2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
تارا جون اصلا خودتو درگير اين دكترهايى كه سنو ملاك قرار مى دن نكن عزيزم مخصوصا شما كه جنين هم دارين ...

بهرحال اين دكتر بنده خدا هم خرج داره ديگه چرا پول عمل هيسترو و فيبروم بره تو جيب آصفجاه و پول عمل پانكچرو انتقالم چوبساز برداره بعد سر ايشون بي كلاه بمونه؟  من اون شب شوكه شدم ولي بعدا كه خوب فكر كردم ديدم دكتري كه ميگه جنينهاي موجود رو انتقال نده ديگه نوبره بخدا! ضرر انتقال اين جنينها مثلا چي ميتونه باشه؟ نهايت يا منفي شدنه يا با احتمال خيلي ضعيف يك سقط ديگه ولي خب احتمال يك بارداري موفق و حفظ ژن خودم اونم بدون پانكچر دوباره هم وجود داره كه تو محاسبات ايشون كلا ناديده گرفته شده.

توكل بخدا بعد اينكه وضعيت روحيم بهتر شد همينارو انتقال ميدم اگه شانس باهامون يار بود و فرزندي ازش برامون دراومد كه خداروشكر اگه نه بايد در مورد پانكچر مجدد و يا اينكه اصلا ميخام از ژن كسي ديگه بچه داشته باشم يا نه تصميم بگيرم. 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زینبی جونم میشه لطفا پایین برگه سونو رو بخونی؟نفهمیدم منظورش چیه از این‌نوشته...(متن جلوی وزن نی نی) ...

اي جان آخراي اين ماه بدنيا مياد پرنسست؟ واسه من خيلي دعا كن خاكستري جون 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه سوال دیگه  ما خودمون آزمایش دی اف ای درخواست  دادیم امروز انجام داد شوهرم  احتمالا میکرومون چند ماه دیگه باشه میخوام ببینم اون موقع یعنی قبل از میکرو هم این آزمایش را مینویسن؟ منظورم اینه لازم نبست الان بهشون بگیم  تا برامون اسپرم فریز کنن؟ چون بدکن اطلاع دکترمون این آزمایش را دادیم .این دی اف آی فقط برای بررسی شکست اسپرمه و یا یه روش جداسازی هم هست؟

همین دیگه قرار نیست سیکل همه افراد شبیه هم باشه، ممکنه هر سیکلی رو برای آدم انتخاب کنن که دیگه ریزه ...

سلام زینب خانم خوبید؟  من دیروز رویان سونو شدم و عمق رحمو اندازه گرفتن، بعد از سونو بخش توضیحات کارشناس برام درمان لانگ انتخاب کرد منم اصرار نکردم که دوره ۱۵ روزه باشه چون پیش خودم گفتم حتما خودشون بهتر میدونن هرچند دقیقا تاریخ پانکچر میوفته تاریخهایی که من احتمالا خیلی درگیر باشم ولی همه چیو سپردم به خدا،،،، بهم ال دی دادن که از ۵ بخورم و آمپول سینال فاکت که باید دو هفته دیگه تزریقشو به بازو شروع کنم، فقط گفتن خودت تزریق کن ولی من میترسم اخه بلد نیستم تا حالا تزریق نه به خودم و نه به کسی دیگه انجام ندادم اصلا از این کارا میترسم ولی بهم گفتن هر صبح باید تزریق کنی منم شاغلم هر صبح نمیتونم برم درمانگاه باید برم سرکار از طرفی خودمم میدونم با استرسی که دارم از پس تزریقش برنمیام واقعا فکرمو درگیر کرده، شما خودتون تزریق میکردید؟؟ 

یه مطلب دیگه اینکه گفتن تا خط ۵۰ سرنگ مواد بکش تزریق کن ولی فقط دوتا بسته سینال فاکت دادن وقتی رسیدم خونه جعبه رو باز کردم دیدم تپ هر جعبه یکی شیشه کوچولو مواد هست خب یعنی کم نمیاد برای ۱۴ بار تزریق؟؟؟  بنظرم کم نوشته و کم میارم اخه  خیلی مقدارش کمه!!!!!!! 

