2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

سلام آنا جون خوشحالم که اینجایید من مدت زیادی نیست عضو شدم ولی کلی انرژی خوب از بقیه گرفتم الانم میخوام به همه اونایی که ناامیدن بگم من با تعداد ۰.۳ اسپرم و مورفولوژی ۱ درصد نرمال الان ۶ تا جنین عالی دارم بازم با امید پیش میرم میدونم موفق میشم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

سلام دوستان 

بارداراي عزيزم اسيد فوليك رو از هفته ١٢ به بعد باز هم مصرف كرديد يا خير؟ 

يه دكتر ميگه بايد تا آخر بخوري يكي ميگه نه بايد قطع كني نميدونم چيكاركنم. 

من فقط پريناتال ميخورم كه داخل اسيد فوليك هم داره آيا كافيه يا خير؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان  بارداراي عزيزم اسيد فوليك رو از هفته ١٢ به بعد باز هم مصرف كرديد يا خير؟  ي ...

عزیزم.من یدوفولیک داشتم...ک از وقتی قرص اهن شروع شد دکتر گفت اونو نمخاد بخوری...اره داخل پریناتال هم اسیدفولیک هست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام آنا جون خوشحالم که اینجایید من مدت زیادی نیست عضو شدم ولی کلی انرژی خوب از بقیه گرفتم الانم میخ ...

عزیز دلم خیلی خوشحالم واست..... 

این امیدت و نتیجه ای که تا الان گرفتی باشه درس عبرتی برا دکترایی که سریع پیشنهاد جنین اهدایی میدن!!!! 

خدا بخواد با یه دونه تخمک و اسپرم میشه نتیجهگرفت.... 

امیدوارم همین انرژی +ت بشه دو تا وروجک شیطون و پرانرژی و شاد!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان  بارداراي عزيزم اسيد فوليك رو از هفته ١٢ به بعد باز هم مصرف كرديد يا خير؟  ي ...

عزیزم بستگی به شرایطت داره.... 

من مثلا تقریبا تا آخرش داشتم چون مشکل انعقادی دارم.... 

البته سر دخترم تا ماه 7 داشتم بعد جاشو داد به آهن چون انوکسوپارین داشتم و فاکتورهای هموگلوبین و هماتوکریتم پایین اومدن دکتر به جا فولیک اسید آهن تجویز کرد.... 

پریناتال هم داشتم.... 

اما سر پسرم تا آخر فمیبیون داشتم که همون فولیک اسیده...

یعنی دیگه آهن نگرفتم..... 

پس دکتر باید با بررسی شرایط تشخیص بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیز دلم خیلی خوشحالم واست.....  این امیدت و نتیجه ای که تا الان گرفتی باشه درس عبرتی برا دکتر ...

ممنون آنا جون هر چی خدا بخواد در ضمن ما هنوز شش ماه نیست درمان رو شروع کردیم ولی من از اولش مطمئن بودم بالاخره مادر میشم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

سلام دوستان.از همتون یه خواهش دارم مادربزرگم بیمارستان هستن و حالشون خوب نیست ازتون خواهش میکنم با دلای پاکتون براشون دعا کنید.من به دعای بچه های اینجا اعتقاد دارم.التماس دعا

عزیزم بستگی به شرایطت داره....  من مثلا تقریبا تا آخرش داشتم چون مشکل انعقادی دارم....  ...

منم غلظت خون دارم هم آسپرين دارم هم آنوكسا. تازه روزي دو تا. پريناتال هم مصرف ميكنم. نميدونم گيج شدم دكتر انتقالم گفت اسيد فوليك تا آخر بخور. دكتر پرناتالوژيستم گفت اسيد فوليك نميخاد بخوري . الان نميدونم بايد بخورم يا نبايد بخورم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام دوستان.از همتون یه خواهش دارم مادربزرگم بیمارستان هستن و حالشون خوب نیست ازتون خواهش میکنم با د ...

عزیزم انشالله که به زوری خبر بهبودیشو میدی.... 

سلام وقتتون بخیر من امروز ۴ روزه انتقال دادم وفقط درد سینه دارم بنظرون عوارض دارو هست یا لانه گزینی& ...

عزیزم 4 روز زوده برای علائم.... 

اصلا اولین علامت بارداری همون بالا رفتن هورمون بتاست.... 

تو با دید + برو جلو انشالله مامانی.... 

منم غلظت خون دارم هم آسپرين دارم هم آنوكسا. تازه روزي دو تا. پريناتال هم مصرف ميكنم. نميدونم گيج شدم ...

والا دکتر من با از خونم تصمیم می‌گرفت.... 

یادمه فکر کنم هموگلوبین به 12 اینا رسید قطعش کرد.... 

ولی سر پسرم انقدر پایین نیومد... 

عزیزم حتما جواب میگیری....  آره اینجا یه حس عجیبی داره....  حتی منی که الان دو تا فرشته ...

عزیزم یه مختصری از خودتون میگید واسه ما که تازه وارد تاپیک شدیم، 2 تا کوچولوو را از میکرو دارین؟ چه شرایطی را پشت سر گذروندین

مرسی

عزیزمی، اولین نفر به خودم کمک می کنم دلم به دعای شما و عزیزانم گرمه

زینب مهربونم خدا حفظتون کنه میدونی چقدر از دغدغه ها و نگرانی های من به لطف شما از بین رفته ؟ همیشه شرمندم میکنی 😍🥰