2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
مزخرف گفت : اهدایی و اصلا جنینای موجودم انتقال نده گفتم چرا؟ میگه بخاطر سنت و بالای ۴۲ سال دیگه قطع ...

چه راحت.اهدایی بگیر.

بگو وقتی خودم جنین دارم برا چی باید اهدایی بگیرم؟اگر سن 42 ازنظرت بالاست پس چطوری جنین تشکیل میشه؟اصلا این دکترا رو درک نمیکنم چه راحت دل ماهارو میسوزونن.کاش میفهمیدن ما خودمون بعد اینهمه سال زندگی خودمون دل سوخته هستیم از زخم زبونا از منفی شدنا ازاینهمه درد آمپول.از ی بار ناله ی شوهر برا اینکه چرا خدا ما رو نمیبینه و دلت هزار بار میسوزه /کاش بعضی از این دکترا مهربون تر با ماها برخورد میکردن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خانما انتقال جنين داشتم الان روز ٤ هستم امروز يكم ترشحاتم عذر ميخوام كه اين طورى ميگم ليمويي رن ...

عزیزم رنگ ترشح به نظرم ربطی ب مثبت و منفی شدن نداره.

من همیشه داشتم ، توی دو بار انتقالم هم ک هر دو مثبت شد بازم داشتم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه راحت.اهدایی بگیر. بگو وقتی خودم جنین دارم برا چی باید اهدایی بگیرم؟اگر سن 42 ازنظرت بالاست پس چط ...

نميدونم والله اصلا هضم حرفاش برام خيلي سخته هنوز تو شوكم. ميگه اين جنيني كه برات نوشتن گريد A ظاهر قضيس و در اصل اون جنين مشكلات ژنتيكي داره و چيدمان كروموزمهاش اشمال دارند كه با هيچ ازمايشي هم مشخص نميشه. والله اينقدر خودمون اطلاعات داريم كه ازم پرسيد خودت پزشكي؟! گفتم من هيچي از پزشكي نميدونم. 

ميخاستم بهش بگم فقط اينقدر ميفهمم وقتي جنين تشكيل شده اونم 7 تا تو يك نوبت پانكچر و جنينام بلاست شدن و حاملگي داده و ... پس يك اميدي هست. جنينام كه با فتوشاپ بلاست نشده بودند بگم الكي بوده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
زينب جان اتفاقا راحت تونستم باهاش ارتباط برقرار كنم آدم سفت و سختي نبود تو ارتباط گرفتن عارفي خيلي س ...

می تونه موثر باشه گلم، بحث خون رسانی خیلی جدیه

ولی سقط تو همون سنین پایین هم در هفته های اول به خاطر مشکل ژنتیکی هست 99 درصد، اینو تو کتاب رفرنس خوندم، نه حتی مقالات اینترنت

خوب بعدش باز بیرون هم رفتین سرویکس رو اندازه بگیرین ؟ بعد دکترتون کدومش رو قبول داشت ؟

اره بعدش رفتم دکتر وفائی. اونم پریناتولوژیست هست...ک دکترم همونو قبول کرد دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام بچه ها

من هفته دیگه انتقالمه ولی نرفتم برای آزمایش های تکمیلی به هر دکتری گفتم برام ننوشت و گفتن اگه چند بار مثبت نشه یا سقط داشته باشی این آزمایش رو میدیم. من چون اولین بارمه ندادن! حالا یکم نگرانم که نکنه مشکل داشتم... این مشکل ایمنی یا انعقادی علائمی داره؟ دکترم گفت برای کسی میدیم که مثلا مشکل سکته در جوانی توی خانوادش داشته باشه!

کلا اکثر متخصصای نازایی به حفظ ژن اهمیتی نمیدن فقط میخان طرف رو زودتر به نتیجه برسونن شایدم ۰ون درصد ...

این چه طرز امید دادن به بیماره؟واااااا

یعنی اگر خدا واقعا خدا باشه باید اینبار خدایی کنه و بارداریتو ختم به خیر کنه بعد برا زایمان بری بچتو بکنی توی چشمش.

بعضی از دکترا که اسمشون در اومده خل شدن الحمدالله.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به سلامتی عزیزم ان شاءالله به سلامت نی نی رو بغل بگیری با بیهوشی سرکلاژ میکنن؟درد نداشت؟ منم شکر خ ...

آره با بی هوشی هست زیاد طول نمی کشه، درد هم یه کوچولو داره آدم تو واژن

حالت تهوع بعد از عمل بده اون اذیتم کرد

منم هنوز لکه بینی دارم

سلام خانما انتقال جنين داشتم الان روز ٤ هستم امروز يكم ترشحاتم عذر ميخوام كه اين طورى ميگم ليمويي رن ...

عزیزم ان شاالله مامان شدی، اصلا و ابدا به علائم توجه نکن

علائم پری و حاملگی عین هم هستن پس به چیزای خوب فکر کن

بعضیا هم اصلا نه علائم دارن نه لک نه هیچی 

حس کردم خیلی درگیر اسمهاست چون گفت رحمت بررسی شده؟ هیسترو شدی؟ گفتم‌ پارسال آصف عملم کرد واسه فیبر ...

جل الخالق.عجب.که اون خوش شانس تره.

طرازی قاطی کرده بود دیشب خواهر به دل نگیر .از دنده ی چپ بلند شده بود

والا من الان روز ۱۴ انتقالم هیچچچچچچ علامتی ندارم فقط گاهی دل درد پری میگیرم 😔😔😔😔 نمیتونم کمکت ...

عزیزم منم عین شما بودم

ان شاالله مامان شدی 

آزمایش‌ت امروزه؟ ببخشید هی فراموشم میشه می پرسم🙈🙈🙈