2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046607 بازدید | 684532 پست

سلام خانوما امروز روز ١٦ عادتم بود رفتم سونو گفت ضخامت اندومترت عاليه ٨ شده اما فوليكول نداشتم روز ١١ رفتم ضخامت ٣ بود و فوليكول ١٢ و ١٣ داشتم امپول پيورگان ٤تا زدم ١٠ قرص لتروزول خوردم و ايندفعه باز دوتا امپول پيورگان و قرص فرتيل سي ام كه براي اندومتر هستش و خداروشكر جواب داده خانوما بنظرتون امكان داره تخمك ازاد كنم اصلا فوليكول ندارم كسي با اين شوايط بوده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت بشم زينب جون كه انقدر كامل توضيح دادي خدا خيرت بده  عصر قرص دميترون رو خوردم حالت تهوع ...

عزیزم ان شاالله بهتر هم بشی ولی سرم خیلی خوبه برات 

کلا بیمارستان آرش همراه راه نمیدن داخل و با خیال راحت میتونی بگی آی وی اف هستی

یا مرکز خودتون بری برات سرم بنویسه واسه مثلا 10 روز

خیلی مصرف به اندازه مایعات اهمیت داره، حتی روی دفع بهتر مواد زائد که جنین تو فرایند رشد خودش تولید میکنه 

می دونم الان روزهای سختی داری ولی نگران نباش تمام میشه

آهان یه نکته دیگه من الانم رعایت میکنم، نذار معده‌ت با تهوع و گرسنگی تحریک بشه،

مثلا من صبح حدود ساعت 8 یا 9 بیدار میشم بدون تکون خوردن از رختخواب یه تیکه چیز خشک می خورم با دمیترون و یه قلوپ آب، بعد می خوابم سریع، بعد از خواب بیدار میشم خیلی بهترم و میتونم غذا بخورم ولی اگر این کارو نکنم تا شب درگیر میشم، پس نذار تحریک بشه زیادی چون‌ کنترلش سختتره

ن عزیزم امروز وقت نکردم نشون بدم،دکترم فردا قبل از انتقال میاد مرکز برای ویزیت،اونجا میرم بهش نشون م ...

عزیزم از صمیم قلب برات دعا می کنم بهترین ها برات پیش بیاد و همین دفعه مامان بشی🤲🤲🤲🤲

سلام خانوما امروز روز ١٦ عادتم بود رفتم سونو گفت ضخامت اندومترت عاليه ٨ شده اما فوليكول نداشتم روز ١ ...

سلام عزیزم، من تجربه شو ندارم ولی اگر تخمک آزاد شده باشه اثرش روی تخمدان هست تو سونو می نویسن کورپوس لوتیوم و یه مقدار مایع آزاد دیده میشه 

پس اگر تعدادش کافی هست ار از الان شروع کن اگر کمتر از 45 تاست دیرتر مثلا بعد از پریود اما باز از دک ...

ممنونم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
قربونت بشم زينب جون كه انقدر كامل توضيح دادي خدا خيرت بده  عصر قرص دميترون رو خوردم حالت تهوع ...

لیانا جان گفتی دو قلو داری به خانوادت؟

منم ضعف زیاد دارم.مخصوصا اگر یک روز مثلا برم دکتر یا بیرون.

فرداش همش میخوام بخوایم و دست و پامم درد میگیرن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم از صمیم قلب برات دعا می کنم بهترین ها برات پیش بیاد و همین دفعه مامان بشی🤲🤲🤲🤲

قربونت عزیزم مرسی 😘😘

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

ببخشید باز میپرسم کسی اینجا از جنین گرید بی نتیجه گرفته؟ توروخدا بگید من ۲تادارم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
تارا يعني نصر واقعا خوبه؟دكتر مطمئنيه؟

بنظرم نصر تبحرش تو سونوگرافی نقطه قوتشه ولی ذخیره پایین باشی یا سن بالای ۴۰ میگه اهدایی بدون توجه به ازمایشا

دیگه اینکه اعتقادی به ایمنی انعقادی نداره 

البته میگن تو اروپا هم اکثر مراکز همینه نظرشون و میگن تنها شرط موفقیت جنین خوب و سالمه 

یبارم زرنانی گفت ما تا یک جایی اصرار و دخالت میکنیم برای مثبت شدن و نگه داشتن جنین چون نمیخاییم که یک جنین ضعیف رو بزور متولد کنیم

عزیزم همه دکترا مزایا و معایبی دارن  دیگه خودت باید بسنجی چی برات مهمه من تو این مرحله حفظ ژن خودم برام مهمتر از مثبت شدنه پس فعلا سراغ دگترایی که میگن اهدایی نمیرم ولی اگه یکروز خدای نکرده رسیدم به اهدایی حتما میرم سراغ نصر

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم فولیک ۵ ضرر که نداره چون‌اضافه اش دفع میشه، هموسیستئن‌ ازمایشگاه منم رنج‌نرمال ۵ تا۱۵ بود ...

نيلا جون شما ضخامتت موقع انتقالها بسختي بالا ميره؟

http://namnak.com/اسید-فولیک.p56400

کمبود فولات، ویتامین B12 و ویتامین B6 مقدار همموسیستئین خون را زیاد می کنند و به همین سبب بیماری قلبی را باعث می شوند. مصرف مکمل های فولات باعث کاهش مقدار هموسیستئین می شود و علاوه بر آن تنگ و گشاد شدن دریچه قلب را بهبود می دهد.

http://womanmag.ir/هموسیستئین-چیست؟/

از هموسیستئین با وجود مضر بودن (علاوه بر دو ماده فوق یعنی سیستئین و تورین) ماده ای مهم بنام ال- کارنیتین L-Carnitine هم ساخته می شود. به عبارتی ال- کارنیتین از میتونین در صورت وجود ویتامین های مختلف ساخته خواهد شد.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم ان شاالله بهتر هم بشی ولی سرم خیلی خوبه برات  کلا بیمارستان آرش همراه راه نمیدن داخل و ب ...

مرررسي زينب جون دست گلت درد نكنه پس منم همين كارو ميكنم 

فقط اين قرص دميترون رو ميخوري يبوست نميگيري ؟ هروز ميخوري ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
لیانا جان گفتی دو قلو داری به خانوادت؟ منم ضعف زیاد دارم.مخصوصا اگر یک روز مثلا برم دکتر یا بیرون. ...

سلام مرجان جون 

اره گفتم به خانوادم 

من هيچ جا نميتونم برم از بس حالت تهوع شديد دارم بعضي وقتا بدن درد هم دارم 

الان فردا ميخوام برم دكتر نميدونم چطور آماده بشم انقدر حالم بد

بيشتر پاهام خيلي درد ميكنه 

شما دل درد پريود هم دارين ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مبارکههههههههه، خیلی هم عالی، یه قدم به مامان شدن نزدیکتر شدی هایپر شدی پس، ولی با رعایت رژیم پر پر ...

سلام زینب جون میگما زنگ زدم آزمایشگاه بهم گفت لقاح انجام شده واسه جنینام فردا زنگ بزن یعنی چی؟؟؟

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
سلام زینب جون میگما زنگ زدم آزمایشگاه بهم گفت لقاح انجام شده واسه جنینام فردا زنگ بزن یعنی چی؟؟؟

وای توروخدا بیاید جواب منو بدید خیلی نگرانم

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