2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم هفته چندمچندم ه بهتر شدی

گلم من از هفته 13 دیگه سرم نزدم، ولی هنوز دمیترون خوراکی و بقیه چیزا رو رعایت می کنم 

الان حداقل روزی یه بار حالم بهم می خوره ولی دیگه مثل اون موقع نیستم، دکترم گفت تا هفته 20 هست تهوعم🥴🥴🥴🥴

لیانا جان اون سه تا خط آخر هست  خط آخرش مربوط به ادرار هست انجام بده ولی دو خط مونده به آخرش ر ...

مررررررسي عزيز دلم 😘😘😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما به من میگین اگه مهر تخمک کشی بکنم و هایپر بشم کی برام انتقال میدن؟

و اینکه من بچه مدرسه ای دارم و خانوادم نمی دونن اینکار و می خوام بکنمم سختم نیست؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ببين من چايي زنجبيل هم امتحان كردم واسم خوب بود 

فقط لیانا جان چای زنجبیلی چون شما آسپرين و انوکسا داشتی باعث خون ریزی شده ها فعلا نخور

کلا هر کس داروی ضد انعقادی داره نباید زنجفیل بخوره اصلا 

و هر کس داروی ضد انعقادی نداره هم بهتره قرصش رو بخره، چون دوزش اندازه گیری شده ولی دمنوش خانگی میزان زنجفیل قابل اندازه گیری نيست 

دوران بسیار وحشتناکیه. ایشا زود تموم شه برات. برا من از هفته 14 شروع شد تا دوماه کامل درگیر بودم. ما ...

😖😖😖😖 بنده خدا منم به مامانم میگم بو پیاز خام میدی😢😢😢 الان دو ماهه خونه مامانم هستم 

فکر کن از حمومشون بدم میاد با اینکه تمیز تمیزه، میرم خونه خودمون

از بوی همه چی هنوز بدم میاد جز عرق نعنا و گلاب

کلی هم دکتر رفتم یه جا رفتم می گفت چرا نسل شماها این جوری شده آخه 🤣🤣🤣🤣 گفتم از عمه ام به ارث بردم🥴🥴🥴🥴

فقط لیانا جان چای زنجبیلی چون شما آسپرين و انوکسا داشتی باعث خون ریزی شده ها فعلا نخور کلا هر کس دا ...

واي خدا خيرت بده خوب شد گفتي فكر كنم اونو خوردم خونريزي كردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم هفته چندمچندم ه بهتر شدی

عزيزم چايي زنجبيل رو نخور منم اشتباه كردم 

خانما به من میگین اگه مهر تخمک کشی بکنم و هایپر بشم کی برام انتقال میدن؟ و اینکه من بچه مدرسه ای دا ...

گلم به من گفتن سه تا پری بعد برم که سیکل لانگ انتقال جنین انتخاب کردن، عملا شد 4 تا پریود بین پانکچر و انتقال 

نه گلم فقط چیز سنگین بلند نکن، بقیه اش چیزی نیست 

رژیم پر پروتیین هم رعایت کن که عوارض هایپری سراغت نیاد 

فکر کنم سیکل آنتاگونیست برات شروع کنن بهتر باشه تا سیکل لانگ پانکچر

بعدش هم ان شاء الله بارداری و بقیه کمکت میان😉😉😉