2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
وای توروخدا بیاید جواب منو بدید خیلی نگرانم

فكر كنم منظورشون اين بوده كه بهت بگن چند تا جنين تشكيل شده بري واسه فريز 

چون بايد بري اونجا يه هزينه اي رو هم ازت ميگيرن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فرتیل سی ام رو میشه بگین از کجا تهیه کردین؟

عزيزم اين قرصارو داروخانه دكتر فتح بغل بيمارستان دي داره 

كلا داروخانه هاي اطراف بيمارستاي دي بيشتر داروهاي كمياب رو دارن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فكر كنم منظورشون اين بوده كه بهت بگن چند تا جنين تشكيل شده بري واسه فريز  چون بايد بري اونجا ي ...

یعنی جنین تشکیل شده؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
مرررسي زينب جون دست گلت درد نكنه پس منم همين كارو ميكنم  فقط اين قرص دميترون رو ميخوري يبوست ن ...

دمیترون اگر روزی دو تا بخورم یبوست میاد سراغم ولی با نوع تزریقی‌ش هیچ مشکلی بوجود نمیومد

الان که قرصش رو می خورم خیلی کاهو و روغن زیتون مصرف می کنم دیگه اوکی میشه

اگر می تونی شما هم بخور، ولی با نعنا خشک و یه کم فلفل سیاه سردیش رو بگیر

راستی گلم اگر آب خالص نمی تونی بخوری با لیموترش تازه قاطی کن، درسته ترش میشه ولی برای تهوع بهتره

سلام زینب جون میگما زنگ زدم آزمایشگاه بهم گفت لقاح انجام شده واسه جنینام فردا زنگ بزن یعنی چی؟؟؟

یعنی هیچی گلی، باید بری کارت فریز بگیری و اگر تعداد زیاد بود پول بیشتری برای فریز بدی😉😉😉😉

تازه فکر کنم بگن حضوری بیا برای امضا قرار داد فریز

یعنی جنین تشکیل شده؟

اره گلم چرا تشكيل نشه ايشالا همشون عالين 

چند تا تخمك ازت گرفتن ؟

وای توروخدا بیاید جواب منو بدید خیلی نگرانم

عزیزم نگران نباش، اولین تقسیم جنین ها 30 ساعت بعد از لقاح هست و دومیش 48 ساعت بعد، پس حداقل دو روز زمان لازم هست تا ببینن رشد اولیه چه جور بوده و گرید  بندی کنن

دمیترون اگر روزی دو تا بخورم یبوست میاد سراغم ولی با نوع تزریقی‌ش هیچ مشکلی بوجود نمیومد الان که قر ...

واي زينب جون انشاالله هر چي از خدا ميخواي بهت بده ني نيت سالم به موقع بياد بغلت 

از ماما كه ميپرسم هيچي توضيح نميدن تازه عصباني هم ميشن 

راستي زنگ نزدي  آزمايشگاه ببينيم جوجمون دختر ناز يا گل پسر ؟

یعنی هیچی گلی، باید بری کارت فریز بگیری و اگر تعداد زیاد بود پول بیشتری برای فریز بدی😉😉😉😉 تازه ...

خیلی ممنون زینب جون دل تو دلم نیست

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
واي زينب جون انشاالله هر چي از خدا ميخواي بهت بده ني نيت سالم به موقع بياد بغلت  از ...

آخی عزیزم می فهمم چی میگی، منم دکتر خودم نبود اون موقع کلی جا رفتم همش مسخره بازی در میاوردن که تو لوسی، اصلا هیچ کس نمیفهمید چه‌ قدر حالم خرابه، 

والا زنگ زدم حس می کنم الکی گفت قابل ارزیابی نبوده جنسیت، چون میزان DNA خون جنین 10 درصد بود که برای هر نوع ارزیابی کافی هست، خودم احتمال میدم چون زیاد تماس گرفتم و تو گروه اورژانسی بودم دیگه سراغ تعیین جنسیت نرفتن

اره گلم چرا تشكيل نشه ايشالا همشون عالين  چند تا تخمك ازت گرفتن ؟

عزیزم گفتن ۱۶ تا تخمک خوب داشتی مرسی از راهنماییت

می فهمم گلم، حسابی براشون دعا بخون و قرآن تا قوی باشن و عالی رشد کنن

چشم عزیزدلم

نه بابا اصلا نترس، چون بچه تو مایع آمنیون هست حتی اگر تمام طول بارداری تو یه مدل بمونه مشکلی نیست، چ ...

سلام زینبی جون شما که تو این دوهفته بعد عملت استراحت مطلقی،چندوقت یبار حمام میکنی؟

من همش میگم حمام رفتنم بدنباشه البته پنج دقیقه بیشتر طول نمیدم و زیر دوش رو صندلی میشینم،برای دستشویی ام که زیاد بلند میشم و گاهی سرجام میشینم و برا غذا میشینم همش دراز میکشم،اینا کافیه؟من یروز درمیون دیگه باید حموم برم چون از هجده هفته بدنم خیلی داغ میکنه مخصوصا سرم ینی دستمو میزارم لای موهام از سرم حرارت میزنه گاهی  😁این مدلی ام الان خوبه؟میشه اسمشو گزاشت استراحت مطلق؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان