2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست

دوستان من ۳شنبه پیش دکتر رضا ن ص ر  وقت داشتم میخواستم یه ویزیت پیشش برم ببینم چطوره.راستش الان در حال تحقیقم برای پیدا کردن دکترم

با همسرم رفتیم داخل اطلاعات پانکچرای قبلی و آزمایشات و همه چیزمون رو وارد سیستم کردند (من سه بار پانکچر شدم که هر بار تعداد فولیکول و تخمکم کم بوده و یه بارداری خارج از رحم با انتقال جنین داشتم ).دکتر اومد بررسی کرد و بهمون گفت شما ۶ ماه طبیعی برید برای اقدام اگر باردار نشد خانم برید تخمک اهدایی بگیرید.(من و همسرم از قبل می دونستیم که این حرفو میزنه و با هم هماهنگ کرده بودیم که چه کار کنیم). من بهشون گفتم آقای دکتر من می دونستم شما این حرفو به ما می زنید ولی ما اهدایی نمیخوایم بعد دوباره حرفش رو تکرار کرد که شوهرم اینبار گفت آقای دکتر هر موقع خانمم سونو شده وضعیت فولیکولهاش خوب بوده فقط تا الان جواب نگرفتیم.اینجا دکتر گفت خانم بخوابه سونوش کنم و به شوهرمم گفت شماهم بیاید نگاه کنید(یعنی منظورش این بود که وقتی من می گم اهدایی حرفم درسته) بعد شروع کرد سونو کردن اومد سمت تخمدان راستم و گفت این نقطه های سیاه فولیکوله حالا میشماریم یکی دوتا سه تا چهارتا بعد اومد سمت چپم گفت یکی دوتا سه تا چهارتا پنجتا شیشتا هفتا بعد با تعجب گفت خوب حالا دیگه ورق برگشت و به خانمه که اونجا بود گفت داروی پانکچر برام بنویسه و دوماه دیگه شروع کنم و رفت.

بعد خانمه بهم گفت که از روز ۲ تا روز ۷ داروهامو استفاده کنم و از روز ۷ تا روز ۱۰یا ۱۱ ستروتاید بزنم و روز ۱۰ یا ۱۱ بیام برای سونو.من گفتم روز ۱۰ که خیلی دیره مگه نباید فولیکولا بررسی بشند گفت نه ما همون ستروتایدو می دیم که آزاد نشند. من دیگه باهاش بحث نکردم گفتم اوکی و اومدیم بیرون. فقط خیلی برام عجیب بود چون هر دکتری دیدم روز ۶ یا ۷ حتما سونو می کنند و با توجه به رشد فولیکولا داروهارو کم و زیاد می کنند و بعد ستروتاید می دند.برام خیلی عجیب بود همچین دستور دارویی

خیلی خیلی دعا می کنم زودتر بتونی بیایی🤲🤲🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️♥️

یه دنیا ممنون عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام‌آنا جون خیلی خوشحالم که دوباره اومدین جاتون‌خالی بود🌷، ان شاالله مشکل تون حل شده باشه عزیزم، ...

فدات عزیزم.... 

منم دل تنگتون بودم.... 

انشالله زمان خودش مشکلات همه رو حل میکنه مام روش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها كسي نبود هبا مورفو صفر ميكرو بار اول گرفته باشه؟ من كه تعطيلم الا نتوي تاپيك قبلي رفتم هركي م ...

عزیزم خوب اونایی که بار اول جواب نگرفتن یا علاوه بر مورفو مشکل دی اف آی هم داشتن با مادر مشکلات دیگه ای داشته.... 

من با مورفوی بین صفر و یک حتی طبیعیم باردار شدم به لطف خدا.... 

پس خیلی این اعداد و ارقام رو جدی نگیرین فقط سعی کنین با سعی و خطا نرین جلو و با بررسی‌های دقیقتر راه رو کوتاه‌تر کنین.... 

بچه ها کسی میدونه مایع آمینیوتیک تو سی هفته باید چند باشه؟برا من 12 سانت نوشته دکتر سونو گفت مواظب ب ...

خوبه عزیزم نگران نباش ولی کلا مایعات بیشتر بخور.... 

سلام عزیزان من امروز سه روز رفتم داخل هفته نهم امروز ساعت 4 بلند شدم رفتم دستشوی دستمال گداشتگداشت خ ...

عزیزم من و خیلی از دوستان خونریزی داشتیم یعنی تون روان و قرمز.... 

یا رویا جون به قول خودش فوران میکرده.... 

پَ به خودت استرس نده.... 

کاملا میفهممت چون تجربش کردم اما تنها کار همین استراحت و پروژسترون است.... 

جنین سالم با این چیزا هیچیش نمیشه.... 

پس اینایی که جنین اهدا میکنن چجوریه

عزیزم قانونش اینه دو طرف نباید همو بشناسن چون ممکنه بعدا بخوان پس بگیرن یا بیان ادعای ارث و میراث کنن و از این حرفها....

پس اینایی که جنین اهدا میکنن چجوریه

اهدا کننده به مرکز اهدا میکنه میذارن تو بانک اهدایی بعد از بانک به متقاضیان اهدا میشه.... 

سلام کسی هست من امروز آز بتا دادم منفی بود .نمیدونم دیگه لازمه دو روز دیگه تکرار کنم ؟ عددش یک بود. ...

عزیز دلم متاسفم منم جواب منفی رو هفته پیش گرفتم خیلی حالم بد بود درکت میکنم از خدا میخوام به دلت ارامش بده صبور باش عزیزم ان شاءالله ماه دیگه طبیعی باردار شی ....

😔😔😔😔

😂😂😂😂😂 اصلا این مثانه واسه ما خانما معضلی شده😁 خوبی آنا جون؟ کوچولوهات چطورن؟  چقدر دلم ...

عزیزم منم دلتنگتونم.... 

چند تا پست بالاتر غیبتتم کردم.... 

سلام به همگی من دیروز روز سوم پری ام بود رفتم ابن سینا واسه شروع سیکل میکرو بعد از سونو خانم دکتر ...

عزیزم شما سفیده تخم مرغ آب پز بخور.... 

آب زیاد بخور.... 

تغذیم مناسب شرایط و طبعت بخور.... 

پیاده روی آروم بکن.... 

انشالله نتیجه خوبی میگیری.... 

عزیزمی آنا جون باور میکنی من بعد از اینکه اومدی گفتی مشکلی پیش اومده براتون سخت درگیری دیگه نیومدم ...

عزیزمی.... 

نهگفتن همه آدمها باید این آزمایش رو بدن خیلی مهمه ولی چون گردن هست و بیمه قبولم نمی کنه خیلیا انجام ...

خدارو چه دیدی عزیزم یهویی میبینی این ماه معجزه میشه براتون.... 

خدا حفظشون کنه ،یعنی پسرتون طبیعی باردار شدین پس معجزه همیشه هست....

بله عزیزم پسرم یهویی سر و کلش پیدا شد.... 

فکر کن حتی یه فولیک اسید نمیخوردیم..... 

اونم ما با کلی مشکلات.... 

مورفو، تحرک، دی اف آی، انعقادی و.... 

مرسی عزیزم من چون پرولاکتینم بالاست عسل و سیاه دونه فکر کنم نباید بخورم. واسه کیفیت تخمک خوردنی خ ...

بله برا پرولاکتین بالا خوب نیستن....