2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046492 بازدید | 684517 پست
خوب پس خوبه خداروشکر  من دهانه رحمم تنگه موقع گذاشتن اسپوکولم عذاب شدید میکشم گفتم ببینم آمپول ...

گلم اگر فقط با گذاشتن اسپکولوم مشکل داری، تنگی دهانه رحم نیست، بیشتر به خاطر ترس هست و یا درجات خفیف واژینیسموس

تنگی دهانه رحم یا تنگی سرویکس وقتی کاتتر انتقال جنین، یا کاتتر آی یو آی رو میخوان وارد کنن مشخص میشه، یا موقع اندازه گیری عمق رحم، که اگر اون موقع مشکلی باشه با بیهوشی انجام میدن و مشکلی نیست

اگر هم ببین تنگی زیاد هست هیسترو می کنن و درست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخوام هیسترو و لاپرا بشم کدوم دکتر رو بهم پیشنهاد میدید با اینکه ذخیرم ۰٫۷ هست مشکلی پیش نمیاد  ...

گلم لاپرا واسه چی؟ مگه آندومتریوز داری از نوع سمی؟ 

دختر گل لاپرا خودش عوارض داره و فقط وقتی انجام میدن که مطمئن هستن مزایای اون به معایبش میچربه

گلم اگر فقط با گذاشتن اسپکولوم مشکل داری، تنگی دهانه رحم نیست، بیشتر به خاطر ترس هست و یا درجات خفیف ...

اهان پس از ترس ک سفت میکنم خودمو بخاطر همينه 

روز اندازگیری عمق رحم مردم زنده شدم موقع اسپوکولم اما دکتر فقط اندازه عمق رو گفت نگفت تنگی داری یا نه 

من خیلی وحشت دارم از اسپوکولم، نمیذارن خودمون آمپولی چیزی بخواهیم بزنن که لااقل دردش کم شه؟

عکس رنگی رو فرستادم زینب جان چسبندگی دارم باید چیکار کنم ؟

آره گلم دیدم، به نظرم پیش آصف جاه برو خیلی حاذق هست تو این زمینه، شاید اصلا میکرو نیاز نداشته باشی 

دوستمون پرپر جون پیش آصف جاه لاپرا کرد بعد از میکرو منفی، ماه بعدش طبیعی باردار شد

اهان پس از ترس ک سفت میکنم خودمو بخاطر همينه  روز اندازگیری عمق رحم مردم زنده شدم موقع اسپوکول ...

خب خدا رو شکر واکنش بدنت هست نه تنگی دهانه رحم

منم از اسپکولوم نفرت دارم خصوصا بعد از بارداری، روز سرکلاژ گفتم فقط اونو بعد بیهوشی بذارین میترسم🙈🙈🙈

ببین تا حالا بهشون گفتی اسپکولوم فلزی بذارن؟ خیلی بهتر از پلاستیکی هست

اگر بتونی از لحاظ روانی خودت رو کنترل کنی خیلی بهتره تا بیهوش بشی یا آرامبخش بگیری، چون دارو هر چه کمتر بره تو بدن بهتره، ولی نهایتا اگر نشد بیهوشی گزینه خوبیه

آخه با این علائم احساس می‌کردم حامله باشم چون ترشح هم زیاد دارم

اوه گلی علائم چی میگه تو این دو هفته 😉😉😉😉

ان شاالله مامان بشی علائم از هفته 7 اینا شروع میشه، فقط امیدوارم علائم سخت نباشه