2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست

لطفا یکی جوابمو بده کسی باجنین گرید بی باردار شده ؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
عزيزم تو هفته چند ٢٢٥ گرم بود؟ 

تو هجده هفته

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا یکی جوابمو بده کسی باجنین گرید بی باردار شده ؟

عزیزم اصلا گرید جنین زیاد اهمیت نداره بودن دوستانی که با جنین گرید aمنفی شدن و یا با گرید cمثبت شدن باید خدا بخواد بهش فکر نکن ان شاءالله مامان میشی

خدا جونم شکرت...
عزیزم شما چه داروهایی مصرف میکنی؟ غلظت خون‌ نداشتی؟

من آسپرين و آنوكسا مصرف ميكنم . چرا غلظت خون دارم تو آز نشون داد . 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام زینبی جون شما که تو این دوهفته بعد عملت استراحت مطلقی،چندوقت یبار حمام میکنی؟ من همش میگم حمام ...

سلام عزیزم، آره گلم الان عالی رعایت می کنی

من فقط سه روز طاقت آوردم مطلق بودم، 🙈🙈🙈🙈 الان بیشتر نشسته ام، داشتم زخم بستر می گرفتم😉😉😉😉😉 دستشویی هم سعی می کنم فرنگی برم، ولی کلا نمی‌ذارم بهم فشار بیاد

حمام هم رفتم چون ترسیدم عفونت بگیرم از اون ور بوم بیفتم ولی سریع اومدم بیرون، از الانم یک روز در میون میرم حمام چون منم خیلی بدنم داغ میکنه، زود کثیف میشم، فقط بعد حمام نباید سردم بشه چون دلم درد میگیره

سلام عزیزم منظورت آزمایش crp هست؟ گلم این فاکتورهای التهابی رو نشون میده فقط، یعنی یک جایی از بدنت ا ...

ممنونم عزیزم اره ازمایش CRP گفت ،هواستم از شما بپرسم ببینم کسی اینطوری شده یعنی تجربه مشابهی هست یا نه ، راستش یه مسئله دیگه هم ازشون پرسیدم که گفتن این ازمایشو بده اونم این بود مه رنگ پریودی بنفش بود 😊😊😊

سوالای من همیشه یه خاک ب ر سری توش داره ☺️☺️

سلام عزیزم،فرتیل واسه من که جواب داده ماه پیش از روز ۲ پریودی روزی یکی خوردم،۷ پریودیم که سونو شدم ا ...

سلام گلم انشاله شب میای و خوش خبری از ته دلم دعا میکنم همه جوره شرایطت  واسه انتقال مساعد باشه و مثبت بشی . 

پس منم برم بگیرم الان  اواسط سیکلم  هستم بنظرت از کی شروع کنم؟؟ از اول پری شروع کنم بخورم؟؟ 

از کجا گرفتی و قیمتشم بگو ممنون ازت😚😚 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
ديروز رفتم سونو مجدد تو سونو جنين بهتر شده بود و ٦ روز با آخرين پري اختلاف داشت فقط ولي همه اندام ها ...

خدا رو شکر، خیلی خوشحالم اینا رو میگی، ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی 😍😍😍😍 لپشم بکشی تلافی اون روزایی که بهت استرس داد

مشخص بود عزيزه دلم 😍😍خداروشكر عزيزم خداروشكر . فقط بگو جنسيت ني ني چي بود؟ 😘😘

چه می دونم والا دیگه وحشت داشتم بگم بعیده با احتمال 1به 300 مشکل داشته باشه

کلا من هیچ جا نباید به عدد و رقم نگاه کنم، هر جا گفتم بر اساس این اعداد و ارقام حتما خوبه، خدا نشونم داده به این حرفا نیست

خخخخخخخخخ جنسیت ننوشتن باورت میشه!!! زنگ زدم میگن قابل ارزیابی نبود، اما خودم شک ندارم چون زیاد تماس گرفتم و تو لیست اورژانس گذاشتن منو، جنسیت رو بررسی نکردن 😉😉😉🥴🥴🥴🥴فدای سرش سالم باشه

عزيزم آخر ١٨ هفته رفتي يا اول ١٨ هفته؟

وقتی هجده هفته کامل شد رفتم،ینی وارد نوزده نشده بودم فرداش میرفتم تو نوزده هفته

شماچی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان