2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
سلام بچه ها خوبین؟ صفحاتو خوندم خداروشکر که جواب سلفری زینبی جون خوب بوده که قطعا هممون میدونستیم و ...

سلام عزیزم قربونت برم خودت خوبی؟ نی نی خوبه؟

ممنون که به یادمی عزیزم منم بد نیستم همینطوری ادامه میدم! بازم سونو رفتم نتیجه ها همونطوریه دکترمم میگه دیگه باید صبر کرد دنیا بیاد ببینیم چی میشه، منم صبر میکنم دیگه توکل به خدا،

ان شاالله شما زودتر زایمان میکنید برامون دعا کنید به خیر بگذره🌷

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه مختصری از خودتون میگید واسه ما که تازه وارد تاپیک شدیم، 2 تا کوچولوو را از میکرو دارین؟ چه ...

دوست عزیز داستانم طولانیه اما کلا صفحه اول یه خلاصه ای از درمانم هست.... 

من اوایل خلاصه درمان تک تک دوستان رو تو صفحه اول جمع بندی میکردم به نظرم اون صفحه رو یه مرور کنین خیلی خوب میشه.... 

مشغولم میشین.... 

تا 600 صفحه اینکارو کردم اما بعدا دیگه امکان ویرایش رو برداشتن.... 

البته چون بروزرسانی شد به کم به هم ریخته اما بازم ارزش داره وقت بذارین بخونین..... 

شاید مورد مشابه شرایطتون باشه و راه تونو کوتاه‌تر کنه.... 

عزیزم من با سومین میکرو دخترمو باردار شدم.... 

اما پسرمو خدا اشانتیون داد و در کمال ناباوری وقتی دخترم 15-16 هفته بود باردار شدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیر ترشی برا زن باردار ضرر داره؟

من کلا توصیه نمیکنم.... 

کلا تغذیه سالم برا ماها بهتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم قربونت برم خودت خوبی؟ نی نی خوبه؟ ممنون که به یادمی عزیزم منم بد نیستم همینطوری ادامه می ...

عزیزم انشالله همه دغدغه ها و دلنگرانیات قراره ختم به شادی بشه و یه عمر طولانی شکرگذار باشی.... 

عزیزم یه مختصری از خودتون میگید واسه ما که تازه وارد تاپیک شدیم، 2 تا کوچولوو را از میکرو دارین؟ چه ...

عزیزم من تو چند دسته بندی اینارو آوردم برا من جزء بنفشه‌ها بود کسایی کهمشکل مورفولوژی داشتن.... 

عزیزم من تو چند دسته بندی اینارو آوردم برا من جزء بنفشها بود کسایی که مشکل مورفولوژی داشتن.... 

پست شماره 6-1

عزیزم خدارو شکر دلم قرصه به شما دوستان که میدونم چراغدار این خونه هستین....  عزیز دلم خدا میدو ...

عزیزم ما هم خیلی دلمون برات تنگ میشه 😘😘😘😘😘

ان شاالله این روزهای سخت شما هم میگذره و جاش کلی تجربه و چیزای خوب بدست میاد

ان شاالله همیشه ضرر یا نباشه یا فقط مالی، خیلی سخته ولی جبران میشه