2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
ای باباناراحت شدم،بی بی چکت سریع هاله انداخت من امیدوارشده بودم،دفعه چندمته جانی جان؟سرمم داشتی؟؟

نه دفعه اولم بود اشكال نداره خدا بزرگه قسمت نبود من راضيم واقعا ميگم 

اوکی گلم یعنی مثلا روز پانکچر هم اسپرم فریز باشه هم اسپرم تازه درسته؟  اگر این جور باشه که عال ...

آره همینجوری میشه به شرط اینکه اسپرم تا اون موقع چیزی مونده باشه و صفر نشه

من سه تا جنینم آبان تهران اول اونو انتقال میدم البته بعد آزمایشهای تکمیلی 

اگه خدای نکرده نگرفت اون موقع می رم سراغ پانکچر و اینا حالا درگیر اینم کجا فریز کنم مشهدو دوس دارم ولی کدومشون برم نمیدونم واقعا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره همینجوری میشه به شرط اینکه اسپرم تا اون موقع چیزی مونده باشه و صفر نشه من سه تا جنینم آبان تهرا ...

عزیزم ان شاالله حتما با همونا مامان میشی، جنین شناسی آبان خیلی قوی هستن هم از لحاظ تجهیزات هم جنین شناس، آنا جون هم، همین آبان مامان شد

اوکی گلم یعنی مثلا روز پانکچر هم اسپرم فریز باشه هم اسپرم تازه درسته؟  اگر این جور باشه که عال ...

زینب جان داروهایی ک گفتی دکتر نیکان داده رو میگی؟

بیمارستان آبانم.تبم ۳۸.۵ هس

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم همه چیز عالیه، نوشته طبق نمودار رشدی متوسط جامعه (نرمال ترین حالت ممکن) داره پیش میره

مرسی مهربونم همش فکرمیکردم اون‌نوشته‌چیز بدیه😶❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خدا رو شکر، ان شاء الله همیشه حالتون خوب باشه  ببین اگر درجه از دست دادن مایع آمنیون بر اثر نش ...

اخه نشتی زیاد علائم داره که من اصلا اونجوری نبودم...نمیدونم دقیقا چرا از بعد انومالی این مشکل کیسه اب پیش اومد با اینکه من مصرف مایعاتم خیلی بالا بود نسبت به بقیه باردارا که میدیدم.من دوستام‌میگن به زور ۳-۴ تا لیوان اب بخاطر قرصامون میخوریم!خداکنه مشکلی نباشه و برسونم تا دو سه هفته ی دیگه.خیلی برامون دعا کنین بچه‌ها❤

من اواخر هفته ی آینده حتما حتما میرم شیراز.به اندازه ی کافی دیر شده.اینجا دسترسی به هیچی ندارم 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
زینب جان داروهایی ک گفتی دکتر نیکان داده رو میگی؟ بیمارستان آبانم.تبم ۳۸.۵ هس

آره گلم دکتر نیکان برام نوشته بود

ان شاالله چیزی نیست زود خوب میشی

مصرف زیاد مایعات یادت نره، اگر نمیتونی بخوری یه سرم بزن

عزیزم رفتی داروخونه ب منم سوال کن ک فیمیبیون دو داره یا ن آخه منم فمیبیون دو میخوام گیرم نمیادش . لط ...

سلام عزیزم ببخشید چند روزه نی نی سایتم خرابه .شرمنده دیر جواب میدم .

فمبیون ۲ نداشت اما گفته جدیدا دکتر طرازی جای فمبیون فولیک۵ و امگا۳ تجویز میکنن .

حالا ربطشو نمیدونم . و اینکه گفته فمبیون منقضی شده یعنی چی نمیدونم .اخه خودم هنو ی روزایی نه هر روز  فمبیون ۱ میخورم چون حالمو خراب میکنه

آره گلم دکتر نیکان برام نوشته بود ان شاالله چیزی نیست زود خوب میشی مصرف زیاد مایعات یادت نره، اگر ...

عزیز اونایی که گفتی برای تب و سرما داد چی بود؟

الان اومدم اورژانسش ، تبمو گرفت ۳۸.۱ بود.

میخوام با مال دکتر اینجا مقایسه کنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
زينب خانم من امروز رفتم از دادم جوابش رسيده 5/5 منفى شد كلا خيلى نا اميد شدم خيلى خدا كمكم كنه

عه 😔😔ناراحتم شدم عزیزدلم 

ان شاءالله خدا خودش دلت رو شاد کنه 

درکت میکنم گلم تجربه کردم ولی سعی کن خودت رو آروم کنی گلم هییییچ اشکالی نداری الهی که خدا خودش طبیعی بده نشد دوباره با قدرت درمان رو ادامه بده.