2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
اها ممنون تارا جان، سیکل پانکچره یا انتقال؟

ازمایش هموسیستئین دادی؟ نرمال بود؟

چون هموسیستئین من زیر رنج بود که هم زرنانی هم دکتر خودم گفتن نیاز به ب کمپلکس درمانی نداری

اینجور که فهمیدم پایین بودن فاکتور هموسیستئین بمفهوم کفایت ویتانینهای گروه ب و فولیک هست ولی خب من که انعقاد شدید دارم

اینا با هم مغایرت دارن

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه دکترا برا سیکل پانکچر فولیک ۵ میدن میگن برا تعداد فویکول و کیفیت تخمک هم‌خوبه اما این دکتر هماتو ...

نمیدونم ولی اینطور یادم میاد که دکتر نصر هم سیکل پانکجر و هم انتقال به دوستم فولیک ۵ داد باز ازش میپرسم.

نه عزیزم تمایلی به ادامه با ایشون ندارم اینهمه تعریفی که ازش شنیده بودم اصلا تطابقی با انچه که دیدم نداشت اصلا  قابل مقایسه با دکتر خودم نیست. 

بعدم دکتر باید به کاری که میکنه اعتقاد داشته باشه اگه میخاستم با مسولیت خودم با دکتری که سن براش خط قرمزه وارد سیکل بشم همون پارسال با نصر ادامه میدادم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ازمایش هموسیستئین دادی؟ نرمال بود؟ چون هموسیستئین من زیر رنج بود که هم زرنانی هم دکتر خودم گفتن نیا ...

ولی من هموسیستئنم نرمال اما نزدیک حد پایینش بود ولی ویتامین b12  هم نزدیک پایینترین رنجش بود من خودمم همیشه حس میکنم کمبود شدید ویتامینهای گروه بی رو دارم چون همیشه خسته و بیجونم😊😬

نمیدونم ولی اینطور یادم میاد که دکتر نصر هم سیکل پانکجر و هم انتقال به دوستم فولیک ۵ داد باز ازش میپ ...

اره درست میگی عزیزم پس حتما پیگیر باش و قوی ادامه بده💪💪💪، من اگه جنین داشتم حتما انتقال میدادم چون داروهای انتقال قابل مقایسه با پانکچر نیست، شاید خواست خدا باشه و باردار بشی💖💖💖

صدف و کیان،کیانا جان ممنونم نشد ریپلای کنم بفرستم🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ممنون‌عزیزم میدونی داروخونه اش تا چه ساعتی بازه؟ اخه گفتن احتمالا بقیه داروهامو داره

والا من نزدیک 10یا11صبح گرفتم ولی قطعا تا زمانی که مریض باشه بازه. شمارش 02123519هستش فردا صبح تماس بگیر قسمت داروخانه بعد برو

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
ولی من هموسیستئنم نرمال اما نزدیک حد پایینش بود ولی ویتامین b12  هم نزدیک پایینترین رنجش بود من ...

من همو سیستئینم 7.8هستش رنج نرمال اون آزمایشگاه بین5_15هستش. نظرتون راجب من چیه؟ انقد گفتین فولیک 5الان رفتم یه دونه انداختم بالا🤪

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من همو سیستئینم 7.8هستش رنج نرمال اون آزمایشگاه بین5_15هستش. نظرتون راجب من چیه؟ انقد گفتین فولیک 5ا ...

عزیزم فولیک ۵ ضرر که نداره چون‌اضافه اش دفع میشه، هموسیستئن‌ ازمایشگاه منم رنج‌نرمال ۵ تا۱۵ بود که‌مال من ۵.۵ بود، اما ربطش رو‌به ویتامین بی نمی دونم

خداروشکر. از ته قلبم الانم ک موقع اذانه ارزو میکنم هم تو هم استارا ک انتقال داره هم همه ی بچه ها ب ا ...

فدات شم عزیزم،انشالله که تو هم خییییلی زود میای خبر مامان شدنت رو میدی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام بچه ها خوبین؟

صفحاتو خوندم خداروشکر که جواب سلفری زینبی جون خوب بوده که قطعا هممون میدونستیم وروجکش صحیح و سالمه.ان شاالله تک تک منتظرا صاحب نی نی بشن و دلشون شاد شه به زودی

از نگین جون خبری نیست؟فکرم درگیرشه 

@negin69   ان شاالله که حال خودت و گل پسرت خوبه خانمی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام بچه ها خوبین؟کسی بوده که بعد از انتقال از پله ها بالا رفته باشه؟خونمون طبقه بالاست،نمیدونم چکار کنم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام زینب جونم باز اومدم مزاحمت بشم 

عزیزم من بعد از پانکچر پریود شدم و مثل دفعه های قبل بود برخلاف دوستانم که پریود سنگینی داشتن اما موضوعی که هست یهو سردم میشد و لرز میکردم الان تموم شده اما بازم یهو لرز دارم و سردم میشه ،خلاصه یکی از دوستام توصیه کرد از مامای مطب بپرسم و ایشون هم پیام داد ازمایش cpr بده و بیا مطب ،رفتم تو اینترنت خوندم راجع بهش نگران شدم این مسئله باعث عقب افتادن انتقالم بشه ،گفتم بیام از شما سوال کنم شاید تجربه مشابهی داشته باشین 🤗🙏