2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست

سلام خانما من دیروز پانکچر شدم ولی انگار دکترم کفت انتقال نمیده جنینا فریز بشن .چقدرزمان میبره تا انتقال بدن ومن چه زمانی باید مراجعه کنم برای انتقال واینکه جنین فریز بهتره یا فرش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان یک سوال اورژاتسی دوستم روز ۸ انتقاله دو تا بلاست یک مورولا امشب لک صورتی دیده من میگم لک ...

عزیزم اصلا بدون مشورت مرکز قطع نکنه احتمالا لک لانه گزینی هست

هر رنگی می تونه داشته باشه، نهایت آسپرين رو قطع کنه

زینب جونم امروز شکمم خیلی داغ شده نمیدونم چرا 🤔🤔🤔 نگران شدم آخه می‌گن گرما ضرر داره برای جنین&nb ...

عزيزم منم بدنم همش داغ بود خيالت راحت 

انشاالله مامان شدي

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانما من دیروز پانکچر شدم ولی انگار دکترم کفت انتقال نمیده جنینا فریز بشن .چقدرزمان میبره تا ان ...

گلم بهتره از مرکز بپرسین 

ولی قانون کلی این هست که اگر هایپر شدی پریود سوم بری واسه انتقال

آره گلم پریود سوم به من گفتن بیا چون هایپر شده بودم

زینب جون بدترین مورد دکتر نصر همین شلوغ بودن بی اندازه مطب و عدم وقت کافی برای ویزیت هست ، گلم منو شرمنده میکنی هربار با دقت ج سوالاتمو میدی عزیزم ❤️🙏

بهم گفتن پریود شدی بیستم سیکلت بیا مطب حالا قراره چیکار کنه نمیدونم ،ماما بهم گفت انتقالت در زودترین حالت میفته یک ماه و نیم اینده ،داروهای انتقال هم مثه پانکچر هست همینقدر ورم و دردسر داره؟ یه سوال دیگه هم دارم زینب جون میگم واسه انتقال باید ضخامت اندومتر ۸ به بالا باشه چی کار کنم بالا بره ؟خیلی گیج شدم منظورم به لحاظ تغذیه ای هست 

اصفهان کجا بودی؟اصفهات که خیلی تعریفی مرکزش؟منم اصفهانم

مرکز مشتاق،خیلی شلوغه به خاطر همین رسیدگی کمتر،مثلا من مشکل ذخیره داشتم دکتر احمدی حتی به پرونده و آزمایشاتم نگاه نکرد،یا اینکه همسرم تا روز پانکچر نباید داروهاش قطع میشد که اصلا یک ماه ونیم قبل از عمل داروهاش تموم شده بود ویا اینکه باید برای عفونت به هردومون دارو میداد که نداد،در کل من راضی نبودم چون خیلی شلوغه و گروهی کار میکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستای خوبم سلام

ازتون می خوام با دلای پاکتون بازم برام دعا کنین. من از دیشب بیمارستان بستری شدم دیروز عصر احساس کردم به حجم زیادی مایع ازم خارج شد که تو بیمارستان بعد تست معلوم شد مایع امینیون هست. سونو کردن و‌گفتن اب دور یکی از جنین ها خیلی کم شده و اگه همینطور بمونه براش خیلی بده. حتی ممکنه به اون یکی هم اسیب بزنه. 😭😭😭😭😭 نمی دونم چرا خدا داره اینجوری امتحانم می کنه. نمی دونم مصلحت و حکمتش چیه که باید اینجوری بشه. هنوز دو هفته نشده که خیالم کمی راحت شده بود.😭😭😭 ازتون خواهش می کنم برای سلامتی فرشته هام دعا کنید.مطمینم خدا به دلای پاک شما نگاه می کنه.🙏🙏🙏

گلم بهتره از مرکز بپرسین  ولی قانون کلی این هست که اگر هایپر شدی پریود سوم بری واسه انتقال

سلام زینب جون خوبی عزیزم؟بهتری انشالله؟حالت تهوع هات از بین رفتن عزیزم؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس