2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
راستی گلم آزهای هورمونی رو جای معتبر دادی؟  تو سونو روز دوم و سوم پری فولی آنترال داری؟

فولی آنترال چیه ؟ همونی ک میشمرن چندتاس؟ اولین بار همین مرکز رفتم ک گفت هفتا .پنج تا راست دوتا چپ، گفت خیلی محدوده، اف اس اچمم ۲۹ هست و ذخیرم س دهم. ازمایش هورمونیو میفرستن تهران تو ازمایشگاه. بنظرت باز برم بدم؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
آره گلم، مهارت دکتر باید بالا باشه، ابن سینا و رویان انجام میدن ولی اول باید fsh بیاد پایین فکر کنم ...

میشه صداش کنی عزیزم؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی تاراجون.کی اقدام میکنی دوباره؟

تازه پریود اول بعد از سقط تموم شده هنوز تصمیم نگرفتم که برم پانکجر یا انتقال فعلا بخودم استراحت دادم عزیزم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مرسی عزیزم.چ قرصی هست برای پایین اوردن اف اس اچ . این دکترا تهرانن؟؟ 

آره عزیزم تهران هستن

تاپیک ساحل بخونی بچه ها قشنگ توضیح دادن فک کنم ویتاگنوس باشه

بازم سوال کن مطمن بشی چون من اف اس اچم بالا نبود نمیدونم دقیق اسمش رو

طب سوزنی هم میگن پایین میاره

خدا رو شکر گلم، نظر دکترم این بود یک هفته بعد از قطع خون ریزی، حالا شما هم یواش یواش از انوکسا شروع ...

آخه زنگ زدم ماما گفت نه 

چكار كنم تا چهارشنبه كه برم دكتر دل تو دلم نيست 

البته نميدونم هماتوم از بين رفته يا نه 

يعني سرخود خودم انوكسا رو بزنم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخه زنگ زدم ماما گفت نه  چكار كنم تا چهارشنبه كه برم دكتر دل تو دلم نيست  البته نميدونم ...

لیانا جون مگه خونریزیت چقدر بود؟ بیشتر از لک بود؟

ب من گفتن لک دیدی آسپرین رو قطع کن فقط.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم منم خیلی این سوالارو پرسیدم از دوستام.اکثرا فقط جنبه ی تزئینی داشت تخت و کمد کودک نوجوان!من دل ...

دقیقا منم دلم.میخاست اتاقشو بچینم ولی باتوجه ب اینکه اوایل  تامدتی همچنان خونه مامانمم..دیگه امکان اتاق چیدونو ندارم..باید بذارم انشاءالله بزرگتر شه بعدا...احتمالا مجبورشم همون گهواره رو بخرم..منم کالسکه اینا فعلا نمخرم بعد ک.ب دنیا بیاد اگه دیدم لازم هست میخرم 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام، آنا جان خوبی، من خیلی وقته اینجا نیومدم هم دلم براتون تنگ شده بود هم یه سوال داشتم ک نگرانم کرده، دختر من الان یکسالو سه ماهش شده نوک سینش و معذرت میخوام آلت تناسلیش موی زائد داره البته زخیم نیست کرکه ولی بلند، خیلی نگرانم بچه هم سنش هم نداریم ک مقایسه کنم ، یه بار سربسته ب دکترش گفتم گفت اینا میریزن ولی دقت کردم نریختن ک هیچ دارن پیداتر میشن😩

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

سلام دوستان 

من امشب ساعت ۱۲ زمان تخمک گذاری م بود ـ ۳۶ ساعت قبل hcg زدم ـ امروز از صب سمت چپم که فولیکول غالب داشت تیر میکشید. 

سه شب پشت سر هم اقدام داشتم ـ امشبم همین حول و حوش ۱۲ اقدام داشتم ببخشید بی ادبی نباشه بعد از نزدیکی همراه ترشحات یه مقدار خیلی خیلی کم خون دیدم . یعنی لکه صورتی مایل به قرمز. به نظرتون لکه ناشی از تخمک گذاری بوده؟چوم توی سونویی که یکی دو روز قبل گرفتم ی کیست نابوتین ب اندازه ۸ میلی هم داشتم ـ یخورده نگران اون شدم.

ممنون میشم هر کی میدونه جواب بده

@زینبی_بابا    

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
فولی آنترال چیه ؟ همونی ک میشمرن چندتاس؟ اولین بار همین مرکز رفتم ک گفت هفتا .پنج تا راست دوتا چپ، گ ...

فولیکول آنترال یعنی تو یک سیکل که دارو نداشتی روز دوم یا سوم پریود، تعداد فولی هایی که حدود 8 میلی متر هستن رو میشمارن، نباید صفر باشه 

والا اینکه دوباره آز بدی خیلی بستگی به نظر دکتر داره، و اگر مثلا آزمایشگاه نيلو می‌فرستادن معتبر هست

این fsh رو اگر بتونن کاریش کنن عالی میشه