2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684575 پست
سلام خدمت خانمای گل میگم من حالت تهوع  شدید دارم دلم روی غذای نمیره با زور غذا میخورم حالم بدتر ...

تازه اول راهی....عجله ت چیه؟من بی اشتهایی و تنفرم از غذا یه ماهی طول کشید ولی تهوعم تا غربال 15هفتگی و اینا بودش...سعی کن ب زورم شده بخوری

عزيزم تو سونو نوشته بود برام خونريزي خفيف....باز خوبه خفيف بوده كه اينجوري خون ميدادم😐😐😐😐همش درا ...

ممنوووون عزيزم باشه بيشتر استراحت ميكنم 

يادته تا چند روز خون ريزي يا لك داشتي ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نههههه، 6 شهریور دادم،خودشون گفتن 21 شهریور جوابش میاد ولی نمی دونم  معمولا چند روزه میاد؟&nbs ...

معمولا حداكثر ١٤ روزه مياد . بازم خودت پيگير باش حتما 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
نههههه، 6 شهریور دادم،خودشون گفتن 21 شهریور جوابش میاد ولی نمی دونم  معمولا چند روزه میاد؟&nbs ...

زينب جون ميتوني بهم بگي اين آزمايش چيه ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم هفته چندمچندم ه بهتر شدی

هفته ٧ الان 

ولي از وسطاي ٥هفته شروع شد 

عزیزم هفته چندمچندم ه بهتر شدی

ببين من چايي زنجبيل هم امتحان كردم واسم خوب بود 

سلام خدمت خانمای گل میگم من حالت تهوع  شدید دارم دلم روی غذی نمیره با زور غذا میخورم حالم بدتر ...

دوران بسیار وحشتناکیه. ایشا زود تموم شه برات. برا من از هفته 14 شروع شد تا دوماه کامل درگیر بودم. مامانم نمیذاشتم بیاد جلوم میگفتم بو میدی اصلا یه وضی. تو تخت چنتا بیسکوییت مادر میخورم بزور پا میشدم بالا نیارم. عصر هم همینطور. در کل 15 بار شاید بالا اورده باشم ولی همش تهوع. همچی بو میداد. خودمو با زنجبیل نگه میداشتم. همش هم فشارم میوفتاد غش میکردم دوتا قلوپ اب کمپوت میخورم زنده میشدم. شانس اوردم قند نداشتم هنوزم قندم رو 80. ببین اگه میلت میکشه میوه بخور. هیچی نخوری فقط همین میوه هم بخوری بازم عالیه. فقط دنبال چیپس و پفک نرو. من مرغ و سیب زمینی سرخ شده رب زده که خشک باشه با پلو کته میتونستم بخورم فقط غذام همین بود. البته وسطش دوبار غش میکردم

منم بعد از مثبت شدن همینارو دادم. اینو همه میدن ازمایشای تکمیلی واسه بارداری

اهان مررررسي نازي جون ترسيدم گفتم دكتر چيزي تو سونو ديده نوشته

الان دیگه اینطوری نیست یه دکتر از اول بهت معرفی میکنن میگن از این به بعد پیش همین باید بری

من دکترم نیلوفر معترف بود. مثل بقیه دکتراش معروف نبود ولی من خیلی خوشم اومد ازش. چقدرم با اخلاق و مهربون. 

اهان مررررسي نازي جون ترسيدم گفتم دكتر چيزي تو سونو ديده نوشته

نه الکی دنبال دردسر نگرد. روال طبیعیه همه. میخوان بدونن تو بچگی سرخک ابله اوریون چی گرفتی همرو کنترل کنن. با همه ی ازمایشهای ویروسی. و مقدار قند و خون و ازین چکاپ ها

منم ی چیزایی قسمت تخمدانام احساس میکنم،برای من ستروتاید ننوشت،یکشنبه باید ببینم چی میشه،خدا رو شکر ک ...

منم دقیق نمیدونم والا تو نت نوشته بخاطر التهاب عفونت چاقی حاملگی و خیلی موارد دیگه بالا میره، اره بیخیالی خیلی بهتره. ذخیرت چند بود عزیز؟ چ امپولی بهت دادن چندتا؟

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من