نه گلم ولی تا قبل + شدن کلی اونجا جنین داشت با کیفیت که همه رو انتقال دادن بدون بررسی
ببین محیا جان تو تهران، شیراز، یزد، قم امکانات جنین شناسی و پزشکی عالیه، می مونه یه سری ریزه کاری ها که هر کس هر جا رو انتخاب کنه بهش میگیم
من حتی یه مدت تو یه گروهی بودم اغلب مرکز دولتی ارومیه میرفتن، جالب بود اغلب 17_18 تا جنین براشون تشکیل میشد، یا چند تا دوستان نوین مشهد که تا اون موقع فقط فریز انتقال میداد دفعه اول مامان شدن
مثلا ایمنی و انعقادی خیلی جاها نبود و خیلی مقاومت میشد روی تجویزش ولی الان به خاطر آگاهی که آنا جون بهمون داد انجام میدیم هر جور شده چه کسی یا جایی اعتقاد داشته باشه چه نداشته باشه
بعد هم اینجا اغلب میآییم مراحل درمان رو می پرسیم و چک میکنیم
یا مثلا هر کی آندو داره خودم خیلی سعی میکنم حتما چند جا بررسی بشه، نه اینکه به دکترها اعتمادی نیست، نه
چون خیلی بررسی سخت و دقیقی نیاز داره و یک عده حتما باید لاپرا بشن ولی یه عده نیاز نیست، چون بعد از لاپرا کار تموم نمیشه، داروهایی باید تجویز بشه بعدش که رحم رو در حالت یایسگی نگه داره
حالا این حالت ها هر دو بد هست، نه، قطعا کسی که باید عمل بشه اگر انجام نده ضرر میکنه، و قطعا کسی که انجام میده درحالیکه شاید نیاز نبوده ضرر میکنه
یا همین سرم و پرد باید خوب بررسی بشه
ببین محیا جان ما جزء دسته بیماران سوپر حساسیم و حق هم داریم، تمام تلاشمون اینه هر سیکلی حتی 0.5 درصد کاری کنیم احتمال بالاتر بره ولی خوب گاهی علیرغم محکم کاری ها اون جور پیش نمیره، آدم بعدش یه همه چی شک میکنه، دوست داره ببینه کوتاهی بوده یا واقعا شانس پزشکی، اونجاست که بهم کمک میکنیم
هر کسی هم آزاده تو انتخاب دکتر و مرکز و... ولی وقتی خودش بررسی و انتخاب کرد باید اینم مد نظر بگیره متاسفانه هیچ چیز صد در صد نیست و بقیه ش دست خداست
مثلا اینجا چند نفر بودن با سرم انوکسا و... دفعه اول باردار نشدن ولی بهشون اینجا امید داده شده که همه چی خوب بوده باید تکرار بشه و دفعات بعد مامان شدن
یا نه دیدیم طرف مطب شخصی رفته و آز اسپرم تو مرکز ناباروری نداده، خب نمیایم بهش بگیم وای بد بخت شدی رفت، راهنماییش میکنیم که مسیر صحیح چی هست بدون اینکه طرف رو عصبانی کنیم و استرس بیشتر بهش بدیم و نسبت به همه چی بدبین بشه
امیدوارم منظورمو رسونده باشم