2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
تاراجان ان شاء الله همینا رو انتقال میدی مامان هم میشی دکتر نگفت واسه ندول چی کار کنی؟ 

نرفتم زينب جان پيش دكتر غددم اصلا از دكتر رفتن فراري شدم ولي تو ازمايش نوشته فوليكولهاي خوش خيمه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرش چیه؟؟؟  خوبه که میپرسیدن حالا منم امیدم به اینه که روز پانکچر دوباره بهشون بگم ببینم چی میگ ...

تیارا جان گلم فرش یعنی جنین که تازه تشکیل شده انتقال بدن 

یه نکته دیگه عذاب وجدان گرفتم، گفتم حتما بهت بگم 

عزیزم اگر خیلی مساله استعلاجی برات حیاتی هست و استرس میده اینجا نمیدن، تا دیر نشده مرکزت رو عوض کن. درسته استراحت نقشی نداره ولی این دایم استرس داشتن و عذاب وجدان هم خودش اثر منفی داره

چون آزمایشات تکمیل هست راحت هر جا بری تشکیل پرونده میدن 

نمی خوام یک درصد به خاطر صحبت های من جایی بمونی، من فقط و فقط برام مهمه شما و بقیه دوستان زودتر مامان بشین چون انتظار درد بدیه

سلام بچه ها من ديگه ديوونه شدم، بعد از انتقال نمي دونم چي نبايد بخورم چي بايد بخورم؟؟؟  نعنا ...

سلام عزیزم همه چی در حد تعادل خوبه بخور نوش جونت

فقط گرمی های قاعده آور مثل زرشک و زعفران و کرفس نخور و حبوبات هم میگن خوب نیست نفخ میاره

جگر و ماهی جنوب و آبهویج زیاد هم خوب نیست

نمی دونم عزیزم چون چسبندگی شدید اسپرم داشت تمام فاکتورهای دیگه هم تحت تأثیر بود، مثلا تحرک آ صفر بود ...

زینب حان یه سوال  من شوهرم امروز دی اف آی داد    احتمالا چند ماه دیگه میکرو داریم نباید بهشون میگفتیم اسپرم ذخیره کنن برامون؟ که دوباره موقع میکرو دی اف آی ندیم .اصلا موقع میکرو دی اف ای مینویسن یا نه منظورم اینه ای اف ای فقز یک روش برای تشخیص اسپرم های با دی ان ا شکسته شده است یا یک روش برای جداسازی اسپرم خوب از بد هم هست؟

اگه حوصله ات اومد ممنون میشم نحوه عملکردشونم بگی زینب جان

گلم از نحوه عملکردش برای قبل از پانکچر فقط خبر دارم که باعث میشه lh افزایش ناگهانی داشته باشه و تخمک ها بالغ بشن و آماده آزاد سازی

برای سرطان پروستات آقایون هم هست و برای خاموشی اندو که دوره‌اش فرق داره و شرمنده مکانیسمش رو واسه این موارد نمیدونم

فرش چیه؟؟؟  خوبه که میپرسیدن حالا منم امیدم به اینه که روز پانکچر دوباره بهشون بگم ببینم چی میگ ...

تیارا جان استعلاجی گرفتن که کاری نداره، یه درمانگاه معمولی برو، شرایط رو به دکتر بگو. بگو یادم رفت بگم دکتر خودم بنویسه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
زینب حان یه سوال  من شوهرم امروز دی اف آی داد    احتمالا چند ماه دیگه میکرو داریم نبا ...

گلم کلا تخمک و اسپرم رو معمولا فریز نمی کنن جز موارد خاص 

آزمایش dfi اگر خوب باشه که دیگه لازم نیست مجدد تکرار کنین برای چند ماه دیگه، فقط همون خنک نگه داشتن و تقویت کردن رو مثل قبل ادامه بدین، اگر هم خوب نباشه که معمولا باید 120 روز بعد تکرار بشه و نه زودتر چون ارزشش کم میشه

Dfi فقط بررسی میزان وجود شکست در DNA هست و به صورت درصد گزارش میشه و اسپرم های خوب و بد رو جدا نمیکنه. 

گلم روز میکرو تو آزمایشگاه نمونه تازه اسپرم رو واش مخصوص میدن و اونجا اسپرم های خوب و بد جدا میشن و از اسپرم ها ارتقا یافته فقط استفاده میشه، بقیه رو باید بریزن دور

عزیزم منم عهد اخوت با هیچ جا و دکتری ندارم ولی خودم یه مدت درگیر یه سری صحبت های سلیقه ایی نزدیک بود ...

زینب جان من با این بخش حرفات که نمیشه گفت فلان مرکز یا دکتر بهتر از فلانیه موافقم .واقعا تو کشور ما یه دکتر دلسوز ومسئول خیییییلی کم پیدا میشه 

عزیز دلم من میدونم استرادیول ضخامتو میبره بالا ،حرف من اینه که من که خودم ضخامتم خوب میره بالا روز ۶ دیره برای شروع استرادیول چون تا اون وقت خودبخود ضخامت تا حدودی بالاس(هرچند که میگن سینافکت کنترل میکنه ولی نکرد برای من واینو باید وقتی سونو کردن میفهمیدن ) تازه میخوان از اون روز ۱۰ الی ۱۲ روز بگن بخور بعد بیا انتقال؟؟!! تمام حرف من با دکترمم همین بود که تو باید از همون اول پریودی شروع میکردی تا بتونی کنترل کنی ،ولی اون بهم میگه اینطوری زمانش زودتر میشد ومن اون موقع برات انتقال نمیدادم ،حالا چطور تو سیکل قبلی روز ۱۵ قاعدگی برام انتقال داده ولی الان میگه اون موقع انتقال نمیدم !

این حرفاس که منو به شک میندازه که اشتباه کردنو زیر بار نمیرن