یه چیز دیگه اینکه بهشون گفتم بعد از انتقال یه روز برم مرخصی استعلاجی مینویسید گفت نه اصلا برو سرکار بلافاصله بعد از انتقال!!!  گفتن ما برای باردارهامونم تا دم زایمان هم استعلاجی نمینوسیسم چه برسه به انتقال جنین!!!  واقعا از این طرز تفکر و صحبتشون ناراحت شدم،  شغل من هم خیلی فعالیت داره هم کلی استرس چی میشه برای نتیجه بهتر یه روز مرخصی داشته باشم انگار از مال پدرشون کم میشه

سلام مهربونم.منم خوبم خداروشکر.دختریمم خوبه فداتشم.خودت چطوری؟جنسیت نی نی مشخص شده؟ اره عزیزم اتفاق ...

خدا رو شکر، ان شاء الله همیشه حالتون خوب باشه 

ببین اگر درجه از دست دادن مایع آمنیون بر اثر نشتی زیاد باشه و قابل جبران نباشه میگن تحت نظر باشی کامل هر وقت لازم شد سزارین اورژانسی

الانم جز سونو دادن کاری نمی تونی انجام بدی، و شمارش حرکات نی نی، یه قانونی داره برای مورد شما الان خاطرم نیست 🙈🙈🙈

شیاف که دیگه فدات شم نذار قربونت، اگه بتونی زودتر شیراز مستقر بشی بهتره، یا حداقل بندر باش برای موارد اورژانسی، فقط بیمارستان هایی که nicu دارن رو لیست کن، یه قانون کلی هست حتی برای زایمان عادی بهتره بیمارستان بخش کودکانش مجهز باشه، نه اینکه قراره اتفاق خاصی بیفته

دیگه هم نگران دخترمون نباش اون به دنیا بیاد دیگه ریه ‌‌ش تکمیله😍😍😍😍😍

ویتامین سی 250، ویتامین ای 100،  یک ماه مونده به میکرو ولمن خیلی تو ظاهر تغییری نکرد، ولی مصر ...

و یه سوال دیگه من ضخامت رحمم کمه برای آی یو آی که رفته بودم روز ۱۰ که سونو شدم ضخامتم ۵ بود و بهم استرادیول دادن، از یه خانمی شنیدم که قرص ال دی ضخامتو کم میکنه و بدرد کسی میخوره که ضخامتش زیاده ولی برای من که کمه هم نوشته درضمن هنوز برام استرادیول ننوشتن بنظرتون این مطلب درسته؟  یه وقت دیر نشه برای خوردن استرادیول

زینبی جونم میشه لطفا پایین برگه سونو رو بخونی؟نفهمیدم منظورش چیه از این‌نوشته...(متن جلوی وزن نی نی) ...

عزیزم همه چیز عالیه، نوشته طبق نمودار رشدی متوسط جامعه (نرمال ترین حالت ممکن) داره پیش میره

زینب جان باتمام احترامی که برای شما قابلم باید خدمتان عرض کنم تعصب روی مرکز خاصی ندارم وبه این که کس ...

عزیزم منم عهد اخوت با هیچ جا و دکتری ندارم ولی خودم یه مدت درگیر یه سری صحبت های سلیقه ایی نزدیک بود سرنوشتم عوض بشه، 

همیشه هم طبق اصول علمی که میدونم هم خودم رو جلو بردم هم بقیه رو سعی کردم راهنمایی کنم،

آخه جنسیت مورد نظر تشکیل نشده و شما عصبانی هستین قابل درکه و از نظر علمی هم جنسیت جنین فقط تابع اسپرم هست نه تخمک، اگر شما تخمک خوب نداشتی یا سرساعت پانکچر نمیشدی و آزاد شده بودن این ایراد درست بود ولی شما فقط جنین پسر نداشتی

