2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
آره گلم دکتر نیکان برام نوشته بود ان شاالله چیزی نیست زود خوب میشی مصرف زیاد مایعات یادت نره، اگر ...

مایعات ک خیلی میخورم. همش معذرت میخوام توی دستشویی ام.

فشارم خوب بود ، نبضم بالاست. گفت ترجیحا سونو کن.

حالا این موقع شب باید برم سونو پیدا کنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اونم شانسیه بعضی از دکترا میترسن که استعلاجی بنویسن که مبادا بعدش براشون دردسر بشه بعدشم تو این ...

امیدوارم عزیزم. اگر قابل باشم دعا میکنم. امیدوارم مرکزت رضایت بده استعلاجی بنویسه که استرسا ازت دور شن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مایعات ک خیلی میخورم. همش معذرت میخوام توی دستشویی ام. فشارم خوب بود ، نبضم بالاست. گفت ترجیحا سونو ...

بیمارستان کودکان تو خ طالقانی شبانه روزی داره

البته هفته منم اون موقع با سونو کید صدای قلبشو چک کردن ولی اواخر هفته 14 بودم

شما هم نگران نباش میری سونو خیالت راحت میشه

سلام خانوما  اینجا کسی بیمارستان خاتمالانبیارو می شناسه تو تهران برای درمان رفتید اونجا چطوریه ...

عزیزم خصوصیه. راستش من یه بار یه مشکلی برام پیش لومد مجبور شدم برم اونجا،اما به محض اینکه رفتم تو برگشتم بیخیال شدم،وحشتناک شلوغ بود و جای پارک که ابدا،دریغ از چند کیلومتری یه جای پارک. بازم راجع به کادر درمانش تحقیق کن، از کادر درمانیش خبر ندارم

سلام خاکستری خوبی چه عجب پیدات شد

سلام عزیزم خوبی؟اره یه مدت نیومدم خیلی عقب بودم از پیاما...خودت خوبی؟نی نی خوبه؟اوضاع‌چطوره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

ای خالق الهی،ای که در عین وحدت پدر و مادر و فرزند هستی،اگر من،خانواده،بستگان و یا نیاکانم از ابتدای خلقت تا کنون،تو خانواده،بستگان و یا نیاکانت را رنجانده ایم طلب بخشش میکنیم،بگذار تا با این کار،همه موانع،خاطرات منفی،ارتعاشات،انرژی ها،پاک خالص رها و بریده شوند و این انرژی های ناخواسته به نور خالص مبدل گردند و اینطور خواهد شد.

از آنجاییکه مشکلات بازپخش خاطرات گذشته هستند این دعایی که ذکر شد،به پاکسازی خاطرات منفی کمک میکنه.

مربوط به کتاب محدودیت صفر

سلام زینب خانم خوبید؟  من دیروز رویان سونو شدم و عمق رحمو اندازه گرفتن، بعد از سونو بخش توضیحات ...

عزیزم.منم همین دل مشغولی های شما رو داشتم.اما بار اول که رفتیم اورژانس که برامون تزریق کنن بهشون گفتم به شوهرم یاد بدن.دیگه همونجا شوهرم با راهنمایی اونا اولین آمپول رو برام تزریق کرد.منم دوتا سینافکت دارم از چهارشنبه هفته قبل شروع کردم هنوز اون اولیش تموم نشده پس نگران نباش.تزریقش هم خیلی آسونه.شوهر من خیلی ترسو بود اما الان خودش هرروز صب برام تزریق میکنه .درمورد استراحت بعد از انتقال هم نگران نباش.زینبی جون هم اصلا استراحت نداشت.یا اوایل تاپیک مانان سمی تاروز آخر میرفت سرکار.یا یکی دیگه دقیقا یه روز بعد از انتقالش بابابزرگش فوت شده بود و همش تو مراسم بود آخرش هم مثبت شد.کلا میخوام بگم خیلی فکرتو درگیر استراحت بعد از انتقال نکن.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام خاکستری خوبی چه عجب پیدات شد

خوبی عزیزم در چه حالی؟بسلامتی نفر بعدی شمایی ک.نی نی رو بغل میکنی😍تاریخ زایمانو برات کی زدن؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم خصوصیه. راستش من یه بار یه مشکلی برام پیش لومد مجبور شدم برم اونجا،اما به محض اینکه رفتم تو بر ...

همونجاست که حتما باید چادر بزاری بری توو  

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