2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
ببخشید باز میپرسم کسی اینجا از جنین گرید بی نتیجه گرفته؟ توروخدا بگید من ۲تادارم

اره عزیزم فراوان با گرید سی هم نتیجه گرفتن🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلام دوستان،من الان از مرکز اومدم ولی متاسفانه با دست خالی،😢😢😢هیچ جنینی برام تشکیل نشد،نمیدونم الان باید از کی یا از چی شاکی باشم،حالم خیلی خرابه خییییلی،دوباره باید از اول شروع کنم،برای بار سوم پانکچر بشم،نمیدونم این همه هزینه میکنم و سلامتیم رو به خطر میندازم آخرش نتیجه ای داره یا ن،کاش از آینده خبر داشتم کاااااش.....

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دوستم ازین دردا زیاد داری منم همش استرس داشتم ولی روزی یک جام درد میکنه.فقط اگه دردی طولانی شد و ...

عزيزم زياد نيس...گاه بيگاهه...ولي دردش هست...هي ميره هي مياد...الحمدالله لك ندارم...حالا گفتم فردا ب دكترم بزنكم....ممنونم از جوابت عزيزم😘😘😘😘

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
عزيزم آخر ١٨ هفته رفتي يا اول ١٨ هفته؟

برای من اول ۱۸ هفته و ۱روز گفت ۲۰۶ گرم برای شما چیپ💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
واااای نمیدونی لگن و کمرم چقدر داغون شده،ینی داااااغونم،منم فرنگی استفاده میکنم ۳روزه،منم چهارمین رو ...

آره بابا، دیگه فکر کن همین دستشویی هم نباشه که خیلی خطرناکه، خطر DVT (ترومبوز وریدهای عمقی) رو اصلا نباید دست کم گرفت، اگر شما هم دکتر گفت ادامه بدی همین مدلی در مورد آسپرين یا انوکسا ازش بپرس حتما، یکی از موارد تجویز ضد انعقاد ها استراحت مطلق هست

سلام عزیزم. ممنون که به یادم بودی. امروز برای دومین بار تو یک هفته گذشته سونو شدم و دیگه الان ...

عزیز دلم ما وعاگوت هستیم خدا خودش به همراهت باشه انشاللله و باز هم با خبرهای خوب بیای و به امید خدای مهربون همه چیز عالی باشه🌷🌷🌷

عزیزم روز عمل منظورت انتقال هست؟آخی الهی🥰🥰🥰 شوهرم میگه ازمایش چی ولش کن ، میکه چون الرژیت عود کر ...

نه همین اخیرا که سرکلاژ کردم 🥴🥴🥴 نه بابا انجام بده، آخه خون پری بنفش دیگه تا حالا نشنیده بودم 

ان شاالله چیزی نیست ولی به ماما اکتفا نکن با خود شخص دکتر حتما صحبت کن

آره خیلی روزهای عجیبیه نزدیک شدن به انتقال، خوشحالی و ترس با هم هست، ان شاء الله مال شما و همه به مادر شدن ختم بشه😍😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲🤲♥️♥️♥️♥️

ممنونم عزيزم از جواب....😘😘😘طول سيروكسم پنجاه بود گلم

خب گلم نگران نباش ولی یه نکته رو پس زمینه ذهنت داشته باش، طول سرویکس خیلی بلند باز معنیش این نیست که راحت نزدیکی کنی یا زیاد روی پل باشی و رعایت نکنی ها

کلا همیشه بگو برات اندازه گیری کنن، دفعه بعد کی باید بری سونو؟ اگر تو هفته 16 انجام بشه بهتره، خیالت راحت میشه تا حد خیلی زیادی

متوجه سوالت نشدم 🥴🥴🥴😉😉😉 پروتیین یا تو ادرار هست یا نیست، یا اگر کم باشه میگن trace شده برگه ...

گلم این ازمایش تکمیل ا د ر ا ر هست دیروز چیزی بهم نگفتن خوبه یا بد 😣

اره گلم حالم خوب شده وزنم داره بالا میره 😶نگرانم کرده 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام عزیزم. ممنون که به یادم بودی. امروز برای دومین بار تو یک هفته گذشته سونو شدم و دیگه الان ...

سلام عزیزم 

خدا کمکت کنه خیلی ماه های سختی رو پشت سر گذاشتی

ان شاالله آخرش عالی باشه همه چی

حالا کی باید بری برای لیزر؟ تو رو خدا رفتی به ما هم بگو 

خیلی به یادت هستیم و برات دعا می کنیم

آره بابا، دیگه فکر کن همین دستشویی هم نباشه که خیلی خطرناکه، خطر DVT (ترومبوز وریدهای عمقی) رو اصلا ...

این ازمایش خون رو هم نگاه کن گلم 🌹

سلام بچه ها یه سوال، انتقال با سونو و بدون سونو چه فرقی با هم دارن؟ بعد چرا همه مثلا با سونو انجام ...

سلام عزیزم با سونو دیگه نیاز به اندازه گیری عمق رحم نیست گلم

ولی بدون سونو از قبل عمق رحم رو میدونن و بر اساس اون انتقال میدن

گلم پزشکی خیلی علم گسترده ایی هست و گاهی چند راه وجود داره برای انجام یک کار، نگران نباش 

سلام عزیزم با سونو دیگه نیاز به اندازه گیری عمق رحم نیست گلم ولی بدون سونو از قبل عمق رحم رو میدونن ...

باز فرستادم