من از خیلی سوتی های ریز و در‌شت دکترا و مراکز خبر دارم ولی هیچ وقت ته دل کسی رو به خاطر انتخابش خالی نمیکنم یا اگر دلیل علمی درست ببینم و فقط شکست درمان که متاسفانه زیاد هم هست، سعی میکنم راهنمایی انجام بدم که به نفع طرف مقابل باشه فقط

عزیزم یه مثال کوچیک میزنم و رد میشم، مثلا دکتر نصر هیچ اعتقادی به آزمایشات ایمنی و انعقادی نداره درحالیکه تو دنیا اثبات شده یک سری افراد باید اینا رو انجام بدن و سریع اهدایی پیشنهاد میده ولی هیچ وقت نمیام اینو بزنم تو سر کسی که با هزار امید و آرزو و تحقیق انتخابش کرده

یا همین مرکز ابن سینا، ثمین گل ما 11 بار انتقال داد یک نفر اونجا بهش نگفت آزمایش تکمیلی تو این مدت، الان چه قدر اذیت شده، یا نمونه اسپرم یک نفر دیگه رو داشتم اشتباهی میبردن برای تزریق تخمک که اون خانم صاحب تخمک متوجه شد فکر کن اگر نمیفهمیدو جلوی اون اشتباه گرفته نمیشد چه قدر بد بود، یا به یکی از دوستان نه مرکز و نه داروخانه اونجا نگفته بود آمپولا یخچالی هست یک روز و عواقبش، یا خودم قرار بود از نظر اونها عمل کنم، بماند تو کلینیک آندو چیزای خوب و بد با هم دیدم ولی هیچ وقت هیچ وقت نمیام به کسی که می پرسه ابن سینا چه جوریه اون اشتباهات رو بگم، چون میبینم خیلیا اونجا نتیجه گرفتن و امید بستن و جوانب + اونجا رو پر رنگ میکنم 

همین رویان که میرم واسه دوستمون نی نی تپل سر تخمک گیری به خاطر اسپرم همسرش کم کاری کردن و براش فریز نکردن، خیلی تشویقش کردم پیگیری کنه و نذاره این اتفاق بیفته، یا قبلا اینجا به آزمایشات ایمنی و انعقادی میگفتن اعتقاد نداریم ولی این قدر به لطف آنا جون و بچه ها این مطالب اونجا گفته شد که خودشون دکتر ایمونولوژیست آوردن

الانم واسه اون دوستمون به دیر شروع کردن استرادیول قاعدتا ضخامت باید کمتر میشد نه بیشتر، اگر کمتر بود بله کم کاری میشد ولی بیشتر شده بود، خوب که فهمیدن و جنین هاش حروم نشد 

سرت رو درد آوردم ولي جنبه انصاف باید رعایت بشه چون درمان خیلی حساس هست، تو مراحل‌ش شکست ممکنه باشه، چاره چیه؟ دائم از این ور به اون ور رفتن احساسی یا بررسی منطقی 

عزیزم منم عهد اخوت با هیچ جا و دکتری ندارم ولی خودم یه مدت درگیر یه سری صحبت های سلیقه ایی نزدیک بود ...

ثمين كه ابن سينا انتقال نداده!!! رشت انتقال داده، مگه نه؟

ولي زينبي جون از اين جهت كه بايد جوانب منفي هم مطرح بشه همراه با جوانب مثبت خيلي موافقم چون مثبت بيني زياد هم اين وسط ممكنه باعث گيج ويج شدن آدم بشه،،، الان من خودم خععععلي سر درگمم😔اصلا نميدونم چ گلي ب سر بگيرم كجا برم چ كنم😔

...
سلام زینب خانم خوبید؟  من دیروز رویان سونو شدم و عمق رحمو اندازه گرفتن، بعد از سونو بخش توضیحات ...

