2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
سلام زينب خانم يه خانمى به چيزى بم گفت نگرانم خيلى گفت  اينكه بتا پايينه شايد خارج رحمى باشه يع ...

عزیزم به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی

ولی کلا با بتا به تنهایی هیچ چیزی رو نمیشه پیش بینی کرد

مثلا سالم یا پوچ بودن، دختر یا پسر بودن، یک قلو یا چند قلو بودن، داخل رحمی یا خارج رحمی

هیچی

فقط صبر باید کرد ببینی چی پیش میاد و دعای زیاد

یعنی هر مرحله احتمال هر اتفاقی هست گلم، ولی به خاطر روحیه خودمون همش باید بگیم ان شاء الله اون اتفاق خوبه میفته، بعد تو پس زمینه ذهنمون مراقب علائم پر خطر باشیم

مثلا اگر درد تخمدان بود و درد کتف و لکه بینی اون وقت حدود روز 20 انتقال یه سونو ساک بهتره آدم بده تا خیالش راحت بشه، و گرنه اگر علامت خاصی نیست سونو ساک هم نیاز نیست، یک راست سونو قلب

حالا شما هم فردا مجدد آز بده ببینیم چی شده، ما هم برات دعا میکنیم خیر باشه همه چی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جان درد پریود من کلا پنج دقیقه بوده همیشه این کیست جدید هم هفت ماهه دارم که دو ماه مجبور شدم ی ...

با توجه به سابقه ت ممکنه آندو نباشه آخه، خیلی عجیبه

آزمایش های تومور مارکر برات نوشتن مجددا؟ بقیه آزهای هورمونی چه طور؟ ذخیره‌ت خوبه؟ 

دخترا من سه بار انتقالم بتتم مثبت شده ولی بالا نرفته مثلا روز دوازده۱۵۰بود بتام.رفتیم ابن سینا دیدیم ...

گلم غیر از dfi آزمایش های ایمنی و انعقادی رو هم انجام بده حتما

ممکنه فقط مشکل از اسپرم نباشه

نه هماتوم هست. چون جنین ها بزرگ شدن اینم بزرگ شده، گفت استراحت فقط .

خب خدارو شكر انشاالله به موقع به دنيا بيان و سالم 

جنسيت رو نگفت؟ اندازه هماتوم رو نگفت ؟نگفت خطرناك  هست يا نه آخه منم دارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دخترا من سه بار انتقالم بتتم مثبت شده ولی بالا نرفته مثلا روز دوازده۱۵۰بود بتام.رفتیم ابن سینا دیدیم ...

برای همسرتون هم حتما حتما یه طب سنتی برید و طبق طبعشون تقویت بشن که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد 

من فکر میکردم طبع همسرم زیادی گرمه، شروع کردم کاسنی در حد زیاد بهش دادم، بعدا فهمیدم اشتباه بوده و زیاده روی کردم 

یا فکر میکردم باید خیلی تقویت بشه، یه مدت زیادی سر خود گرمی دادم بهش، بنده خدا کهیر ها و حساسیتش عود کرد

طب سنتی خوب که رفتیم دیگه بلایی سرش نیومد 

آخ آخ افسون جان ببخشید، تازه چند روزه گوش شیطون کر، روزهای پر استرسم بهم دارن مهلت میدن، خیلی روزهای سختی رو گذروندم، الان جواب میدم🙈🙈🙈🙈🙈

تو رو خدا برای بقیه ش دعا کن

عزیزم به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی ولی کلا با بتا به تنهایی هیچ چیزی رو نمیشه پیش بینی کرد ...

راستش من كلا از همون اولم درد نداشتم الانم گاهى فقط كمرم همين فقط اونم كم لك بينى خدا رو شكر اصلا ندارم همه چيزم نرماله يعنى به نظر شما احتمالش هست؟؟؟تو اى وى اف اينجورى ميشه؟؟خيلى ناراحتم 

تاراجان دوست شما بی بی چکش حتی هاله هم ننداخته بود.منفی منفی بود

هيچي هيچي

اينقدر گريه كرد الكي خودشو اذيت كرد ولي روز 15 بتاش خوب بود 

نگران نباش توكل بخدا كن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم به دنیای پر استرس بارداری خوش اومدی ولی کلا با بتا به تنهایی هیچ چیزی رو نمیشه پیش بینی کرد ...

راستى امروز صبحم بى بى چك گذاشتم يه هاله كمرنگ انداخت باز اميدوار شدم گفتم حتما داره ميره بالا كه بى بى چك داره يه چيزى نشون ميده نميدونم خيلى نگرانم

راستش من كلا از همون اولم درد نداشتم الانم گاهى فقط كمرم همين فقط اونم كم لك بينى خدا رو شكر اصلا ند ...

گلم اصلا به خارج رحمی فکر نکن، فعلا دعا کن بتا بالا بره و همه چی ختم به خیر بشه برات

والا چند نفر از دوستان که خارج رحمی بودن باید بیان بگن، و اینکه خارج رحمی هم تو بارداری طبیعی اتفاق میفته هم آی وی اف

اما الان کلا هیچ کاری از دستت بر نمیاد جز دعا، به این فکر کن اگر سالم باشه، با این استرس ها کلی اذیتش داری می کنی ها

من شنبه یا 2شنبه باید پانکچر بشم امروز دکتر بهم میگه دقیق چه روزی خیلی می ترسم هایپر شم. شما از قبل ...

نه تقریبا از سه الی چهار روز قبل درد شدید داشتم 

زیر شکمم درد میکرد خیلی وقتا دولا دولا راه میرفتم و قشنگ احساس سنگینی میکردم زیر شکمم 

یکجور گرفتگی داشتم و گاهی اوقات هم انگار تیر میکشید 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