2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
عزیزم چه چیزایی برای پرولاکتین بالا بده؟ من باید آز بدم اگه بالا باشه بدونم مراعات کنم

عزیزم اصن ببین بالا هست یا نه. پریودات عقب می افته؟ یا ترشح از سینه هات داری؟ اگه نه بعیده بالا باشه

من یه جا تو نی نی سایت خوندم که عسل سیاه دونه پرولاکتین رو بالا میبره شایدم درست نباشه دقیق نمیدونم چه خوردنی بالا میبره

گلم خوراکی خاصی بگم نیست خصوصا چون طبعت رو نمیدونم ولی تقلید اصلا نکن  البته چند تا کار هست خو ...

دست گلت درد نکنه مهربون

خیلی گلی که با حوصله جواب همه رو میدی و راهنمایی میکنی

الهی به سلامتی نی نی گلت رو بدنیا بیاری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانمی به سلامتی  ببین با توجه به طبعت غذا بخور، میوه و آب زیاد و پیاده روی معجزه می کنه&n ...

من اصن آب نمی خورم پیاده روی هم که کلا تعطیل

این کار اداری بیچاره کرده مارو

از فردا رو این موارد بیشتر کار میکنم ممنون

خانم ها فمیبیون دو واقعا تهران هم نیست؟  من هفته دیگه دارم میام تهران.کسی جایی رو میدونه بگه. ...

نه عزیزم منم خیلی گشتم پریناکر خریدم مخصوص دوران بارداری ویتامین هاش خیلی شبیه فمیبیون 2 هست

روزی دوتا قرص داره باید بخوری با یک کپسول امگا3

قیمتش هم حدود 300 هست 

دکترم گفت اینو بگیرم با فروفورت که قرص آهن هست

دست گلت درد نکنه مهربون خیلی گلی که با حوصله جواب همه رو میدی و راهنمایی میکنی الهی به سلامتی نی ن ...

خواهش می کنم عزیزم ولی پیاده روی و مایعات با چشم خودم اثرش رو دیدم، هم خودم هم همسرم 

نمگیم مسابقه دو میذاشتیم ولی در حد نیم ساعت میرفتیم پیاده روی عادی اطراف خونه خیلی موثر بود. هم پانکچر هم انتقال