

خانواده کلم ها

شیرینی جات مصنوعی

این چهارمی الان خاطرم نیست ولی یادم اومد حتما میگم

با لبنیات هم باید 4 ساعت فاصله داشته باشه مصرفش

دوستان ی دکتر غدد توی تهران که ازش راضی باشید بهم معرفی میکنید بی زحمت

سلام،دکتر حسن( مسعود) گنجی زاده. مطبش تو یوسف آباده. هم خیلی باسواده هم دستش خوبه هم فوق العاده دکتر آرومی هست

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

شانسته دیگه.من دوره قبل یه روز زودتر پری اومد اما الان امروز موعدم بود هنوز نشدم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.