2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046840 بازدید | 684556 پست
افشان جون برو سراغ ژيلا عابدي و نصر البته نديدمش ولي از مسئول هزينه هاي ميكرو تو بيمارستان نفت پرسيد ...

ببخشید شاید سوالم خیلی مبتدی باشه ولی مگه دکتر تو مثبت شدن تاثیر داره؟ مگه بستگی به بدن خودمون نداره؟

ببخشید شاید سوالم خیلی مبتدی باشه ولی مگه دکتر تو مثبت شدن تاثیر داره؟ مگه بستگی به بدن خودمون نداره ...

بهرحال تجربه و دانش دكتر موثره تو روشهاي حل مساله. هر كدوم از ما يك كيس جداگانه هستيم با ويژگيهاي خاص خودمون. يكي بدنش به داروهاي پانكچر جواب نميده يكي موقع انتقال ضخامتش بالا نميره يك بدشانسيم عين من قلب جنينيش تشكيل نميشه. دكتر اگه دانش و تجربه و دلسوزي كافي داشته باشه ممكنه بتونه حل كنه اين مشكلاتو. 

آمار هم نشون ميده كه بعضي دكترا درصد مثبتشون بالاتره حتما يك علتي داره دوستم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 37 سالمه  ذخیرم نیم هست شایدم کمتر دوباره باید برم آز بدم بدون هیچ اقدام طبیعی وارد سیکل م ...

پس گزينه نصرو حذف كن چون ذخيره پايين يا سن بالاي 40 سال رو پيشنهاد اهدايي ميده ولي انتقالهاش معمولا موفقند.  

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم خدا رو شکر، آره 5شنبه جراحی کردم  خودت چه طوری؟ بهتر شدی؟

به سلامتی عزیزم ان شاءالله به سلامت نی نی رو بغل بگیری

با بیهوشی سرکلاژ میکنن؟درد نداشت؟

منم شکر خدا خوبم همچنان منتظرم لکه بینیم تموم بشه

خدا جونم شکرت...

سلام خانما انتقال جنين داشتم الان روز ٤ هستم امروز يكم ترشحاتم عذر ميخوام كه اين طورى ميگم ليمويي رنگ بود قبلنا  هميشه قبل پريوديم اين طورى ميشدم حالا نيترسم شايد نگرفته باشه خيلى ناراحت شدم خيلى به نظرتون عاديه اين ترشحات تو رو خدا بگيد البته ترشحات سفيد رنگ هم خيلى دارم ولى امروز اين رنگم ديدم 😢😢

ببخشید شاید سوالم خیلی مبتدی باشه ولی مگه دکتر تو مثبت شدن تاثیر داره؟ مگه بستگی به بدن خودمون نداره ...

عزیزم اول و آخرش دست خداست و بقیه همه وسیله ولی خدا به انسان عقل داده که بهترین وسیله رو انتخاب کنه 

تشخیص دکتر خیلی مهمه که باتوجه به شرایط شما مثل سن ذخیره تخمدان و.... بهترین دارو رو انتخاب کنه 

مثلا من خودم اولین بار که رفتم دکتر بدون توجه به شرایط همسرم یه عالمه به من لتروزول داد که کلی تخمک از دست دادم و دکتر بعدی هم به خاطر اندومتریوز داشت منو لاپرا میکرد درحالی که با توجه به ذخیره پایین من و این که نوع اندومترم تو  باروریم تاثیر نداشته اصلا نیازی به لاپرا نبوده 

در کنار اینا خداترس بودن و انصاف رو هم چاشنیش کن که مسئولیت پذیر باشه

نمیدونی چه افتضاحیه مطبش عین مغازه کپی گیری! یک ابسردکن نگذاشتن ده تا صندلی قراضه  مشخصه نمیخا ...

قبول دارم حرفتو تارا جان.والا دکتر منم توی رشت که میرفتم ی مطبی داشت شیک و پیک آدم دوست داشت یکسره بشینه توش برا 34نفرم صندلی گذاشته بود گاهی که ی خانم باردار سرپا میموند منشی صندلیه خودشم میداد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانما انتقال جنين داشتم الان روز ٤ هستم امروز يكم ترشحاتم عذر ميخوام كه اين طورى ميگم ليمويي رن ...

والا من الان روز ۱۴ انتقالم هیچچچچچچ علامتی ندارم فقط گاهی دل درد پری میگیرم 😔😔😔😔

نمیتونم کمکت کنم ولی به نظرم چیزی نیست نگران نباش 

بلاخره رحم دستکاری شده ترشح معمولا بعد انتقال هست 

روزگار رو میبینی من ناراحتم که چرا هیچ علامتی ندارم هیچی ترشح ندارم تو هم ناراحتی چرا داری 🤣🤣🤣🤣

ان شاءالله به حرمت این روزای عزیز هممون به حاجت دلمون برسیم.

صنم ميبيني باز قاطي كردم درد تخمدان منجر ب فعال شدن يك استرس شد، والا حرارت سونو رو هم از ي دكت ...

درکت می کنم عزیزم. سعی کن آرامشتو حفظ کنی توی این راهی که ما قرار داریم هر کس بیشتر بیخیاله و آرامش داره زودتر نتیجه می گیره

عزیز دلمممم ان شاءالله این آخرین بارت هست ـ از خدا میخوام به زودی نی نی نازتو بفرسته تو دلت 😍😍

الهی آمین همچنین شما

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....