2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست

سلام دوستان، امروز سرکلاژ شدم، خود عمل اصلا سخت نبود ولی من رگهای دستم خیلی نازکه، به خاطر اون یک ماه سرم هم که زدم دیگه سریع خودشونو جمع می کردن

خلاصه کلی سوراخ سوراخ شدم تا رگ گرفتن

حالا تهوع هم که دیگه هست

واسه استراحت دکتر گفت فقط دو هفته رعایت کن و کار خونه انجام نده، بعدش گفت عادی باشم فقط پله نرم

کلا گفت استراحت مطلق اصلا نباشم چون خیلی ضرر داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان، امروز سرکلاژ شدم، خود عمل اصلا سخت نبود ولی من رگهای دستم خیلی نازکه، به خاطر اون یک ما ...

سلام زینبی جونم.خداروشکر که حالت خوبه.مواظب خودت و فندقت باش.این دو هفته رو استراحت کن ان شاالله به خیر و خوشی این دوران رو میگذرونی❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الانم دوسه باری درروز حالم بد میشه...اره روزی دوتامو ادامه میدم..گفتن فعلا تا انومالی بزنم...در مورد ...

ممنونم عزیزم ان شاالله خودت هم زودتر خوب بشی

فقط گلم حتما تو خونه یه دور بزن 

بعد از دو هفته هم بپرس چه جور باشی

امروز که شدیدا دکترم تاکید کرد استراحت مطلق خطرناکه، باز شما هم بپرس

ممنونم عزیزم ان شاالله خودت هم زودتر خوب بشی فقط گلم حتما تو خونه یه دور بزن  بعد از دو هفته ...

انشاالله سالم باشی 💖

پس چرا دکتر من گفت استراحت مطلق 

چقدر نظراتش فرق داره 🤐

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من بهم گفتن تو.بازار وکیل ی جاهست همه چی داره. ولی نرفتم ببینم چطوریه...ی جا هم تو.خیرات بهم ادرس دا ...

آدرس خیرات کجاس ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام دوستان، امروز سرکلاژ شدم، خود عمل اصلا سخت نبود ولی من رگهای دستم خیلی نازکه، به خاطر اون یک ما ...

سلام عزیزم...خداروشکر ک عمل راحت بوده برات...انشاءالله بقیه بارداریت رو به راحتی بگذرونی و بچتو ب موقع بغل کنی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم فدات بشم....  والا مشکلمون که فکر نکنم به این زودی حل بشه کم کم یه چند سالی فکر کنم طول ...

عزیزم خدا رو شکر حالتون خوبه، ان شاء الله اون مشکل هم حل بشه براتون

ان شاالله این پروژه ها و مشکلتون بشه برات سکوی ترقی و پیشرفت، همیشه معجزات از دل سختی های طاقت فرسا میزنه بیرون 

برات آرزوی بهترین ها رو داریم

آدرس خیرات کجاس ؟؟؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم،خیلی برات دعا کردم،فقط ترو خدا نا امید نباش شاید اینبار بدنت به دارو ها ج ...

قربونت برم ایشالله ، حتما پانکچر کردی خبر بده عزیزم چون ممکنه کم بیام منشن کن منو 😘

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من