2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
این دوتارو هر روز میخوری ؟

عزیزم خوبی چ خبر..مرخص شدی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نفسی خانوم خوبی فدات شاهزاده پسرت خوبه؟؟ والا بمنم دکتر گفت 20بیا آخرین ویزیت احتمالا تا قبل ...

ماهم  خوبیم خداروشکر....عزیزم انشاءالله ک بسلامتی زایمان کنی و گل پسرتو بغل کنی...خداروشکر دیگه چیزی نمونده.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم شاید به خاطر خودت میگه  منم دفعه سومم بود که منفی شدم همسرم که آدم احساسی نیستش همراه من ...

ممنونم عزیزم، ان شاالله شما هم اینسری به امید خدا نتیجه میگیری، بله منم متوجه شدم از ناراحتی هست که بیخیال شده! میگم بهش بچه های گروه حتی پانکچر سوم نتیجه گرفتن و قرار نیست همون اول نتیجه بده، میگه ولش کن مگه جون و اعصابت از سر راه آوردی! به نظرم نیاز به مشاور داره، حال خودم یه طرف آخه اینو من چیکارش کنم، یکی میخواد حال اینو خوب کنه!   

حتما عزيزم دعای همیشگی منه ولی حس میکنم همسرتون رفته تو غار مردونه یه جور تو لک رفتن اگر دیدی ادام ...

فکر میکنم دیگه نیاز به مشاور پیدا کرده چون هرچی میخوام در این مورد حرف برنم حرف را عوض میکنه و میگه من که راضی نبودم  و نیستم که حتی به خاطر بچه یه آمپول به خودت بزنی الانم بعد از این هر کار خواستی خودت انجام بده من حتی یه قرص ویتامین هم نمیخورم، من تلاشمو کردم چند سال نشده!!!!!!! 

من که هرچی دعا میکنم برآورد نمیشه، شماها واسم دعا کنید شاید از زبون شما خدا به من هم یه نیم نگاهی...

راستش فکر کنم یه دارویی میدن که پریود شی البته دقیق نمیدونم دوستایی که جواب شما رو بدونن،بیان جواب د ...

دوست داشتم طبیعی برم جلو ولی انگار این پریودم فهمیده بهش احتیاج دارم نمیاد

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خیلی ممنون دوستم توکل به خدا.ان شالله .ولی همیشه میگن گناهه که جلوی استجابت رامیگیره.واینکه هرچی بدی ...

یعنی همه کسایی که بچه دارن بی گناهن چی بگم 😣😳😲

عزیزم خوبی چ خبر..مرخص شدی؟

مرخص شدم . پریروز رفتم سونو پیش وفایی بازم زده اندکس آب دور جنین هشت گفتش ک لب مرزی گفت ک مایعات زیاد بخور و هفته ای ی بار سونو داپلر و یک روز در میان نوار قلب . برا شما ک رفتی وفایی آب دور جنین چن بودش ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه بی گناه نیستن دوستم.من درموردخودم میگم گناه کارم وگرنه چه دلیلی داره که هزارتاراه ادم بره .هزارنف ...

حق داری آدم تو این مواقع زیاد از این فکرا می کنه همش خودشو تقصیر کار می دونه

این‌ چه حرفیه عزیزم؟! من خانمی رو سراغ دارم‌ سالهاست مشروب میخوره سیگار میکشه روا نداره غذای اضافشو ...

دوستم من اصلامنظوری ازحرفم نداشتم.به خداخسته شدم بسکه میخندن ومیگن اجاق کوره.وخوشحالی میکنن به حال دلم.من خودم راگفتم گناه کار.وگرنه این خانمهایی که میان اینجاازسختیهاشون میگن که بیچاره هاپاکن.

من چرا اینقدرشکم و رحمم سرده چیکار کنم گرم بشه شما هم اینطوریید یا من اینطوریم😥

احتمالا موقع ظرف شستن پیش بند نمیبندی چون منم اینطور بودم نمیدونستم بعد از شستن ظرف همون خیسی روی لباس خیلی رحم را سر میکنه و اینکه تو چای دارچین مخصوصا زنجبیل و یه دونه غنچه گل محمدی بزار. ماساژ با روغن سیاهدونه هم خوبه، من که بهتر شدم

سلام هم ونان عزیزم میگم من دوهفته بعداز ازمایش بتا رفتم پیش دکترم گفت شش هفته داری که سنو 25 برج هفت انجام بدم که تا اون موقع میشه  12 سه روز  در صورتی که 30 شهریور سنو دادم گفت 9 هفته 5 روزه که گفت دوهفته دیگه بیا سنو ان تی که 25 برج هفت میشه 13 سه روز حالا نمیدومم چکار کنم همون تاریخ خانم دکتر برم یا تاریخی طبق آخرین سنو انجام دادم سنو ان تی بین چند هفته انجام میشه