2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
خب اسپرم شوهرم بخاطر شیمی درمانیش تو بچگی ضعیف شده

پس حتما مامان میشی عزیزم. ایشالله همشونم جنین گرید آ میشن. خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
پس حتما مامان میشی عزیزم. ایشالله همشونم جنین گرید آ میشن. خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍

هرچی خدا بخواد امیدم فقط به خودشه انشاالله شمام به زودی نتیجه میگیری

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌دلم ماهایی که تو سیکل میکرو میریم همه داروهای لازم برای غلظت خون ‌رو بهمون میدن مثه ...

ن عزیزم اولین بارم بود ک پانکچر شدم. ک سیکلم کنسل شد. خیلی امید داشتم ولی متاسفانه بهم‌گفتن اهدایی حتی گفتن پانکچر نکن و ب اصرار خودم کردم چون دوتا تخمکم بود بیهوشم نکردن حتی درد داشت ولی تحمل کردم. همش‌فکر میکنم یا دوز دارویی خوب نبوده یا من‌مشکل من خیلی هاده، چون خودمم تقویت کردم. یا اینکه دیر ب فکر تقویت افتادم. س هفته فقط تقویتی خوردم. الانم با اهدایی مشکل ندارم ولی میگم اگه اهدایی ب این گرونی بگیرم. اما خودم میتونستم‌حامله بشم چی. 

ممنون عزیزدلم لطف داری مهربون

به زودی تو امضام از معجزه خدا واسه نی نی دار شدنم مینویسم  ...  معجزه شد خدایا شکرت معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد🙏
هرچی خدا بخواد امیدم فقط به خودشه انشاالله شمام به زودی نتیجه میگیری

تقویت کن خودتو حتما. قرانم بخون اروم‌باشی همش. اگه تونستی کلاس یوگا هم‌برو خیلی خوبه. منم میخوام‌برم واسه ارامشم و تقویت بدنم

تقویت کن خودتو حتما. قرانم بخون اروم‌باشی همش. اگه تونستی کلاس یوگا هم‌برو خیلی خوبه. منم میخوام‌برم ...

حتما عزیزم فقط فعلا شدیدا یبوست دارم نمیدونم چیکار کنم

حتما عزیزم فقط فعلا شدیدا یبوست دارم نمیدونم چیکار کنم

رو سالادت روغن زیتون زیاد بریز رو سالادت خوبه. سفیده تخم‌مرغ زیاد ،دوغ خور خوب میشی هایپر هم نشی یوقت

رو سالادت روغن زیتون زیاد بریز رو سالادت خوبه. سفیده تخم‌مرغ زیاد ،دوغ خور خوب میشی هایپر هم نشی یوق ...

همه چیز تهیه کردم واسه ی رژیم پر پروتئین تا الان که خداروشکر اوضام خوب بوده

همه چیز تهیه کردم واسه ی رژیم پر پروتئین تا الان که خداروشکر اوضام خوب بوده

خداروشکر. از ته قلبم الانم ک موقع اذانه ارزو میکنم هم تو هم استارا ک انتقال داره هم همه ی بچه ها ب ارزون برسسسسسسسن ایشالله

خداروشکر. از ته قلبم الانم ک موقع اذانه ارزو میکنم هم تو هم استارا ک انتقال داره هم همه ی بچه ها ب ا ...

ممنون عزیزدلم منم همش میگم خدایا دل همه اونایی که مثل منن شاد کن ولی میدونم که خدا واسم قراره بهترین رو رقم بزنه مثل همیشه...

عزيز دلم من واقعا نميرسم همه پستها رو بخونم و اتفاقي ممكنه پستي رو با دقت بخونم ، ناراحت شدم كه منفي ...

ممنونم ازتون مامان سبحان عزیزم اتفاقا تو صفحات سالهای قبل تاپیک معجزه بارداری شمارو خونده بودم خیلی از همدردیتون ممنونم خداروشکر اگه هیچ کدوم از اعصای خانوادم حتی مادرم خبر نداره الان تو چه حال بدی هستم 

خدای مهربون خواهرای خوبی مثل شما زینب جون لیانا جون و بقیه عزیزان این تاپیک بهم هدیه داده که آرام بخش تلخ ترین لحظات زندگیم شدید 

خداروشکر میکنم یقین دارم وقتش نرسیده ولی من و همسرم همچنان منتظر اقا محمد هادی عزیزم و زینب خانم نازنینم میمونیم ان شاءالله که اون روز خیلی نزدیک باشه ....

واي عزيز دلم باورم نميشه خيلي متاسفم  خدا كمكت كنه خيلي سخته چرا اينجوري شد 😭

شد دیگه چی بگم 😊😊😊😊😊 خیره الان خداروشکر آروم شدم خودت چطو ری گلم نی نیا خوبن؟؟؟😘😘😘😘