2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046604 بازدید | 684531 پست
نه گلم هیچ مشکلی نداره فقط یهو قطع نکن 

ممنون گلم یه سوالی داشتم ازمایش دفع پروتئین کدوم پروتئین هست ؟

داخل ازمایش ا د ر ا ر نوشته پروئین cنرماله یعنی همین برای دفع پزوتئین هست ؟؟؟ زیاد سر درنمیارم   

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام زینب جونم باز اومدم مزاحمت بشم  عزیزم من بعد از پانکچر پریود شدم و مثل دفعه های قبل بود ب ...

سلام عزیزم منظورت آزمایش crp هست؟ گلم این فاکتورهای التهابی رو نشون میده فقط، یعنی یک جایی از بدنت التهاب هست و تست اختصاصی نیست، حالا ارتباطش با پانکچر و علائم شما رو نمیدونم 🤔🤔🤔🤔

چون CP‌R معنی احیاء قلبی عروقی بیمار هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلم یه سوالی داشتم ازمایش دفع پروتئین کدوم پروتئین هست ؟ داخل ازمایش ا د ر ا ر نوشته پروئین c ...

متوجه سوالت نشدم 🥴🥴🥴😉😉😉

پروتیین یا تو ادرار هست یا نیست، یا اگر کم باشه میگن trace شده

برگه آزمایشت رو بذاری بهتر متوجه میشم 

راستی تهوعت بهتر شد؟ 

دوستان چرا کسی جواب منو نمیده؟

کسی  آزمایشگاه نگار یا اعتمادی فر توی تهران میشناسه؟دکتر برام آزمایش کاریوتایپ و انعقادی و ... نوشته گفته این دوجا برم انجام بدم.حالا به نظرتون چه کار کنم برم اینجاها یا جای دیگه؟

@زینبی_بابا    

سلام بچه ها خوبین؟کسی بوده که بعد از انتقال از پله ها بالا رفته باشه؟خونمون طبقه بالاست،نمیدونم چکار ...

از پله های خونه مامانم و سر کارم بالا رفتم روز های بعد انتقال 

فقط الان که سرکلاژ کردم منع پله دارم 

دوستان چرا کسی جواب منو نمیده؟ کسی  آزمایشگاه نگار یا اعتمادی فر توی تهران میشناسه؟دکتر برام آ ...

گلم آخه هیچ کدوم رو نمیشناسم عزیزم 

فقط نيلو، مسعود، دانش، ابن سینا، رویان و کاج رو میشناسم😉😉😉😉

گلم سیکل انتقال جنین کوتاه داری یا بلند؟ اگر کوتاه هست از الان شروع کن

نه بلنده ۴۵روزه

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
آخی الهی گلم حتما سرم بزنن برات، هر جا رفتی بگو برای چند روز برات سرم و اندانسترون تزریقی(دمیترون) ...

قربونت بشم زينب جون كه انقدر كامل توضيح دادي خدا خيرت بده 

عصر قرص دميترون رو خوردم حالت تهوع كمتر شد مامانم زورم كرد بريم سرم بزن ولي خب نميدونن من ivfكردم حالا فردا با همسرم بايد برم اگه حالم همينطوري باشه 

آب زياد نميتونم بخورم پاهام خيلي درد ميكنه مخصوصا ران پام شما هم اينجوري بودي ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
شد دیگه چی بگم 😊😊😊😊😊 خیره الان خداروشکر آروم شدم خودت چطو ری گلم نی نیا خوبن؟؟؟😘😘😘😘

فدات بشم خب خدارو شكر انشاالله طبيعي باردار بشي🌷🌷 

منم حالم خوب نيست تهوع شديد دارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم منم چندروز پیش حالم خیلی بد بود رفتم سرم وصل کردم الان خیلی بهترم 

خب خدارو شكر عزيزم 

درمانگاه رفتي يا بيمارستان ؟

راستی آزمایش تیروییدت رو نشون دادی؟ چی گفتن؟ 

ن عزیزم امروز وقت نکردم نشون بدم،دکترم فردا قبل از انتقال میاد مرکز برای ویزیت،اونجا میرم بهش نشون میدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...