2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم، منظورم داروهای هورمونی هست، ممکنه اثر بذاره روی fsh و lh  گلم اگر طبیعی باردار شدی ...

من داروی هورمونی خورده بودم ک سونوواژینالم کرد گف ذخیرت پایینه عزیزم😢😢

خداجونم همین که هستی برام کافیه هیچ وقت تنهام نذار✨🙏
سلام عزیزم حتما خیری درش هست به فال نیک بگیر در مورد اون رژیم هم اطلاعی ندارم، فقط می دونم قبل بارد ...

اره همسرمم میگه خیری درش هست مرسی عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی  من خیلییی خیلیی ناراحتم برنامه ریزی کرده بودم که مهر برای گرفتن امپول برم پیش دک ...

سلام مامان ماهک

منم 5شنبه رفتم پیش مشاور ivf گفت اگر دکترت سیکل با ال دی بهت بده می افتی آبان

سلام ب همه گی

زینب جان متوجه شدم سرکلاژ کردی عزیزم نگران نباش استراحتت بیشتر کن  الان پرولوتن می زنی ؟شیاف داری؟من پرولوتن پیدا نکردم ایرانیشم نمی تونم بزنم تمام بدنم ابسه می کنه می خاره دکتر کفت ایرانی نزن حساسیت داری خارجی پیدا شد بزن نشد همون شیاف بزار ک داری می زاری

چه قدر عالی آفرین درود💃💃💃💃 من به همسرم ویتامین سی 250 و ای 100، ولمن کانسپشن میدادم، دوبار حجام ...

مرسی زینب جون

خودمم امروز نوبت طرازی دارم اصلا نمیدونم برم یا نه؟

برم چی بگم؟ فایده ای داره اصلا؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
@زینبی_بابا   این ازمایش من خوبه ؟؟؟

ذخیره تخمدان و ویتامین د کمه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام عزیزم خدا رو شکر؟ خودت و نی نی خوبین؟  هنوز نیومده، یعنی دلم میخواد آزمایشگاه رو سرشون خر ...

دقیقا مثل من.دکتر زرنانی برام ازمایش نوشت گفت برو ازمایشگاه کاج سعادت اباد .خوب منم رفتم جواب ازمایشم باید 21 شهریور میومد که امروز آمادش کردن حالا قرار بود توی سایت بذارن هرچی میزنگم میگن سایتمون فعلا خرابه منم دوشنبه میام تهران تا اونموقع از استرس میمیرم که.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آرش ندارن، خیلی گرونه، رویان رو میدونم دارن، از گاندی و اینا هم اطلاعی ندارم حالا شما فعلا جنین دار ...

شدم موش آزمایشگاهی دیگه .جثم اندازه ی موش بود دلم نمیسوخت میگفتم منو با موش اشتباه گرفتن اندازه ی فیل هستم فیل

https://www.ninisite.com/discussion/topic/505634/خانمای-با-ذخیره-کم-تخمدان-بیاین-باامید-و-راهکار-به- ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی❤❤❤

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
آره گلم یه سیکل که دارو نداری برو سونو، البته جای خوب برو، بگو چند تا فولی آنترال داری؟ 

مرسی زینبی جونم خیلی مممنونم فقط ی سوال. من پریودام فقط نهاااایت س روز باشه س روزم لک خیلی کم دارم. بازم همون روز دوم یا سوم برم یا اول؟ 

و اینکه وقتی برم چندتا باشه خوبه؟

ی سوالم دیگم اینکه الان ک این سیکل پانکجر کردم الان مهر پریود شم میتونم برم یا نه؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
عزیزم منم خودم دنبال دکترم احتمالا برم طرازی پاکروش میگن خوبه اما خیلی سختگیره اگه اعصابش داری برو ...

خواهری دکتر رزاقی هم برگشته ایران به اون هم فکر کن خیلی دکتر خوبی هستش من بین رزاقی و طرازی ترجیح میدم پیش رزاقی برم .