2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
سلام به همگی من دیروز روز سوم پری ام بود رفتم ابن سینا واسه شروع سیکل میکرو بعد از سونو خانم دکتر ...

سلام خانمی به سلامتی 

ببین با توجه به طبعت غذا بخور، میوه و آب زیاد و پیاده روی معجزه می کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم من چون پرولاکتینم بالاست عسل و سیاه دونه فکر کنم نباید بخورم. واسه کیفیت تخمک خوردنی خ ...

گلم خوراکی خاصی بگم نیست خصوصا چون طبعت رو نمیدونم ولی تقلید اصلا نکن 

البته چند تا کار هست خوبه برای همه

مثلا نیمرو تخم مرغ محلی با روغن زیتون بو دار، با سه تا خرما و یک پیاز دو بار در هفته 

زیتون روزی 7 تا صبح 

انجیر 7 تا شب هر روز 

اینا رو خودت و همسرت با هم بخورید عالیه با هر طبعی هم سازگاره 

مرسی عزیزم من چون پرولاکتینم بالاست عسل و سیاه دونه فکر کنم نباید بخورم. واسه کیفیت تخمک خوردنی خ ...

عزیزم چه چیزایی برای پرولاکتین بالا بده؟ من باید آز بدم اگه بالا باشه بدونم مراعات کنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها کسی میدونه مایع آمینیوتیک تو سی هفته باید چند باشه؟برا من 12 سانت نوشته دکتر سونو گفت مواظب ب ...

برا منم ۱۲ زده فک کنم ک طبیعیه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مرجان جان فمیبیون ۲ پیدا کردی؟ من‌دوستم هرجا گشته پیدا نکرده؟  تو آبان بودی برا پانکچر و‌ ...

فیمیبیون ۲ گیر منم نیومده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
برا چی دوباره بری؟وزن نی نی چند بود؟

گفتش باید بری پریناتولوژیست . وزنش ۱۱۰۰ گرم

مرجان جان فمیبیون ۲ پیدا کردی؟ من‌دوستم هرجا گشته پیدا نکرده؟  تو آبان بودی برا پانکچر و‌ ...

سلام عزیزم.نه پیدا نکردم.

یک جا گفت داریم یه شرکت دیگس.

امگا۳ و پریناتال باهمه.نمیدونم چی بود.نخریدم.

حالا کسی میدونه فمیبیون دو اصلا چیا توش داره؟

من ابن سینا بودم با طرازی.آره راضی بودم.

کلا برا من ک از شهرستان میومدم مرکز بهتر بود.

آبانم شنیدم خوبه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره من مطبش می رفتم خیلی خوشم میاد ازش ایشالا باردار بشم مطبش میرم چون ابن سینا خیلی جا پارکش بده

آره جا پارکش خیلی بده ولی خوبیش اینه دکتر و سونو و آزمایشگاه و داروخونه همش یه جاس یدفعه همه کاراشو میکنه آدم. دکتر هم نمیگه جواب اینجا رو قبول ندارم اونجا رو قبول ندارم

سلام کسی هست من امروز آز بتا دادم منفی بود .نمیدونم دیگه لازمه دو روز دیگه تکرار کنم ؟ عددش یک بود. ...

خیلی متاسفم.حالت رو درک میکنم،فقط جواب منو همسرم گرفت اول اون فهمید منفیه. برات آرامش و صبوری آرزو میکنم.راستش راجع به تکرارش نظری ندارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره جا پارکش خیلی بده ولی خوبیش اینه دکتر و سونو و آزمایشگاه و داروخونه همش یه جاس یدفعه همه کاراشو ...

اره دقیقااا بخاطر همین منم اومدم اینجا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود