2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام دوستان  بارداراي عزيزم اسيد فوليك رو از هفته ١٢ به بعد باز هم مصرف كرديد يا خير؟  ي ...

سلام عزیزم باید تا آخر داشته باشی 

ولی چون تو مکمل خودت هست دیگه نیازی نیست فولیک جداگانه مصرف کنی، همون کافیه 

@.._niva     کجایی ؟ رفتی سونو ؟

سلام عزیزم من الان از سونو برگشتم.شما چی سونو دادی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان،من الان ده روزه قرص ال دی رو شروع کردم قراره برم تو سیکل ای وی اف،دکتر گفت یه کیست داری اگ رفتی سونو و از بین رفته بود امپولا رو شروع کن اگرم نه یه بسته دیگه بخور تو پریودی بعدی،حالا سه چهار روزه تخمدان سمت چپم ک کیست بوده یجوریه دیروز خیلی تیر میکشید بنظرت از بین میره این ماه!کلا سمت چپم یجوریه تیر کشیدن و درد کوچیک،ده روز دیگه باید بدم سونو وقتی ال دی تمام شد

عزیزم انشالله همه دغدغه ها و دلنگرانیات قراره ختم به شادی بشه و یه عمر طولانی شکرگذار باشی.... 

سلام‌آنا جون خیلی خوشحالم که دوباره اومدین جاتون‌خالی بود🌷، ان شاالله مشکل تون حل شده باشه عزیزم،

ممنونم عزیزم‌ ان‌شاالله که همینطوره🤲

الحمدالله❤
سلام عزیزم من الان از سونو برگشتم.شما چی سونو دادی؟

آره من ۲۸ هفته دادم بازم دکترم گفتش ک شنبه بازم برم سونو پیش متخصص پریناتولوژیست

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها كسي نبود هبا مورفو صفر ميكرو بار اول گرفته باشه؟ من كه تعطيلم الا نتوي تاپيك قبلي رفتم هركي مورفو پايين بوده چند ابرا نتقال منفي داشته من طاقتشو ندارم اصلا از الا ن بريدم

سلام دوستان،من الان ده روزه قرص ال دی رو شروع کردم قراره برم تو سیکل ای وی اف،دکتر گفت یه کیست داری ...

سلام عزیزم خیلی به علائم ربطی نداره 

استرس بدتره این جور مواقع، بزن به خیالی

من آی یو آی دوم سمت چپم تیر می‌کشید ناجور ترسیده بودم، تو سونو اصلا اون تخمدانم فولی نداشت 

عوضش سمت راستم بی علائم بود سه تا فولی داشت

حالا برای شما برعکسه، 

کلا نگران علائم نباش عزیزم

دوستان شما میدونید ارلی بلاست چیه؟ و اینکه کسی بوده با جنین مورولا 4 روزه نتیجه بگیره؟ ممنون میشم ...

گلم early blastocyte یعنی جنینی که تازه از مرحله مورولا وارد مرحله بلاست شده، یعنی تازه داره 5 روزه میشه

گلم حتما نتیجه میگیری خیالت راحت

کی انتقال دادی به سلامتی؟

بچه ها كسي نبود هبا مورفو صفر ميكرو بار اول گرفته باشه؟ من كه تعطيلم الا نتوي تاپيك قبلي رفتم هركي م ...

عزیزم اولا که ان شاالله همین بار اول مامان میشی

دوما اصلا به این اعداد و ارقام توجه نکن، فقط باید خدا بخواد 

با آزواسپرمی هم بوده دفعه اول مامان شدن

و چون خیلی فرایند سختی هست درمان ناباروری حسابی صبوری میخواد