2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مرسی از وقتی که برام گداشتی عزیزم اره واقعا دیگه صبری نمونده واینجکر وقتا همش دنبال چرایی ماجرای ...

عزیزم درکت میکنم 

ما هم سه سال از باز کردن پرونده تا نتیجه گیری طول کشید

حالا یه مدل دیگه سنگ جلو پامون میفتاد و هر بار فکر میکردم اوضاعمون داره بدتر میشه و خدا اصلا نمیخواد بهمون از خودمون بچه بده، از بهزیستی هم دلم صاف نمیشد بچه بیاریم

همسرم یکبار اورژانسی عمل بیضه کرد یک یار عمل سیستوسکوپی برای رفع تنگی مجاری هر بار اوضاع اسپرم ها خرابتر میشد، dfi بالا بود، بالاتر رفت، خودم فهمیدم آندومتریوز دارم، خیلی روزهای بدی بود، اصلا اصلا فکر نمیکردم خدا بذاره از خودمون بچه داشته باشیم

ولی یهو همه چی افتاد روی روال خودش، دعا کن برام بقیه‌ش هم خوب پیش بره

ان شاالله شما هم زودی مامان میشی گلم

سلام ، بهتون گفتن دلیل انتخاب سیکل لانگ چیه؟؟ رحم و تخمدانتون طبیعی بودن؟؟ منو باش که چقدر امید داشت ...

نه نگفتن.آره خیلی طبیعی بود.من ناراحت نیستم الان.آخه دفعه قبل سیکل کوتاه داشتم همش پنج تا تخمک داشتم.زیاد به این چیزا فکر نکن.مهم نیست که سیکلت کوتاه باشه یا بلند.چیزی که مهمه اینه که تخمکای خوب و باکیفیتی داشته باشی.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رویان راضی هستی عزیزم؟دکترای ارولوژی خوبی داره؟من خیلی درمونده شدم،همش نا امیدم.به شوهرم گفتم بیا ...

ببین من هم پیش امیر جنتی که این همه تعریفش رو میدن رفتم هم رویان.حتی امیر جنتی واسه آزمایشات ما رو ابن سینا فرستاد که اصلا از رفتارشون  و بی نظمیشون خوشم نیومد.واسه جواب یه آزمایش شاید ده بار منو فرستادن پایین و دوباره میفرستادن بالا.یکیش میگفت آزمایش انجام نشده نمونه شرایطشو نداشته دوباره میرفتم بالا میگفتن بابا آزمایش  انجام شده.خلاصه خودشونم نمیدونستن چیکار دارن میکنن.از امیر جنتی هم خوشم نیومد چون همش عجله داشته زود و هولکی کار مارو انجام بده و بقیه رو ببینه.واسه ما که اینطوری بود اصلا اون حوصله و صبوری که بچه ها اینقد ازش تعریف میکنن رو نداشت . رویان شوهرم پیش دکتر سجادی رفت خیلی خوب بود باحوصله به حرفای شوهرم گوش داده از همه لحاظ اونو چک کرده و مهمتر اینکه من خودم از نظم اونجا خیلی خوشم اومد.معطلی داره اما ارزشش رو داره.تا الان که از رویان راضی بودم.ببینیم تا بعدا چی میشه.

ما هم شرایط رفت و آمد به تهران برامون سخته هیچ کس هم نمیدونه مجبوریم وقتی زنگ میزنن بیان مپیشمون کلی دروغ بگیم.شرایط کاری خودم و همسرم هم جدا.واقعا سخته ولی من نمیخوام به این زودی دست بکشم.من بچه خودمو میخوام.نمیتونم تصور کنم به این زودی دست بکشم از خواسته ی قلبیم

ممنون زینبی جان از توضیحاتت چنتا سوال دیگه داشتم می تونی کمکم کنی عزیزم؟ اول اینکه من 11 سال کیست ت ...

خواهش می کنم عزیزم 

درد تخمدان تا قبل از کیست آندومتریوما فقط موقع تخمک گذاری داشتم که اتفاقا در طول سال بیشتر از تخمدان چپم حس می کردم و کمتر از تخمدان راست

دردهای پریود شدید داشتم که فقط با مسکن مثل شیاف دیکلوفناک خوب میشد

اما بعد از اینکه فهمیدم آندومتریوما زدم هر از گاهی تخمدان چپم تیر می‌کشید در حد کم یعنی خیلی با قبلش متفاوت نبود

اما کیس شما خیلی با من فرق داره

ماهیت کیست های شما کاملا متفاوت هست و اصلا آشنایی ندارم عزیزم

نه نگفتن.آره خیلی طبیعی بود.من ناراحت نیستم الان.آخه دفعه قبل سیکل کوتاه داشتم همش پنج تا تخمک داشتم ...

