2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
عصر میشینه..من شوهرم ساعت 2بعدظهر حضوری رفت نوبت گرفت واس 7شب بهم وقت دادن...بذار ی شماره هم.هست بهت ...

دستت درد نکنه . سونوش رنگیه ؟؟ شما قبولش دارین ؟ شمام پیش ندا رحیمی رفتین ؟ شماره رو بفرستین ممنون میشم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
شما چجور ازشون نوبت گرفتین ؟؟

09023430210

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستت درد نکنه . سونوش رنگیه ؟؟ شما قبولش دارین ؟ شمام پیش ندا رحیمی رفتین ؟ شماره رو بفرستین ممنون م ...

رنگیشو نمیدونم.من برا طول سرویکس رفتم خیلی دقیق بود..پریناتولوژیست هس دیگه همه کاری انجام میده یکی از بهترینها تو شیراز هست..من راضی بودم ازش.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خواهش می کنم عزیزم  درد تخمدان تا قبل از کیست آندومتریوما فقط موقع تخمک گذاری داشتم که اتفاقا ...

زینبی جان درد پریود من کلا پنج دقیقه بوده همیشه این کیست جدید هم هفت ماهه دارم که دو ماه مجبور شدم یه مفنامیک اسید بخورم اونم بیشتر به خاطر معده درد منم نمی دونم ماهیت کیست ها چیه چون قبلا هم تشخیص اندو دادن ولی تو لاپرا گفتن نیست الان بعد از عمل هم تشخیص اندو دادن دوباره خودم سر در گم شدم که از چیه پس حتی کیست قبلیم درد نداشت که پارااورین بود 

من لکه بینی از هفت روز قبل پریودی دارم که بعد از عملم خیلی تغییر نکرد 

خلاصه گرفتار شدیم گفتم برم ای وی اف کنم حالا این کیسته داستان جدید نشه

ممنون عزیزم. تو ابن سینا یه روز میره. آره خیلی گرون میگیره. اینکه همیشه نیست خیلی اذیتم میکنه منم ک ...

آره عزیزم عارفی ابن سینا هست.

الانم دیگه دکتر ثابت به هرکس میدن از همون اول بگی عارفی تا آخر با خودشی

سلام بچه ها خوب هستید ؟ نمیدونم محو یادتونه یا نه  من برج ۲ دقیقا موقع ماه رمضون پانکچر داشتم ...

من شنبه یا 2شنبه باید پانکچر بشم امروز دکتر بهم میگه دقیق چه روزی

خیلی می ترسم هایپر شم. شما از قبل پانکچر علائمی یا مشکلی داشتی؟ یا یهو بعدش حالت بد شد؟

سلام عزیزم خدا رو شکر، تو خوبی؟ نبینم ناراحت باشی گلم بهم نخندی ولی بیچاره همسرم همه بلایی سرش اومد ...

خواهر قول دادی راهنماییم کنی دایرکت یادت رفت

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام عزیزم خدا رو شکر، تو خوبی؟ نبینم ناراحت باشی گلم بهم نخندی ولی بیچاره همسرم همه بلایی سرش اومد ...

دخترا من سه بار انتقالم بتتم مثبت شده ولی بالا نرفته مثلا روز دوازده۱۵۰بود بتام.رفتیم ابن سینا دیدیم دی اف ای اسپرم۳۴بود سه ماهه قرص دادن ولی میترسم تاثیری نداشته باشن استرس دارم.همسر کسی اینجا با دارو دی اف ای بهتر شده؟

داروهای همسرم...

محلول ال کارنتین.امپول سینال اف.ویتامی ای سی زینک.قرص سلن پلاس

گاهی بهش خرنوب جینسینگ میدم یا عرق کاسنی....

لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم شرایطش بهتر شه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
آره عزیزم عارفی ابن سینا هست. الانم دیگه دکتر ثابت به هرکس میدن از همون اول بگی عارفی تا آخر با خود ...

ممنونم عزیزم

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
واااای مرسی از راهنماییت عزیزم،یعنی الان که یک دفعه قطعش کردم مشکلی پیش میاد،در رابطه با اسید فولیک ...

گفتم که عزیزم، حالا با یکی دو دفعه چیزی نمیشه، برای از این به بعد نوشتم که بدونی با کورتون ها شوخی نکنی😉😉😉

ممنونم واي ناراحت كه چ عرض كنم داغونم اصلا😭😭😭ميشه بگي همسرت چقدر و با چ دوزي خوردن؟؟؟ و اينكه ازم ...

محیا جان فدات شم اوایل 97 این جور شد دوز و اینا اصلا یادم نیست چه جور بود

بعد هم تو اوایل اردیبهشت عمل تنگی مجاری انجام داد و dfi از قبل عید که 35 بود بعد از ماه رمضون اون سال با کلی تقویتی شد 38.5 

بعدش دیگه همسرم روحیه نداشت dfi نداد، فقط به اجبار دکترش یه آز اسپرم قبل از شروع میکرو انجام داد که مورفو شده بود 2 درصد و تحرک آ همچنان 0، تحرک بی هم 8

چسبندگی( agglutination) هم بالا 90 درصد یاmost

دیگه از بس آزمایش داغون دیده بود دفعه آخر حرص نخورد شکر خدا

سلام عزیزم.والا منو شوهرم هیچکدوم هیچ مشکلی نداریم هیچی.ذخیره تخمدانم ۵/۴۷.لوله هام باز.۱۲۰ میلیون ا ...

اوه اوه، پس حتما حتما حتما این آزمایش ها برات واجبه

اتفاقا تو مقالات نوشته بود این آزمایش ها برای کسی که جنین خوب داره و ناباروری با علت نامشخص خیلی بهتر کمک میکنه نسبت به گروه هایی که اسپرم ضعیف یا تخمک ضعیف دارن

ببین گلم حتما یه ویزیت پیش زرنانی برو، دیگه اجازه نده وقتت تلف بشه، هزینه اینا کمتر از پانکچر میشه، عوضش با یه سرم با دوز درست و یا انوکسا با دوز صحیح مثلا مشکلتون حل میشه

آخه جور درنمیاد، جنین عالی، اسپرم عالی، محیط رحم ظاهرا عالی ولی 6 بار ناموفق!!!!