سلام عزیزم، آمپول سینافکت رو به منم همون دو تا جعبه رو دادن کم نمیاد عزیزم خیالت راحت، 

من میدادم اینو همسرم میزد و چند نوع سرنگ انسولین خریدم که یک نوع ایرانیش از اونا که درب نارنجی دارن دردش خیلی کمتر از بقیه بود، گاهی هم خودم میزدم، چون از رفتن درمانگاه خوشم نمیومد، ولی اینو بهت بگم دفعه اولش سخته به خودت آمپول بزنی بعدش راحت میشی

در مورد استعلاجی هم همون روز پانکچر و برات بنویسن سه روز چون بیهوشی گرفتی اذیت نشی

روز انتقال هم خودبخود اول وقت نیست اونم بهت میدن

ولی برای روزهای بعدش آره نمی نویسن، البته به دکترت هم بستگی داره

والا من سر دو بار آی یو آی دفعه اول به زور و التماس از دکتر اون روز یه چند روز استعلاجی گرفتم و استراحت کردم ولی نشد که نشد، بار دوم هم که کیفیت اسپرم ها خیلی افت کرده بود و داشتن کنسل می کردن که خودمون گفتیم حتما انجام بشه

واسه انتقال هم دیگه کارم به خودم وابسته بود اگر نمی‌رفتم ضرر میکردم، اتفاقا بعد از انتقال میشد برم چون بعد از ظهر باید می‌رسیدم ولی خودم نرفتم، از روزهای بعد عین قبل رفتم عزیزم، خیلی هم همسرم به جونم نق میزد که بشین خونه ولی با عذاب وجدان مجبور بودم برم با اینکه میشد تعطیل کنم ولی خب نمی تونستم به خاطر 30_40 درصد احتمال که معلوم نبود چند بار باید تو سیکل باشم کارمو از دست بدم، اتفاقا اون دو هفته خیلی سرم شلوغ بود حتی جمعه هاش هم خونه نبودم ولی خدا رو شکر نتیجه گرفتم

این وسط هم باز از دکترم پرسیدم که سر کار پله دارم، روز 8 ساعت کار میکنم، 50 کیلومتر باید برم و برگردم، سرپا ایستادن یا نشستن طولانی زیاد داره ولی گفت هیچ تغییری لازم نیست بدم، کلی هم مقاله سرچ کردم دیدم همه جای دنیا استراحت نمیدن، تازه ایران بعد از انتقال میذارن یک ساعت بخوابیم، دوستان خارج کشور سریع بهشون میگن بلند شید برید خونه و نمونه هاش هانا جون، شادی، الهامی از بچه های اینجا بدون استراحت مامان شدن

منم تا زمان لکه بینی رفتم سر کار ولی بعدش دیگه جایگزین برام آوردن

و یه سوال دیگه من ضخامت رحمم کمه برای آی یو آی که رفته بودم روز ۱۰ که سونو شدم ضخامتم ۵ بود و بهم اس ...

گلم اصلا این صحبت علمی نیست، ال دی ضخامت رو کم نمیکنه عزیزم، با این داروها رحم و تخمدان رو به حالت یائسگی میبرن تا به داروهای تحریک تخمک گذاری بهتر جواب بده و فولیکول های یک دست تر بشن

دوست منم سیکلش شبیه شما بود، باردار هم شد استرادیول هم نداشت

گلم روزی رفتم برای انتقال من 4 تا استرادیول داشتم هر روز، یه نفر دیگه 3 تا، یه نفر هیچی، کلا بدن با بدن فرق داره عزیزم

اگر کامنت های سال 96 این تاپیک رو بخونی که لاله جون بودن، خیالت راحت تر میشه و میبینی خیلیا همین مدل سیکل داشتن، کلا از انواع سیکل ها خبر دار میشی

لاله جون سنتز دارویی خونده بود یا شایدم داروساز بود و اطلاعات دارویی خوبی رو تو اون مدت نوشته در جواب دوستان