ببین امشب خیلی برای همه تون دعا کردم، که هم بهمون صبر بده، هم اولاد سالم و صالح
قبول دارم زن تو این مواقع دلجویی نیاز داره، دوست داره زبونی هم شده همسرش دلداریش بده،
میدونی درسته گذشت و بردباری تو زندگی خوبه ولی نباید ما رو منفعل کنه و کلا از خواسته ایی که ته قلبمون هست و نیازی که داریم نباید به سادگی رد بشیم، هر تلاش درست و عاقلانه ایی قطعا به نتیجه میرسه ولی گاهی زمان بر هست
یعنی اگر دوست داری همسرت همراهت باشه تو این زمینه حتما دنبال راهش باش، یه مشاوره که تعصب نداشته باشه خیلی میتونه کمک کنه
واقعا دلم نمیاد همیشه بگم خب مردهستن دیگه باید تحملشون کرد، به نظرم درست نیست، آخه تحمل باید نتیجه سازنده داشته باشه نه صرفا سرکوب کردن خواسته ها
ولی ببین اینو در نظر بگیر، درست بهشون جایگاه رو یاد ندادن، بلد نیستن همون قدر که به دست آوردن دل پدر و مادر مهمه و ارزش داره، محبت به همسر هم همون قدر ارزشمند و با اهمیته
اما خیلی خوشحالم که نوشتی مرد زندگی هست و بهت اهمیت میده، این یعنی فقط ابراز علاقه به همسر رو کسی بهش یاد نداده و قطعا منظورش اذیت کردن شما نیست
ان شاالله خدا به زودی دلتون رو شاد کنه و از همه این سختی ها راحت بشین، به جاش درگیر شب بیداری و وروجک بازی کلی جوجه ناز بشین