2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من باهاش صمیمی حرف زدم که رحت باشه هرچی تو ذهنشه بریزه بیرون  دکتر بدی نیست ولی تو چارچوب و کل ...

همينه فقط خدا ي مهربون ميتونه

شما ك ديگه طي پانكچر ب چشم خودت ديدي نترس تارا

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله ادم میمونه بهشون چی بگه! چقدر وقیحند بعضیا  جاری عقده ای منم هرجا میشینه یک داستان سرهم ...

باز خوبه جاریت خواب میبینه .برا من 15سال ازم کوچیکتره ی پسر 1سال و نیم داره با کمال وقاحت میگه تو که عرضه نداشتی بچه بیاری.من باهاش 1سال بیشتره نمیحرفم ولی زور داره از ی ریقو حرف شنیدن.خداهم ریلکس نشسته روی تخت پادشاهیش نمیبینه اینارو.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون برای همسرت تین فیل کاسنی مرکب۴ وکور سفارش بده  هم تعداد اسپرم رو برای همسرمن زیاد کرد ...

تین فیل /کاسنی/مرکب 4 /وکور ؟اینها هستن درست متوجه شدم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان شما چند بار پانکچر کردین؟

3بار اگر اشتباه نکنم 

ثمین جون خوبی؟بخدابچه های ما واقعا رو چشم پسرمون جا دارن.خداکنه بتونیم درست تربیتشون کنیم لوس وضعیف ...

فدات خواهری شکر خوبم.خدا بچه ی سالم بده قول میدم خوب تربیتش کنیم

تو چرا روت نشه آخه 😢😢😢😢 اون کسایی که در حقت کوتاهی کردن باید خجالت بکشن از دیدنت

زینب جون نمیدونی پرستارا چطور نگام میکنن اخه.همش پچ پچ میکنن باهم بعد یکیشون میاد هی سوال و جوابم میکنه.این موضوع هربارم اتفاق میوفته

نه بابا. اقدام کنی همون لحظه که تشکیل نمیشه. ان شاالله طبیعی دو قلو باردار میشی ، راحت.

با دو سري ميكرو يه دونه جنين خوب نداشتم كلا بهم گفتن اهدايي از درون فروريختم تو اين اوضاع طبيعي كجا بود الان ب اصرار همسرم دارو خوردم تا اقدام برم خيلي اصرار كرد طفلي اميدواره دلم براش ميسوزه توروخدا التماس دعا شكسته قلبمون عاخه يعني يه جنين هم نداشتيم قابل قبول واقعا بشري بوده اينجوري كه بعدش طبيعي هم نتيجه گرفته باشه واقعا خيلي احمقم من با اين اقداما

...
باز خوبه جاریت خواب میبینه .برا من 15سال ازم کوچیکتره ی پسر 1سال و نیم داره با کمال وقاحت میگه تو که ...

جاری من دو تا نوه داره البته ۵۵ سالشه 

اره این جراتش در حد خواب دیدنه یبار تو بیداریش زر زد یک کاری کردم راه خونه مارو گم کنه فضولم هست از کسی خبر نداشته باشه دیوانه میشه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
تین فیل /کاسنی/مرکب 4 /وکور ؟اینها هستن درست متوجه شدم؟

بله درسته.اینترنتی میتونی سفارش بدی  یا زنگ بزن به ۰۲۵ ۳۳۸۰۳۰۱۱ مرکز ایت الله تبریزیان هست سفارش بده فقط کدپستی و ادرس دقیق رو بهشون بگو برات میارن.من چند بار سفارش دادم سریع به دستم رسیده.درضمن اگه از هر کدوم ۱عدد سفارش بدی میشه برای ۱ماه.به ما گفت دوره هاش ۳ماه هست پس بهتره از هر کدوم ۳تا سفارش بدی. این روهم بگم شاید همسرت نخوره اخه واقعا بدمزه و بدبو هست می خوای از هر کدوم ۱دونه سفارش بده اگه استفاده کرد دوباره سفارش بده.

چه میشه کرد خواهر هر کسی مزایا و معایبی داره، گل بی عیب خداست بالاخره کلی از بچه ها پیش ایشون نتیجه ...

زينب جان اتفاقا راحت تونستم باهاش ارتباط برقرار كنم آدم سفت و سختي نبود تو ارتباط گرفتن عارفي خيلي سفته.

يك چيز ديگه هم گفت كه برام خيلي عجيب بود پرسيدم ازش پس اينهمه كه ميبينيم سنهاي پايين بارداري بدون تشكيل قلب دارن و مجبور به سقط ميشن چيه مشكلشون؟ گفت اونا متاثر از عوامل محيطيه مال شما بخاطر سنت بوده! نميدونم من تو اين محيط زندگي نميكنم ؟ ايزوله هستم؟ يا شايدم فاكتور سن اونقدر مهمه كه هر احتمال ديگه اي در برابرش ضعيف تلقي ميشه.

ولي خب اين ويزيت كه بهش دادم اقلا يك نكته رو كه خودم بهش دقت نكرده بودم برام روشن كرد البته قبلا شك كرده بودما ولي مطمئن نبودم. 

نامه اي كه دكتر زرناني واسه دكتر چوبساز نوشته بود رو خيلي با دقت خوند كلا تنها چيزيكه با دقت خوند و ازش نوت هم برداشت همين بود. 

پيشنهاد دكتر زرناني واسه مشكل انعقاديم نوكسپارين 6000 بوده در حاليكه مركز بمن 4000 داده بود! يبارم تو پروندم خودم ديدم ماما نوشته انوكسا 4000 و جلوش ده تا علامت سوال گذاشته؟ اين مساله چقدر ميتونه موثر بوده باشه توي سقطم؟

بچه ها کسی تجربه ایی از مهرا کتابی داره؟

افشان جون برو سراغ ژيلا عابدي و نصر البته نديدمش ولي از مسئول هزينه هاي ميكرو تو بيمارستان نفت پرسيدم گفت مثبت از ژيلا عابدي و نصر زياد داريم. البته ميدوني كه مشكل نصر چيه اگه باهاش مشكلي نداري برو سراغش دفعه اول يا حداكثر  دوم مثبتي 

تا حالا باردار شدي؟ ذخيرت چنده؟ چند سالته؟

افشان جون برو سراغ ژيلا عابدي و نصر البته نديدمش ولي از مسئول هزينه هاي ميكرو تو بيمارستان نفت پرسيد ...

من 37 سالمه 

ذخیرم نیم هست شایدم کمتر دوباره باید برم آز بدم

بدون هیچ اقدام طبیعی وارد سیکل میکرو شدم سه تا تخمک گرفتن که یه جنین ضعیف تشکیل شد اونم منفی

ماه بعد از انتقال طبیعی باردار شدم که بتام بالا نرفت پریود شدم

الانم موندم چه غلطی بکنم و با کی ادامه بدم. شوهرمم مشکل داره

خسته شدم به خدا