2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
گلم چون خودم مطب شخصی نرفتم اطلاعی ندارم کدوم بهتره، فقط امکانات جنین شناسی در کنار دکتر خیلی تاثیر ...

ممنون عزیزم

امروز میرم سونو تا برگه برای سقط بگیرم

۱درصد امید ندارم جنینم دیده بشه

ولی شوهرم بیچاره هنوز منتظره

امروز اخر هشت هفته هستم

💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه پریود اول بعد از سقط تموم شده هنوز تصمیم نگرفتم که برم پانکجر یا انتقال فعلا بخودم استراحت دادم ...

به سلامتی.برات آرزوی بهترینا رو دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
تازه پریود اول بعد از سقط تموم شده هنوز تصمیم نگرفتم که برم پانکجر یا انتقال فعلا بخودم استراحت دادم ...

راستی اگه جنین داری که چرا دوباره پانکچر؟من جنین ندارم دیگه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خدا رو شکر؟ خودت و نی نی خوبین؟  هنوز نیومده، یعنی دلم میخواد آزمایشگاه رو سرشون خر ...

منم بد نیستم خیلی شدید سوزش سر دل دارم و ترش میکنم.چقدر طول کشیددددد.مال من ۱۲ روزه جوابش اومد.البته مطمینم جوابش خوبه تو فکر کن فقط منتظر جنسیت نی نی هستی

مرسی عزیزم میخوام برم تهران دکتر خوب میشناسی؟ پاکروش چطوره؟

عزیزم منم خودم دنبال دکترم احتمالا برم طرازی

پاکروش میگن خوبه اما خیلی سختگیره اگه اعصابش داری برو پیشش

بچه ها من جواب آزمایشای ایمنی انعقادیم گرفتم آنتی تی پی او بالا و یروتئین سی پایین

من تا حالا چندین بار آز تیروئید دادم اما چیزی نبوده و نرمال بودم الان این درد بی درمون از کجا پیدا شده. هر چی رو میام درست کنم ماست مالی کنم یه چیز جدید پیدا میشه. الان باید چیکار کنم

البته من این آزمایش دادم باردار بودم و خبر نداشتم ماه قبلشم پرودنیزل و دگزا زدم ممکنه نتیجش کاذب باشه؟

عزیزم منم خودم دنبال دکترم احتمالا برم طرازی پاکروش میگن خوبه اما خیلی سختگیره اگه اعصابش داری برو ...

موفق باشی عزیزم

احتمالا برم پاکروش

نصر میخواستم برم ولی فهمیدم پیشنهاد اهدایی میده زود ترسیدم

💔
بچه ها من جواب آزمایشای ایمنی انعقادیم گرفتم آنتی تی پی او بالا و یروتئین سی پایین من تا حالا چندین ...

عزیزم میشه بگی هزینه ازمایشتان ایمنی انعقادیت چقد شد؟؟ودفترچه بیمه سلامت هم قبول میکنن یه نه؟؟منم میخام برم انجام بدم ولی میگن هزینه اش زیاده😔😔والا تمام زندگیم رفت با این دکترا ونتیجه ای نگرفتم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بی بی مثبت😍😍😍

دو دوزه hcg زدم میدونستم الان بی بی بزنم مثبت نشون میده😂😂😂 بس که عقده بی بی مثبت دارم زدم نامرد چه پررنگم شد یه ثانیه ای😂😂 

میمیره وقتایی که منتظریم ، مثبت بشه😜تو روووح هر چی بی بی چکه😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

سلام خانم ها. امیدوارم حالتون خوب باشه.

در مورد سونو ان تی سوال داشتم ، 

آز اش رو دکتر طرازی برام نوشته ، نوشته ناشتا. زنگ زدم آزمایشگاه گفت یکی دو ساعت چیزی نخوری بهتره ، اما ناشتا نمیخواد. با جواب سونو هم باید بیای.

حالا من چیکار کنم؟

میشه مثلا ۵ش برم سونو شنبه صبح برم آز؟

یا باید حتما توی یه روز باشه؟ 

مثلا ۵ش صبح برم اولین نفر سونو ، هیچی نخورم و فوری برم آز؟ میترسم ضعف کنم. چون ممکنه تا ساعت ۱۰ طول بکشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

سلام دوستان گلم،من فردا عمل پانکچر دارم،به دعای تک تکتون نیاز دارم،دعا کنید جنین خوب برام تشکیل بشه🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...