2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محیا جان فدات شم اوایل 97 این جور شد دوز و اینا اصلا یادم نیست چه جور بود بعد هم تو اوایل اردیبهشت ...

يعني دارو باعث شد تنگي مجاري بگيره؟؟؟ ايا قبل دارو هم آزشون چسبندگي و دي اف اي بالا نشون ميداد؟

...

بچه ها من اخرین بار ۳۰ هفته رفتم دکتر که تو مطبش سونو داشت و چک کرد گفت مایع امنیوتیک ۱۰ هست که عالی نیست ولی خب بد هم نیست.بهم گفت مصرف مایعاتتو کمتر نکن...ولی یه نفر منو ترسوند گفت اب خوردن زیادی باعث میشه مشکلی برای مغز بچه به وجود بیاد😳

منم ترسیدم از اون به بعد حدودا ۱۰-۱۲ تا لیولن به زور میخوردم...تا اینکه میخواستم برم سونو رشد ولی هرجا زنگ زدم گفتن تعطیله و رفتن مسافرت!

تا دیروز دیگه کلافه شدم مجبور شدم برم همون سونویی که گفتم دستگاهش قدیمیه و یه بار قبلا بهم گفته بود آب دور بچه ۷ هست!

نوبت گرفتم و امشب رفتم سونو بررسی کرد گفت نی نی هنوز بریچه،با حساب سونو ان تی امروز ۳۵ هفته شدم ولی سونو گفت ۳۶ هستی...وزنش ۲۸۰۰ بود.نمیدونم درست بوده یا نه چون من شکم ندارم اصلا!انقد شکمم کوچیکه که میگفتم فکرکنم وزن نی نی به ۲ کیلو هم نرسیده باشه الانا

ولی گفت همه‌چیش خوبه.فقط بهم گفت نشتی یا ابریزش داری؟گفتم نه!

گفت اب دورش کمه!قبلا خوب بوده؟گفتم یه بار هفته ی ۳۰ رفتم سونو گفت ۱۰ هست.گفت الان خیلی کمه

۶۷ میلیمتره.یعنی مث اوندفعه که رفتم این سونو و بهم گفته بود ۷ هست.سه هفته بعدش رفتم یه سونوی دیگه گفت ۱۱ هست...البته توی این سه هفته ۵تا سرم زدم و روزی حدود ۲۰ لیوان آب میخوردم!تا شنبه که برم دکتر استرس دارم..بچه ها یعنی توی این هفته ها جبران میشه کمبود اب دورش؟بنظرتون سرم جواب میده؟من باید حداقل تا ۳۷ هفته برسونم!از فردا باز اب ۲۰ لیوان میخورم و اب هندونه هم میخورم

دلستر هم همینطور...دعا کنین مشکلی پیش نیاد تو این هفته های اخر...هنوز زوده اخه فکرکنم ریه ی نی نی کامل نشده...نمیدونم شایدم برم دکتر بهم امپول بتا بده!

راستی درمورد هماتوم‌هم پرسیدم گفت چیزی ندیدم و نیست.با این حساب پس باید شیافو قطع کنم

من قبلا شنیدم مصرف پروژسترون ممکنه‌روی حجم کیسه ی اب تاثیر بذاره.ممکنه بخاطر این باشه؟چون من اصلا متوجه نشتی اینا نشدم

بعد اون تست امنیوشور خطری نداره؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم کلسترول و پلاکت رو نمیدونم،کم خونی هم حتما باید برات آهن تجویز بشه  اما برای ورم حت ...

ممنون عزیزم ادرار معمولی دادم مشکلی نداشت اما بخاطر ورم زیاد گفت ادرار ۲۴ ساعته بدم.خیییییلی نگرانم 

مزخرف گفت : اهدایی و اصلا جنینای موجودم انتقال نده گفتم چرا؟ میگه بخاطر سنت و بالای ۴۲ سال دیگه قطع ...

