2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
ممنونم عزیزم اره ازمایش CRP گفت ،هواستم از شما بپرسم ببینم کسی اینطوری شده یعنی تجربه مشابهی هست یا ...

عزیزم فرایند بارداری همش این چیزاست🙈🙈🙈😂😂😂

وای فکر کن روز عمل میگفتم من معذبم به این چیزا عادت نکردم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، آره گلم الان عالی رعایت می کنی من فقط سه روز طاقت آوردم مطلق بودم، 🙈🙈🙈🙈 الان بیشتر ...

واااای نمیدونی لگن و کمرم چقدر داغون شده،ینی داااااغونم،منم فرنگی استفاده میکنم ۳روزه،منم چهارمین روزه امروز که استراحتم اندازه یک ماه انگار خوابیدم،ولی اینکه یروز درمیون میرم حموم و همشم تو دستشویی ام میگم این استراحت مطلقه ینی؟دیگه توکل بخدا بیشتر از اینکه نمیشه استراحت بود😄

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام گلم انشاله شب میای و خوش خبری از ته دلم دعا میکنم همه جوره شرایطت  واسه انتقال مساعد باشه ...

ممنون عزیزم😘😘

از ۲ پریودی روزی ۲ تا بخور،بیشتر داروخانه ها دارن من یه بار از پارکینگ شهرداری گرفتم دونه ای ۳۴۰۰ تومن،یه بارم از مسکن گرفتم دونه ایی ۳ تومن،انشالله با این مشکل ضخامتت حل میشه

عزیزم فرایند بارداری همش این چیزاست🙈🙈🙈😂😂😂 وای فکر کن روز عمل میگفتم من معذبم به این چیزا عادت ...

عزیزم روز عمل منظورت انتقال هست؟آخی الهی🥰🥰🥰

شوهرم میگه ازمایش چی ولش کن ، میکه چون الرژیت عود کرده اینطوری شدی دیگه روم نشد بگم اون داستانو🤗😍 وای زینب جون انقدر دوس دارم زودتر به انتقال برسم ، ایشالله خدا حفظتون کنه الان خوندم جنسیت رو نگفتن راستش من انقدر دوس دارم جنسیتو نپرسم ولی خب باید خرید کرد نمیشه انگار ،خیلی دوست دارم زینب جونم 😘🥰🤗

آره گلم طبیعیه  طول سرویکس چند بود تو غربال؟

ممنونم عزيزم از جواب....😘😘😘طول سيروكسم پنجاه بود گلم

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
دوستای گلم در چ حالین  ی خبر از خودتون بدین...انشاءالله ک حال خودتون و نی نی هاتون.خوبه @sama ...

سلام عزیزم. ممنون که به یادم بودی.

امروز برای دومین بار تو یک هفته گذشته سونو شدم و دیگه الان تقریبا مشکلم مشخص شد. با وجود اینکه کلی مایع ازم خارج شده و با توجه به اینکه یدفعه حجم زیادی مایع داغ رو حس کردم  و‌همون موقع تست مایع امینیون مثبت بود ولی الان بهم گفتن مسیله به کیسه اب مربوط نمی شه.نمی دونم خوشحال باشم یا ناراحت. روزای گذشته خیلی گریه کردم به خاطر بچه هام. متاسفانه همون مشکلی که  ممکنه از هر  هفت تا دوقلوهای همسان برای یک مورد پیش بیاد برام منم پیش اومده و مبتلا به سندروم خون دوقلویی هستن.😭😭😭😭 یکیشون داره خون بیشتری از اون یکی می گیره و برای همین حجم اب دورش زیادتر و اب اون یکی قل خیلی خیلی کم شده. امروز دیگه با قطعیت بهم گفتن تنها شانس نجاتشون عمل لیزر هست که احتمالا تا یک هفته دیگه باید انجام بدم. با اینکه خیلی دلم گرفته و از شرایط بچه هام دارم دق می کنم ولی بازم شاکرم به درگاه خدا. خدا رو شکر که قبل اینکه دیر بشه مشکل رو فهمیدم. و‌خدا رو شکر که برای این درد درمانی هست. برای نتیجه اش بازم نگاهم به اسمون و لطف خودشه و البته دعاهای همیشه خیر دوستای خوبم. امیدوارم هفته دیگه که میام براتون می نویسم از نتیجه خوب عمل بنویسم و خبر سلامتی جفتشونو بهتون بدم. می دونم که برام خیلی دعا می کنید. لطفا بازم دعا کنید🙏

عزيزم از بچه هاي قديمي چه خبر ؟؟؟ خيلي يادشون ميكنم نميدونم تو چه وضعيتي هستن، آنا جان و لاله جان و ...

عزيزم آنا جون كه يك مقدار مشكل دارن كه ان شا الله حل بشه مشكلشون كمتر ميان ، لاله جون هم خيلي وقت هست سر نزده ، مامان هم خيلي زياد داشتيم اين مدت 

عزيزم آخر ١٨ هفته رفتي يا اول ١٨ هفته؟

فرقی نمیکنه.ولی دکتر سونولوژ به من گفت که اول 18هفته بیا که اگه خدای نکرده مشکلی باشه فرصت باشه برای کارای قانونی و اقدام.و الا غربال دوم تا 22هفته زمان هست برای بررسی

سلام...من هفته سيزده هستم...دو روزه درد واژن دارم يعني توش درد مكنه و گاهي هم زير دلم😖😖ولي دردشون ...

آره دوستم ازین دردا زیاد داری منم همش استرس داشتم ولی روزی یک جام درد میکنه.فقط اگه دردی طولانی شد و با لکه بینی بود و با استراحت از بین نرفت باید پیگیری جدی بشه

لطفا یکی جوابمو بده کسی باجنین گرید بی باردار شده ؟

آره عزیزم، همین اواخر یکی از مراجعین دکتری که میرم میگفت با جنینای گرید بی باردار شده، اونم دوقلو

چند تایی تحقیق پزشکی در حوزه ناباروری هم میخوندم تو گروه نمونه اشون خانومای دارای جنین با گرید آ تا بی رو در نظر میگرفتن، منظورم اینه که جنین گرید بی رو با فرض اوکی بودن سایر شرایط جنینی میدونن که با احتمال خوبی میتونه باعث باروری بشه 

سلام عزیزم. ممنون که به یادم بودی. امروز برای دومین بار تو یک هفته گذشته سونو شدم و دیگه الان ...

عزیزم انشالله همه چی به خوبی پیش میره،منتظر خبر خوبت هستیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...