2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
مثلاچی که رعایت کنه شایدخوب بشه.ایاعرق کاسنی وگلاب برامردخوبه؟یابایدمزاج شناسی بشه.اخه میگن کاسنی خو ...

من فکر کنم کاسنی خوب باشه.

من به همسرم میدادم میخورد.

بعد از مدتیش باردار شدم.

۴ سال بعد که رفتیم دوباره آز داد و دکتر مرکز دو نمونه رو با هم مقایسه کرد (نمونه جدید با نمونه قبل از کاسنی ) ،

گفت چند برابر بهتر شده. چطور با اون اسپرم باردار شدی. باور نمیکرد.

حس میکنم بخاطر همین رعایت خوراکی و کاسنی بود. البته طبع همسرت رو بسنج و توی هیچی زیاده روی نکن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من فکر کنم کاسنی خوب باشه. من به همسرم میدادم میخورد. بعد از مدتیش باردار شدم. ۴ سال بعد که رفتیم ...

اخه توروایت هست که کاسنی باروری رازیادمیکنه.مثلاروزی یه لیوان بخوره کافیه؟چون قبلاگرفتم نخورد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونجا رو نميشناسم ميتوني بهم بگي ايا ازمايش كننده ش همون دو نفر اقا كه يكيش نوري يكيش نيك نفس هست بو ...

گلم ما تبریز توی حهاد دانشگاهی ازمایش دادیم ولی میکروم ارومیه بود اسم دکتر ازمایش کننده رو نمیدونم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم حس خاصی هم داشتی قبل از سونو طول سرویکس؟ درد واژن مثلا یا ترشح خاصی؟ بچه رو کجا حس میکردی ک ...

نه هیچ حسی اتفاقا سرحال و شنگول بودم راه میرفتم هرروز ،ماشین سوارمیشدم مسیر سه ساعتی اینا میرفتم،توی ان تی ۳۱ بود،دکتر گفت استراحت باش و نزدیکی نکن من استراحت بخصوصی نداشتم،نزدیکی ام دخول نداشتیم فقط،فکرمیکنم همه این مراعات نکردنا باعث شد بیاد پایین

الان از دیروز از سرحالی دراومدم یه کوچولو زیر دلم یجوریه،جفتمم تو ان تی قدامی بود وتوی انومای خلفی شده و حرکت نی نی رو میفهمم این چندروزه

ترشح هم خیلی روزا اصلا نداشتم گاهی چندروز پشت هم ترشح داشتم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
گلم هم dfi و هم مسائل ایمنی و انعقادی که باید برات بررسی کنن اگر بررسی نکردن وارد سیکل نشو تا خیالت ...

بنظرت تفت بتاهام دلیلش دی اف ای بالای همسرمه ۳۴بود

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
اخه توروایت هست که کاسنی باروری رازیادمیکنه.مثلاروزی یه لیوان بخوره کافیه؟چون قبلاگرفتم نخورد.

من منظم نمیدادم.خالی هم نمیدادم. توی شربت آبلیمو یا بیدمشک  و گلاب ، یک نصف لیوان کاسنی هم میریختم.

گاهی هم توی آب معمولی.

هفته ای نهایت ۳ بار میشد.

مشکلی درطول بارداریتون پیش نیمد؟طبیعی باردارشدید؟

اصلا .در نهایت ناباوری طبیعی باردار شدم.

اولش فقط یک کم هماتوم داشتم که با یک شیاف و یک آمپول و سه چهار روز مرخصی خوب شد.

توی ان تی طول سرویکسم ۳۰ بود ، بعد رفت بالا . سرکلاژم نشدم.

دو روز زودتر از تاریخشم ب دنیا اومد و طبیعی زایمان کردم.

اصلا کلا این بچه معجزه بود. اصلا هم نه شب بیداری داشت برامون نه اذیت حتی بعدش.

اورولوژیست ابن سینا میگفت با این اسپرم ، بچه دار شدین ، اونم پسر اونم سالم.

باور نمیکرد.

گفتم بررم بیارمش ببینیش.خخخخخ

توکلتون به خدا باشه. اگر شرایط و فرصت طبیعی رو دارین ، دریغ نکنین. درمان رو هم رها نکنین.

ان شاالله به حق این شب ها ، هر کی آرزوی مادر شدن داره ، خدا بهش عنایت کنه.

اصلا .در نهایت ناباوری طبیعی باردار شدم. اولش فقط یک کم هماتوم داشتم که با یک شیاف و یک آمپول و سه ...

وای خداراهزاربارشکرعزیزم چقدرخوشحال شدم برات وامیدوار.شوهرم 98درصدابنرماله.یه بارای وی اف کردم که دوروزپیش منفی شد.کاش طبیعی بشه.

دیگه چی بهش بدم بخوره؟خودم چی بخورم؟

منم شوهرم مورفو صفر بود .خیلی کاسنی خورد شاید حدود شش ماه اونم هر روز اما هیچ تاثیری نداشت.ولی به نظر من امتحانش ضرر نداره.شاید برا شوهر شما مثل مرجان جون تاثیر داشته باشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.