2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

باسلام.یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین.من امروز روز دهم انتقالم هست.جنین سه روزه داشتم.بی بی چک زدم منفی بودامروزصبح.به نظرتون امیدی هست.کسی بوده منفی باشه روز دهم و بعد مثبت بشه.ممنونم اگه جواب بدین نگرانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باسلام.یه سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدین.من امروز روز دهم انتقالم هست.جنین سه روزه داشتم.بی بی چک ...

سلام عزیزم،نگران نباش ماروز۱۲هم بی بی منفی داشتیم ک ازمایشش بابتای بالامثبت شده،بعدنیم ساعتم یه دیدبزن بی بیتویه وق میبینی هاله میندازه،انشالله مامان شدی

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم،نگران نباش ماروز۱۲هم بی بی منفی داشتیم ک ازمایشش بابتای بالامثبت شده،بعدنیم ساعتم یه دیدب ...

ممنون از جوابت.ولی دیدم نه هاله ننداخته بی بی.خیلی ناراحتم.شانس اخرم بود

رویان الان چطوره؟ دکتراش خوبن؟

پی ار پی هم انجام میده؟ 

موندم بین طرازی و رویان کدوم انتخاب کنم. اخه طرازی همیشه نیست. این نبودنش خیلی اذیتم میکنه

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  

@زینبی_بابا    شوهرم رفته برام قرص آهن خارجی گرفته روش نوشه ۵۰ میلی.دوزش یکم زیاد نیست؟ چند روز یبار بخورم؟ میترسم هر روز بخورم ضرر داشته باشه بخاطر دوزش.چند روز پشت سر هم خوردم یبوست شدم با وجود اینکه میوه و سبزی فراوون میخورم.راهی نیست که یبوست نشم غیر از مصرف میوه و سبزی؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

@زینبی_بابا    شوهرم رفته برام قرص آهن خارجی گرفته روش نوشه ۵۰ میلی.دوزش یکم زیاد نیست؟ چند روز یبار بخورم؟ میترسم هر روز بخورم ضرر داشته باشه بخاطر دوزش.چند روز پشت سر هم خوردم یبوست شدم با وجود اینکه میوه و سبزی فراوون میخورم.راهی نیست که یبوست نشم غیر از مصرف میوه و سبزی؟

بچه ها من آزمایشای ایمنی انعقادی رو گرفتم تیروییدم 2.8 

آنتی تی پی او هم بالاست

باید برم غدد یا همون دکتر زنان قرص میده؟

من اصلا سابقه تیرویید نداشتم این از کجا سبز شد نمیدونم به خدا

ممنون از جوابت.ولی دیدم نه هاله ننداخته بی بی.خیلی ناراحتم.شانس اخرم بود

انشالله مامان شدی عزیزم نگران نباش هنوز۴روزوقت هست،اول توخون بتااچ سی جی نشون میده بعدتوادرار،انشاالله خوش خبری،معجزه هاتواین تاپیک ماشنیدیم،ب خداتوکل کن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام عزیزم به سلامتی خدا رو شکر داری وارد سیکل میشی گلم در مورد تغذیه پست قبلیم رو بخون کمکت میکنه ...

ممنونم عزیزم ، جالبه من فکر میکردم که اگه ذخیره نرمال باشه سیکل 15 روزه میشه و زودتر کار آدم راه میفته !!! من ذخیرم نرماله ولی خیلی دوست دارم تو همین ماه زودتر همه کارام انجام بشه 

ممنونم عزیزم ، جالبه من فکر میکردم که اگه ذخیره نرمال باشه سیکل 15 روزه میشه و زودتر کار آدم راه میف ...

من ذخیرم یک و نه دهمه.شهریور رفتم رویان به این امید که سیکل کوتاه برام انتخاب میکنن و زود پانکچر میشم ولی برام سیکل لانگ رو انتخاب کردن.اولش یکم ناراحت شدم چون از مهرماه باید میرفتم مدرسه و یکم برام سخت بود ولی خدا رو شکر آموزش و پرورش قول داده باهام همکاری کنه برای مرخصی.فعلا دارم آمپول میزنم و قرص ال دی میخورم دهم مهر دوباره نوبت دارم برا سونو و شروع داروهای اصلی

سلام دوستان می خواستم بپرسم ازتون که با وجود کیست تخمدان پانکچر می کنن؟ کسایی که کیست اندومتریوز دارن و به خاطر پایین اومدن ذخیره باید تخمک کشی کنن شرایطشون چیه ایا انجام میدن؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

واییییییی این نی نی سایت مارو کشت همش میره کلا چند ساعت هست😫🤔🤔🤔🤔🤔🤔

انشاللله خوش خبر باشی جانی جان⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم