2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
من براپانکچرمیرفتم سونودکترگفت پوچن وکیست شدن وبه دردنمخورن.کارت به مرحله بعدمیکشه.منم گفتم همین یه ...

اااا دکتر چجوری از سونو گفت پوچه؟ خداروشکر ک بازم‌فریز داری امیدت ب خدا باشه. ب مگ گفتن معلوم‌نی پوچه یا نه. اخه چرا باید پوچ باشه؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
بله.من دیدم تو مرکز یک خانم با یک تخمک و یک جنین باردار شده بود. پسرش ۳ سالش بود، اومده بود برای دو ...

وای خدا کنه برای منم بشه. چقد خوشحالم کردی اینو گفتی عزیزم. ب نظرت رشد سریع تخمکم تو روز شش با پنج روز امپول بخاطر داروی قویه یا پوچی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم برای منم همین اتفاق افتاد دارو خوب جواب نداد باتوجه به ذخیره ۲/۸ و عدم مشکل باروری خیلی ن ...

واسه من سیکلم کوتاه بوده حتی کیستم‌نداشتم ال دی هم نخوردم. داروهای من همه قوی بودن پرگووریس و گونادوپین

عزیزم فقط وفقط توکلتون به خدا باشه.من 6 تا فولیکل داشتم.4 تا تخمک. فقط یک جنین . همون یک جنین گرفت و ...

دخالت چیه عزیزم. مررررسی ک گفتی دلم‌روشنتر شد. اسپرم‌شوهرتون خوب بوده؟

راست میگی؟ ای وای میگم شوهر من بنده خدا ۲ سال پیش آزمایشش خیلی خوب بود ۲ ساله سیتریزین می خوره آزمای ...

اتفاقا نوشته بود برگشت پذیر هست، یعنی با قطعش اوضاع اسپرم ها یواش یواش خوب شده

تو یه مقاله نوشته بود دو نفر آقا بودن با مشکل نازایی که همسرانشون سالم بودن، با قطعش طبیعی باردار شدن

سلام خانما

من قرار بود ماه پیش وارد سیکل میکرو بشم،روز دوم پریود رفتم سونو،دکتر گفت یه کیست داری و البته عفونتم داشتم.هر چند ماه گذشته ش که سونو کرده بودم نه خبری از کیست بود نه عفونت.

خلاصه دکتر برا عفونت بهم دارو داد و برا کیستم هم بهم ال دی داد،

چهارشنبه ای که گذشت،آخرین قرص ال دی رو خوردم،فرداش یعنی از چهار روز پیش لکه بینی شروع شد،اول فک کردم پریوده،با اینکه روز 24 سیکلم بود و من همیشه 28 روزه پریود میشم،

ولی بعد دیدم فقط لکه بینیه و الان چهار روزه ادامه پیدا کرده،کسی هست تجربه ای مثه من داشته باشه یا بدونه چرا اینجوری شدم؟؟؟؟

الان نمیدونم پریودم یا نه !!!!

لطفا کمکم کنین

عزیزم فقط وفقط توکلتون به خدا باشه.من 6 تا فولیکل داشتم.4 تا تخمک. فقط یک جنین . همون یک جنین گرفت و ...

الهی خدا خیرت بده باعث امیدواری بنده های خدا میشی، ان شاء الله دختر نازت رو حفظ کنه برات و همه عزیزانت رو