2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
انشاله که جواب میگیری با همین ها عزیزم .. استرادیول که نمیخوری چرا داری آ اس آ میخوری؟؟ به من گفت ا ...

استرادیول دیگه نداد،آ اس آ خودم میخورم ،میگن واسه خونرسانی به رحم خوبه،مشکل اصلی من اینه آندومترم یکدست نمیشه، ضخامتش خوبه هشت پریودیم ۷ هست

دکتر باغنی کارش خوبه یک سالی که زیره نظرش بودم پریودام منظم شد الانم منظمه،بادکش خودش نشونم داد الان خونه انجام میدم

انشاالله دستش واست خوب باشه و مشکل ضخامتت خوب میشه

گريدشون AB بود و هر سه تاشم بلاست شده بود ضعيف نبودن 

اصلا به ضعف نطفه ربطی نداره به نظرم بیشتر مشکل ایمنی و انعقادی دخیله.من هر بار جنینم آ + هستش دوبار باردار هم شدم ولی قلب تشکیل نشد هر بار.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا به ضعف نطفه ربطی نداره به نظرم بیشتر مشکل ایمنی و انعقادی دخیله.من هر بار جنینم آ + هستش دوبار ...

عزیزم دکار زرنانی گفت سقط سه ماهه اول مطلقا ربطی به ایمنی نداره دوبار ازش پرسیدم

ثمین جان تیروییدتو چک کن حتما 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم من شنیدم یه پولی میدی مثلا ۴۰ تومان و ماهی ۵۰۰تومان و دیگه چیزی نمیدی🤔🤔🤔حالا یه نفرو میشناس ...

عزیزم هزینه تخمک هدایی چقدره ؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
استرادیول دیگه نداد،آ اس آ خودم میخورم ،میگن واسه خونرسانی به رحم خوبه،مشکل اصلی من اینه آندومترم یک ...

امیدوارم همین ماه انتقال بدی و بگی باردار شدی انشاله انشاله.... من شنیدم ورزش منظم واسه سه خطی بودن رحم خیلی موثره اگه میتونی انجام بده حتما حداقل روزی یکساعت برو باشگاه تردمیل و الپیتیکال و .. کارکن

اره من و همسرمم حدود شش هفت ماهی تحت نظرش بودیم بیشتر واسه شوهرم ، دیگه گفت توهم بیا تقویت رحم که دیگه من تصمیم به میکرو گرفتم حالا امروز میرم ببینم چی میگه

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
انشاءالله خیره،ببخشید زیاد سوال میکنم الان تو این هفته ها با استراحت طولش بیشتر میشه یا نه؟اصلا امکا ...

عزیزم اره میشه من هم جفتم پایین بود و هم طول سرویکسم ۲تاش رفت بالا فقط درازم و دستشویی و نماز و گاهی میشینم که خسته نشم تا الان ماه ۴همش استراحت بودم گلم⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
تلفنی باید نوبت بگیرن برای رویان ؟؟ یا حضوری ؟ شماره تماس دارید بدید ؟؟

عزیزم ازمایش دادی بتا دوبارهچ💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
گزنه قاعده اور نیست مامان ارامش؟ فعلا ال آرژنین گرفتم بدون مشورت با دکترم

والا نمیدونم اما تا قبل انتقال این کارارو کردم ۱ماه قبلش دیگه از روز انتقال نخوروم.و من اب زرشک و اب انار هم ۱روز در میون خوردم خودم میفهمیدم که خونم شل شده عزیزم💜💜

اره گلم کلی دارو استفاده کردم و ... روز سیزدهم رفتم سونو ضخامتم ۶/۲ بود دکتر چولساز روز ۲۴ انتقال بد ...

خدا کمکت میکنه عزیزم انشالللللله🌷🌷💜💜

عزیزم دکار زرنانی گفت سقط سه ماهه اول مطلقا ربطی به ایمنی نداره دوبار ازش پرسیدم ثمین جان تیروییدتو ...

بادکش دور ناف هم انجام دادم یک روز در میون به جز ۱هفته پریودی ۱۴ جلسه و گردش خونو منظم و زیاد میکنه🌷من تو ۳تا انتقال قبل اصلا از این کارا نکردم اینبار انجام دادم فقط عزیزم🌷🌷

عزیزم هزینه تخمک هدایی چقدره ؟

فکر کنم ۳.۴تومان یا۲تومان متغیر تو مرکز میشنیدم🌷🌷از بچه هاییکه میومدن

سلام دوستان گلم یه سوال داشتم  یکی از دوستان من میخواد لاپرا بشه میخواد بدونه رویان هم لاپرا م ...

بله عزیزم انجام میشه فکر کنم ۲ تا ۲/۵ هزینه اش میشه ولی فکر کنم اول با دکتر اونجا ویزیت بشه دستور عمل داده بشه بعد بیاد لاپرا ۲۲۵۶۲۳۲۴این تلفن اتق عمل زنان هست بگو زنگ بزن خودش بپرسه

بچه ها خبری از زینبی جون نشد؟سرکلاژ کرد؟ان شاالله که حال خودش و وروجکش خوبه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم