2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046758 بازدید | 684546 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم والا طبق تجربه هیلی از دوستان جواب آزمايش معتبر فقط تو مراکز ناباروری به دست میاد  ...

آره کاملا درس میگید.منم بهش گفتم بریم ابن سینا آزمایش بدیم ولی همسرم خیلی سختش هست.

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
سلام عزیزم،آزمایش اسپرم فقط باید مراکز ناباروری انجام بشه،همسر منم برای بار اول آزمایشگاه معمولی آز ...

مرسی گلم

خدایا شکرت.ازت میخوام همونطوری که دل ما رو با یه تو دلی شاد کردی دل همه آرزومندها رو شاد کنی‌.
ببین نمی دونم ال آرژنین چه اثری روی رحم داره، ولی کیوتن امتحانش رو پس داده برای تقویت بدن و خیلیا با ...

زینب جان من کیوتن و ب کمپلکس رو خیلی ساله که مداوم‌میخورم فکر میکنم از ۸۶

تاثیرشم تو تخمک کشی و بعدم تو فاکتور هموسیستیین دیدم بازم شروع میکنم روزی یکی

مشکل من موقع انتقال بالا نرفتن ضخامت بود که اخرش دکترم با پنتوکسی فیلین حلش کرد فکر کنم گردش خونم ضعیفه واسه همین ال آرژنین رو شروع کردم حالا از دکترمم میپرسم

ممنون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من باراول بوداخه هزینه هاراوام گرفته بودیم الان قسطهاسرمیرسه هیچی هم بدست نیاوردیم.

عزیزم همه همینطورن.تازه برا شما جنین تشکیل شد و انتقال دادن براتون .من چی بگم که جنینام رشد نداشتن و کار به انتقال هم نرسید؟پس من دیگه باید کلا بیخیال بشم.ولی نمیشم.من بچه میخوام و تا هدفی رو برا خودم مشخص میکنم باید حتما بهش برسم.ما هم کلی وام گرفتیم ولی آخرش هیچی.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نگران نباش گلم، همین پروژسترون هم تو دسته x هست، ولی وقتی متخصص این دارو رو با جرأت تمام تجویز میکنه ...

مرسی عزیزم ممنونم که با حوصله جواب دادی و وقت گذاشتی ایشالا بچه های هممون سالم بیان پیشمونو خیالمون راحت بشه

الان نی نی دار شدی گلم؟ خداسلامتی بده. من حاضر نیستم اینقد برا بچه خرج کنم تا بیاد ترجیح میدم برا خو ...

عزیزم من هنوز انتقال ندادم 

البته یه دختر۶ ساله دارم خداروشکر که همه زندگیمون هست

اصلا .در نهایت ناباوری طبیعی باردار شدم. اولش فقط یک کم هماتوم داشتم که با یک شیاف و یک آمپول و سه ...

خدارو شکر خدا برا ما هم دعا کنین 

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 
خوبم فداتشم.اره کمتر میام.حجم پیاما زیاد شده نرسیدم بخونم اصلا اعصابم‌خورده...دلم میخواد تک تکو بخون ...

ماهم.خوبیم عزیزم...چون معمولا فعالی. دیدم نیستی نگرانت شدم..خداروشکر ک خوبین😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تاراجان کیوتن چی میگیری معمولا؟

عزيزم Q10 پلاس مارك يورو ويتال ميگيرم قبلا 30 ميلي گرمش رو ميگرفتم الان چون تعداد قرصام زياده فكر كردم 100 ميليگرم بگيرم اگه بشه هفته اي دوتا بخورم بجاي هر روز 

زينب جان اينطوري ميشه بنظرت؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم