2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اگه دکتر خیلی خوبی ک برای ذخیره تخمدان پایین با fsh بالا درمانی جز اهدایی داشته باشه، بهم معرفی کنین لطفا

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام بچه ها خوبین؟ من امروز صب‌رفتم‌برای پانکچر. دوتا تخمک بیشتر رشد نکرده بود، ک اونم حتی بیهوشم ن ...

سلام عزیزم چی شد اخه تو که فکر کنم ۵ تا فولیکول داشتی پس چرا شد فقط دوتا اخه چرااااا واقعا ناراحت شدم خیلی برات دعا کردم  همش منتظر بودم ان شالله که برات اتفاقای خوب بیوفته طبیعی بارداربشی به ابن داروها و مسخره بازی ها نیاز نداشته باشی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام دوستان، امروز سرکلاژ شدم، خود عمل اصلا سخت نبود ولی من رگهای دستم خیلی نازکه، به خاطر اون یک ما ...

خداروشکر عزیزم ان شاءالله این روزا به خوشی سپری شه برات 💖💖💖

سلام عزیزم چی شد اخه تو که فکر کنم ۵ تا فولیکول داشتی پس چرا شد فقط دوتا اخه چرااااا واقعا ناراحت شد ...

قربونت برم نمیدونم والا خودمم شوکه شدم. اصن موندم چیکار کنم.

دوستان عزیز که حالم رو پرسیدین خیلی خیلی ازتون ممنونن ببخشید تک تک جواب ندادم خیلی نرمال نیستم هنوز

ایشالله ک زودتر سرحال شی و ب مرحله زایمان راحت برسی ❤

سلام دوستان، امروز سرکلاژ شدم، خود عمل اصلا سخت نبود ولی من رگهای دستم خیلی نازکه، به خاطر اون یک ما ...

سلام عزیزم..خداروشکر که راحت بوده برات ..انشاالله نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت😍

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ممنونم عزیزم ان شاالله خودت هم زودتر خوب بشی فقط گلم حتما تو خونه یه دور بزن  بعد از دو هفته ...

یکی دوبار در روز دور میزنم ولی میترسم اخه دکتر خیلی ترسونده بودتم..میگفت خیلی سرویکست کوتاست ونرمه..چون دوقلوهم هست گفت شاید سرکلاژم انقدر قوی نباشه..نمیدونم توکل بخدا...دیروزم سونوی وضعیت حاملگی داشتم همون روزی که عمل کردم دکتر برام نوشت...خداروشکر همه چی نرمال بود...انشاالله تااخرم همه چی خوب پیش بره

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام خانما من امروز انتقال جنين انجام دادم و در حال استراحت هستم خواستم بدونم ايا مدل خوابيدن هم مهم ...

سلام عزیزم انشاالله که مامان میشی اینسری...من که طاق باز میخوابیدم پاهامم دراز نمیکردم ..به پهلوی چپم میخوابیدم

عزیزم فدات بشم....  والا مشکلمون که فکر نکنم به این زودی حل بشه کم کم یه چند سالی فکر کنم طول ...

آنا جون ان شا الله مشكلتون زودتر از چيزي كه فكر ميكني حل ميشه ، اگر مشكل مالي هست كه واقعا فقط بسپار به خدا شايد خدايي نكرده اتفاق بدتري ميخواسته بيفته كه خدا بهتون رحم كرده و با اين مشكل خودش رو نشون داده ، همه ما دلمون براتون خيلي تنگ شده ، ان شا الله كه همه چيز ختم به خير بشه براتون .