عزیزم دفعه قبل هم انتقالتون تو رویان انجام دادید؟  دکترت کیه؟  من مرداد که آی یو آی شدم پنج روز روزی دوتا لتروزول خوردم و سه تا هم آمپول اچ ام جی زدم ولی فقط دوتا فولیکول داشتم و منفی شدش، فکر کنم واقعا دوره کوتاه فولیکول کمتر تولید میشه،،،  راستی اندازه گیری عمق رحم چه موقعی میگن انجام بدم؟؟؟

سلام، عمق رحمو کی اندازه میگیرن، فردا میرم برای اولین سونو دوره سيكل میکرو

سلام عزیزم 

تا اونجا که یادم میاد روز سوم اندازه گرفتن، خیلی هم میترسیدم درد داشته باشه، کلی به همسرم زنگ زدم بیاد پیشم ولی خدا رو شکر مثل پاپ اسمیر بود

عزیزم دفعه قبل هم انتقالتون تو رویان انجام دادید؟  دکترت کیه؟  من مرداد که آی یو آی شدم پن ...

عزیزم من دفعه قبل شهرستان پانکچر شدم.جنینام رشدشون متوقف شد.کار به انتقال نرسید.برای من که سیکل کوتاه تخمک کمتری برام داشت.حالا امیدوارم سیکل بلند اوضاع تخمکام بهتر باشه.درمورد بقیه سوالاتت من چیزی نمیدونم. از زینبی بابا بپرس

@زینبی_بابا    

والا طاهرا ١٢ انتقالم يعنى ميره بالا؟؟؟

وااای عزیزم ان شاءالله که بره بالا توکل به خدا خوشحال شدم براتون استرس نداشته باش 

منفی نیست چون من روز ۱۵ آزمایش دادم بتا ۱ بود 

عدد ۱۷ مشکوکه 

ببین جنین من ۵ روزه بود مرکز به من گفته بود روز ۱۵ ازمایش بده اگه مشکوک بود دوباره روز ۱۷ آزمایش بده 

پس خیلی طبیعیه روز ۱۲ مشکوک باشه عزیزم 

عزیزم درکت میکنم  ما هم سه سال از باز کردن پرونده تا نتیجه گیری طول کشید حالا یه مدل دیگه سنگ ...

واقعا این راه پراز سختیه خدا برا هیشکی نخواد 

ان شالله که همه چی برات به بهترین نحوه ممکن پیش میره ونی نی تو صحیح وسالم بغل میکنی مهربون 

مرجان جون به سلامتي غربالگيري خوب بود ؟من چند روزه نبودم  كجا رفتين واسه سونو؟

قربونت. شهرستان رفتم ، به نظر خوب بود.

اما طرازی گفت سلفری بده.

برای هردو قل. انگار به همه میده.

دوستای دیگه که با طرازی بودن بیان بگن ، در چه شرایطی سلفری دادن؟

@مرجان_و_لوبیاش    

@تورک_آنا    

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من جنينم سه روزه بوده اخه خدا كنه بره بالا 

آفرین منم همینو میگم دیگه برای من ۵ روزه بود گفت روز ۱۵ آز بده مال شما سه روزست روز ۱۲ عدد ۱۷ پایین نیست 

فکر کنم نی نیت پسره 😉😉😉😉

شنیدم بتاش دیر میره بالا 

الهی به حق امام حسین با بتای توپولی خوشحال شی و عوض همه سالهای سختی برات جبران شه گلم.

ببین من هم پیش امیر جنتی که این همه تعریفش رو میدن رفتم هم رویان.حتی امیر جنتی واسه آزمایشات ما رو ا ...

ممنونم از توضیحات کاملت عزیزم،فکر کنم منم باید خودم ی سر برم پیش هر دو تا ببینم نظرشون چیه،البته فعلا که از لحاظ روحی آمادگیش رو ندارم،چون تا مطمئنم نکنند،درمان رو شروع نمیکنم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...