تارا جون اصلا خودتو درگير اين دكترهايى كه سنو ملاك قرار مى دن نكن عزيزم مخصوصا شما كه جنين هم دارين

كشورهاى اروپايى به هيچوجه سن شما براشون زياد نيست فقط تنها كارى كه براى سن ٣٨ به بالا انجام مى دن اينه كه دو تا جنين با هم انتقال مى دن

من چون زير ٣٨ بودم به هيچ وجه موافقت نمى كردن برام دو تا با هم انتقال بدم حتى دو بار هم انتقال ناموفق داشتم 

با. سوم هم همون يه جنين رو برام انتقال دادن و خداروشكر كه شد

همه حرفم اينه عزيزم اصلا نگران سن و حرفهاى اين دكترا كه سنو معيار گذاشتن نباش فقط انرژى مثبت باش مطمينم به زودى زود جواب زحماتتو مى گيرى🙏🏼❤️

سلام به همه دوستان لطفا زود بهم جواب بدید به شوهرم گفتم بره مرکز ناباروری بگه آرمایش دی اف ای میخوام بدم حالا یه ظرف بهش دادن روش نوشته تانل حدود دویست و خرده ای شده میخوام ببینم این همون دی اف ای هست؟فردا میخواد بره بده

زینب جان کجایی لطفا کمکم کن.سرچ کردم آزمایش تانل نوشته برای اینکه بفهمن اسپرم چقدر تو انکوبه باشه آخه نا که حالا نمیخوایم میکرد کنیم احتمالا دو ماه دیگه.نکنه این ازمایش یه چیز دیگه باشه

بچه ها لاله جون برگشته؟مامان شده طبیعی؟😍😍😍😍وااای خدا

نه عزیزم.اون.پست مال همون چندسال پیشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من اخرین بار ۳۰ هفته رفتم دکتر که تو مطبش سونو داشت و چک کرد گفت مایع امنیوتیک ۱۰ هست که عالی ...

سلام.عزیزم..نگران نباش شما دیگه بسلامتی ب اخراش رسیدی..جای نگرانی نیست..حالا مایعاتومصرف کن ضرر ک.فک.نمکنم داشته باشه...وزن نی نی هم.خداروشکر برااین هفته ک هستی خیلی خوبه...در مورد شیاف هم من شنیدم نهایت تا هفته36باید مصرف بشه نه بیشتر دیکه...مگه دکترت بهت نگفته تا کی نصرف کنی...چطوری 30هفته رفتی مطب دیگه نرفتی..این ماه اخر ک باید. دوهفته ی بار ویزیت بشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
يعني دارو باعث شد تنگي مجاري بگيره؟؟؟ ايا قبل دارو هم آزشون چسبندگي و دي اف اي بالا نشون ميداد؟

نه گلم، از قبل تنگی مجرا داشت، همیشه هم سوزش داشت ولی نمیدونست، تو عمل اول موقع سوند گذاری فهمیدن، حتی دو هفته هم سوند وصل موند بهشون، بهتر شد تنگی ولی خوب نشد 

چند ماه بعدش دی اف آی داد 35 بود جواب 

بعد از عید 97 تو منی خون دیدیم و افلوساکسین داد دکتر و گفت به خاطر جمع شدن مجدد مجراست باید مجرا عمل بشه و دوباره دو هفته سوند وصل بود ولی دکتر گفت برای اینکه برنگرده بعد از اون دو هفته تا یک ماه صبح و شب خودش باید سوند میذاشت و درمیاورد

بعد از تکمیل سوند گذاری ها آزمایش dfi مجدد داد شده بود 38.5 مورفو 3 درصد 

نزدیک میکرو آز داد دوباره مورفو 2 شده بود و dfi دیگه ندادیم

بچه ها من اخرین بار ۳۰ هفته رفتم دکتر که تو مطبش سونو داشت و چک کرد گفت مایع امنیوتیک ۱۰ هست که عالی ...

سلام عزیزم خوبی‌؟دختر نازت خوبه؟

گلم اون که مصرف آب زیاد برای مغز بچه خوب نیست رو نمیدونم از کجا بهت گفتن و استدلالشون چی بود؟!!! 

با خیال راحت آب بخور، ولی اینم بگم دیگه تو این هفته ها چون جفت داره پیر میشه و برای زایمان آماده میشه مایع آمنیون کمتری تولید میکنه پس کم شدنش خیلی هم عجیب و نگران کننده نیست، ضمنا دیگه یواش یواش حرکات بچه کم میشه نترسی یه وقت

تست آمنی شو اصلا خطرناک نیست گلم که نوار کاغذی تقریبا شبیه بی بی چک هست میذاری و اگر منفی شد خیالت راحت میشه

جنین بعد از 34 هفته اگر به دنیا بیاد اغلب دستگاه نیاز نداره چون ریه ها تکمیل شدن و بعد از 37 هفته هم دیگه زودرس حساب نمیشه، گفتم اینم بگم جلوجلو نترسی😉😉😉😉

وزن نی نی اصلا به سایز شکم نیست گلم، خیلی مثال ها در موردش دیدیم و شنیدیم

همون در حد 15_16 لیوان آب و هندوانه کافیه، بیشتر اذیت میشی گلم