2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

سلام بچه ها کمکم کنید تصمیم بگیرم البته دکتر اورولوزی هفته بعدمیره برا نشون دادن ازمایش و نتیجه گیری  ولی احتمال قوی مثل دفعه بعد عمل بگن 

میگن ژل رویال و زالودرمانی برا واریکوسل و تعداد و کم تحرکی و سرعت اسپرم خیلی خوبه ؟ به نظرتون چکار کنم زالو درمانی بره شوهرم یا عمل واریکوسل که قبلا هم انجام داده کسی تجربه ای داره ؟ ممنون میشم کمکم کنید 

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 

اگر هر دو همزمان انجام بشه چی ؟؟؟ 

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا راستش شوهر من جز مردای خوب و عالی جهانه ولی تنها مشکلی که داره اینه که اعتماد به سقفی داره که ا ...

یعنی جنتی همه مردا رو شاخ میکنه

ما رفتیم پیشش هم سرعت هم مورفو هم تعداد مشکل داره برگشته میگه خانم این که مشکلی نداره

دیگه از اون روز منم یه شاخ تو خونه دارم

هی میگم بابا جان به دین به آیین همه چیت مشکل داره تو کتش نمیره که نمیره

سلام آنا جون خوبی، یکی از دوستان خیلی نگرانت بود سراغت رو می گرفت،  مشکلتون حل شد؟همه خوبین؟&n ...

عزیزم فدات بشم.... 

والا مشکلمون که فکر نکنم به این زودی حل بشه کم کم یه چند سالی فکر کنم طول بکشه مگه اینکه طرف به انصاف بیاد و بازشو از رو دوشمون برداره.... 

بازم خدارو شکر که تن همسرم و فرشته هام سالمه..... 

من که دلم براتون یه ذره شده ولی خوب واقعا نمیتونم زیاد سر بزنم.... 

پروژه ای کارم انجام میدم برا همین واقعا از 24 ساعت یه چیزیم کم میارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه فقط ٢ سيكل كه دارو داد و ١١ سيكل رفتم كه اينجوري بود شرايط براي شما خوب شد؟

من ۶ سیکل سونو شدم فولیکولام اندازش ۳ و ۲ بود بعد دکترم گفت یک دگزا متازون بزن وآمپولام ادامه داشت و  روز ۱۰ رفتم رشدشون  خیلی خوب بود و روز ۱۳ پانکجر شدم

بهار شما هم ميترسي پانكچر بشي؟ من خيلي ترس دارم ديگه نميتونم، هزينه نميدونم ولي فك كنم زياد نيس امّا ...

من بخاطر آمپولا چه می دونم خودمم قاطی  کردم😓

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

سلتم به همگی خوبین؟ میگم من خیلی چاق شدم یهو بیخیال شدم چاق شدم ایشالا مهرم پانکچر قرار بشم 

رژیم و تردمیل اشکالی نداره تا قبل انتقال چون دکترم گفت احتمالا هایپر بشی و همون ماه انتقال ندیم بشه آذر اینا گفتم ببینم مشکلی نیست؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام بچه ها خوبین؟

من امروز صب‌رفتم‌برای پانکچر. دوتا تخمک بیشتر رشد نکرده بود، ک اونم حتی بیهوشم نکردن چون زمانی نمیگرفت دکتر میخواس عوارض بیهوشی نگیرم، ولی خوب فکر میکردم داره معاینم‌میکنه دردم داشتم ولی همون لحظه بود ک یهو گفت تموم شد گفتم بیهوش نمیکنید ک گفتن برداشتیم‌دوتا بیشتر نبود ک سایزشم‌راضی نیستم. رفتم تو ریکاوری منتظر تا ماما بیاد بگه کیفیت تخمکام‌چطوره ک گفت پوچه، دیگه من مامان نمیشم،تموم شد، گفت اهدایی درحالی ک اسپرم شوهرمم ضعیفه اگه اون همه خرج کنیمو باز نشه میگن جنین اهدایی اونوقت دیگه چی از خودمونه،حتی نا ندارم برای گریه کردن

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام  بچه ها من متاسفانه بارداریم پوچ شده و دکتر خودم گفته کیفیت تخمکات خوب نبود و اهدایی است ...

عزيزم چرا مگه سونو قلب نرفتي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بهار شما هم ميترسي پانكچر بشي؟ من خيلي ترس دارم ديگه نميتونم، هزينه نميدونم ولي فك كنم زياد نيس امّا ...

ببخشید من جسارت میکنم نظر میدم

اما به نظرم یه مدت زمان بده به خودت به بدنت به روحیت.

بذار یه مدت بگذره ازنظر جسمی تقویت بشی هم اینکه دوبار پانکچر کردی بزار بدنت یه استراحتی کنه

اگه میتونی خودت رو یه مدت سرگرم کاری چیزی کن.هرچیزی که وقتت رو پرکنه 

این مسیری که مامیریم خیلی سخته این منفی شدنا هم چندبرابر سخترش میکنه

من به شوهرم گفتم فقط یه بار این راهو میرم.توانشو ندارم دوباره تکرار کنم.اگه بخوام دوباره انجام بدم هم حالا حالاها سمتش نمیرم(هرچند ک روزی نیست ک به بچه فکرنکنم)

بازهم ببخشید ک اینارو میگم

سلام بچه ها خوبین؟ من امروز صب‌رفتم‌برای پانکچر. دوتا تخمک بیشتر رشد نکرده بود، ک اونم حتی بیهوشم ن ...

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم،خیلی برات دعا کردم،فقط ترو خدا نا امید نباش شاید اینبار بدنت به دارو ها جواب نداده بزار ی مدت بگذره دوباره درمان رو شروع کن،حسابی به خودت برس خودت رو تقویت کن حتما پیاده روی داشته باش،انشالله که دفعه بعد حتما نتیجه میگیری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...