2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046196 بازدید | 684503 پست
ببین من هم پیش امیر جنتی که این همه تعریفش رو میدن رفتم هم رویان.حتی امیر جنتی واسه آزمایشات ما رو ا ...

انشالله که ایندفعه نتیجه میگیری گلم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم  تا اونجا که یادم میاد روز سوم اندازه گرفتن، خیلی هم میترسیدم درد داشته باشه، کلی ب ...

سلام یه سوال داشتم.ازمایشات ایمنی انعقادی رو حتما متخصص خاصی باید بنویسه برامون.یا مثلامتخصص داخلی و عمومی هم میتونه بنویسه ک توازمایشگاه بادفترچه ازمایشو قبول کنن.و هزینش با دفترچه تامین اجتماعی چقدرمیشه.و اینکه زمان خاصی برا انجامش لازم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یه سوال داشتم.ازمایشات ایمنی انعقادی رو حتما متخصص خاصی باید بنویسه برامون.یا مثلامتخصص داخلی و ...

گلم واسه من زرنانی با مهر متخصص زنان نوشت

فکر نکنم بقیه متخصصین هم تجویز کنن مشکلی پیش بیاد، فقط پزشک عمومی نمیتونه بنویسه، هزینه هم پارسال آزمایشگاه کاج 1400 شد، اغلب آیتم ها رو آزاد حساب کردن 

سلام زینبی جون  خوبی عزیزم!نی نی خوبه!میگم من 5 روز دیگه مونده قرصای ال دی تمام شه،البته ب من گفتن از شب دوم بخورم بعد تمام شدنش برم سونو اگ کیست از بین رفته باشه امپولا رو شروع کنم برم تو سیکل ای وی اف،ولی من از دیشب حالتهای پریودی دارم دل درد کوچیک،وای نکنه پریود شدم،مگه میشه با قرص ال دی خوردن پریود شد!الانم حالت پریودی دارم راهنمایی کن عزیزم

زینب جان سری قبل ب من گفتن کیست داری یه دور ال دی بخور بعد بیا برای شروع انتقال،همون روزم که رفته بودم سونو دکتر به ماما تو مرکز گفت که تو پرونده بنويسه که تری لاین هست و همه چیز خوبه 

حالا ک پری شدم رفتم بازم براشون مهمه بررسی کنن تری لاین هست نیست یا با همون یبار دیگ فهمیدن 

میترسم بازم یه ماه بیوفته عقب انتقال

گلم واسه من زرنانی با مهر متخصص زنان نوشت فکر نکنم بقیه متخصصین هم تجویز کنن مشکلی پیش بیاد، فقط پز ...

زينبي سلام خوبي؟ دوستم خيلي نگران و بد حالم آرامشمو از دست دادم باز فقط به خاطر يه قرص،راستش همسرم عفونت داشت چون گلبول سفيد تو ازمايش اس پ ر م بود دكتر گفت افلوكساسين ٢٠٠ بخوره ١٧روز حالا خورده من يه جا تو نت خوندم اثر بد داره دارم ديوونه ميشم، البته درمان عفونت هم لازم بود خب چون خودم طبق معاينه ي دكتر پادمهر عفونت شديد داشتم شياف داكسي داده بود بهم و قرص مترونيدازول خب طبيعي بود كه همسرم هم نياز ب درمان عفونت داشته باشه ولي دارم سكته ميكنم😭😭يعني نبايد انتي بيوتيك ميخورد؟؟😭😭😭😭😭😭 بچه ها يكي نيس كمك كنه دارم از عصه ميميرم

...
خواهش می کنم عزیزم، امیدوارم مفید باشه  خود زیتون هم عالیه حرف نداره منبع غنی از اسیدهای چرب م ...

فدات عزیزمممم❤❤❤خیلی ممنون 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
اگر همیشه نمی خوردی الانم نخور ما تقریبا زیاد پیش میومد خود میوه‌ش رو مصرف میکردیم بیشتر، خیلی دلم ...

حتما عزیزم ممنونم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
خود زیتونم خیلی خوبه ولی توی این برگه خیلی تاکید کرده بود به روغن زیتون. من همه ی کارایی که گفته بود ...

عزیزدلم 

ایشالله زود زود نینی دار میشی ❤❤😔

زينبي سلام خوبي؟ دوستم خيلي نگران و بد حالم آرامشمو از دست دادم باز فقط به خاطر يه قرص،راستش همسرم ع ...

محیا جون من اطلاعی ندارم اما نترس به خدا همه چیزایی که تو نت میگه درست نیست. اونی که این دارو رو به همسر شما داده پزشک بوده،شرایط ایشون رو بررسی کرده،معاینه کرده آزمایش ها رو دیده،شرح حال گرفته و هزارتا مورد رو در نظر گرفته که دارو داده،اصلا اگه قرار بود یه دارویی انقد خطرناک باشه به نظرت چرا باید اصلا ساخته شه. بد به دلت راه نده عزیزم. به خدا هیچی خطرناک تر از استرس و غصه نیست عزیز دلم. مگه هرچی تو نت مینویسه درسته؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت. شهرستان رفتم ، به نظر خوب بود. اما طرازی گفت سلفری بده. برای هردو قل. انگار به همه میده. ...

سلام عزیزم. ان شاء الله که حال خودت و نی نی هات خوبه خوب باشه. دو سوال برام پیش اومده. میگم دکترطرازی داروی تحریک تخمدان خاصی بهم نداد بهش گفتم دفه قبل از روز 17سینافکت زدم گفتم الان نمیخواد گفت نه. فقط ال دی داد و پردنیزول از اول پریودی قبلیم(روزی 2) و اوابوست روزی 4و کلسیم شبی1 و کوکیوتن شبی 1و ویتامین ای یه روز درمیان1ی....بعد گفت روز سوم پریودت بیا. الان میگم مگه میشه سینا فکت یا از این زیرجلدی ها که قبل آمپول اصلیا میزتن ندن؟ و اینکه پردنیزول از اول پریود قبلیم روزی 2تا خوردم تا کی رو نگفت چکار کنم بنظرتون؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام زینبی جون  خوبی عزیزم!نی نی خوبه!میگم من 5 روز دیگه مونده قرصای ال دی تمام شه،البته ب من گ ...

سلام عزیزم خدا رو شکر 

معمولا با ال دی پریود شروع نمیشه نگران دردها نباش 

اگر هم استثنا شد نهایت زنگ بزن مرکز ببینی چی شده

ولی پری نمیاد نترس