2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست
گلم به طبع خودت بستگی داره  خودم بیشتر گرمی می خوردم ولی نه قاعده آور، چون طبعم سرد سرده،  ...

منم طبعم سرد و خشكه و بعد از غذا خرما ميخورم كه سرديش رو بگيره، ولي يه نفر گفت خرما نخور زياد خوب نيست، گفتم از شما بپرسم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از هفته ۱۶ شروع شد  ولی من دوست داشتم‌زود تر بهم بدن 🙄 ولی دکتر خودم نداد  رفتم پیش دک ...

ممنون عزیزم، ولی خوب من اصلا درد ندارم.

شاید بخاطر هماتوم یا دوقلویی داده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
منم طبعم سرد و خشكه و بعد از غذا خرما ميخورم كه سرديش رو بگيره، ولي يه نفر گفت خرما نخور زياد خوب ني ...

کلا زیاده روی تو هر چیزی بده، روزی 3_4 تا بعیده بد باشه 

خرما والا منم هر روز تقریبا می خورم، جز اون موقع که ویارم شدید بود

اگر نوع پیارم بخری عالیه پر از آهن هست

منم طبعم سرد و خشكه و بعد از غذا خرما ميخورم كه سرديش رو بگيره، ولي يه نفر گفت خرما نخور زياد خوب ني ...

من خرما زیاد میخوردم تو سه ماهه اول 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سلام عزیزم این ترشحات طبیعیه ولی برای اطمینان به دکترت هم بگو، قطعا راهکار داره برای رفع درد و اینا ...

ترشح شیری نگرانم نکرده بود میدونستم طبیعیه ولی خون گفتم شاید طبیعی نباشه،به مامانم گفتم گفت اشکال نداره حالا وقت دکتر نگرفتم،سونوم خوب بود خداروشکر،فقط وقتی بهم دکتر گفت اگر بالای ۲۵بود دیگه نیا تا یک ماه دیگه بهم سه تا پرولوتون داده بود که هفته ای یکی بزنم تا الان دوتا زدم یکی دیگم میزنم هفته بعدشو ندارم هفته بعدش شنبش میرم پیشش دیگه،ینی فقط یه هفترو ندارم خودش اینطوری نوشته سه تا،دیگه نباید یکی خودم بخرم بزنم یا چی؟

الان میگی چه چیزایی میپرسی ازمن😄

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ترشح شیری نگرانم نکرده بود میدونستم طبیعیه ولی خون گفتم شاید طبیعی نباشه،به مامانم گفتم گفت اشکال ند ...

نه عزیزم خون هم به خاطر زخم شدن نوک سینه هست😖😖😖😖

خدا رو شکر هزار بار که همه چی عالی بوده،

فقط متوجه سوالت نشدم اون آخر🙈🙈🙈🙈

عزیزم رفتی آزمایش، منتظریم

اره رفتم جوابشو گرفتم امروز نميدونم روز ١٢ يا ١٣ هستم جوابش ١٧/٥ بود دكتر گفت دو روز ديگه تكارارش كن من تازه فردا تاريخ پريودممه دقيقا ٣ شده بودم نميدونم اميدى هست يا نه نميدونم دارم ميميرم

امروز از دادم بتا روز ١٣ انتقال ١٧/٥ بود دكتر گفت دوباره تكرارش كن حالا بايد دو روز ديگه تكرارش كنم ...

عزیزم روز انتقال هم حساب کردی؟ 

ان شاالله بالا میره گلم مهم اینه دو برابر بشه

لاله جون هم روز 15 آزمایش بتاش 50 بود، یعنی زودتر آز میداد کمتر میشد خیلی

چون روز 17 آز داد شده بود 200، پس با ضریب 4 زیاد شده بوده، یعنی اگر روز 13 آزمایش میداد بتا 12.5 میشد 

خدا رو شکر الان پسرش فکر کنم یک سالش شده

ان شاالله مال شما هم بالا میره گلم 

نه عزیزم خون هم به خاطر زخم شدن نوک سینه هست😖😖😖😖 خدا رو شکر هزار بار که همه چی عالی بوده، فقط ...

از پیچ در پیچ پرسیدم🙈،تا موقعی ک دکتر گفته بیا یک هفتشو آمپول پرولوتون ندارم،اونو میگم اشکال نداره نزنم؟چون خودش برام سه تا امپول نوشته بود

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عزیزم روز انتقال هم حساب کردی؟  ان شاالله بالا میره گلم مهم اینه دو برابر بشه لاله جون هم روز ...

سلام،زینب جون یه سوال دارم ،میشه کمکم کنی؟

میخوام بدونم استرادیول رو برای انتقال فریز معمولا از کی شروع میکنن؟

برای کسی که سیکلش ۴۵ روزه اس ؟

عزیزم روز انتقال هم حساب کردی؟  ان شاالله بالا میره گلم مهم اینه دو برابر بشه لاله جون هم روز ...

جدى تو رو خدا اميدوارم كردى ببين من ٢١ ظهر ساعت ١:١٥ دقيقا داشت اذان ميداد انتقال دادم ميشه چند روز ؟؟خودش گفت ميشه ١٢ روز گفت زود بوده پس يعنى ميگى ميشه دارم ميميرم از غصه😢