2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر که همین روز اول اینقدر نشونه مثبت سر راهت قرار گرفت،در مورد فولی هم نگران نباش منم همینقد ...

قربونت برم.ن ماه قبل فقط تقویتیا و از روز ۱۹ هر ۱۲ ساعت ی استرادیول ۲ میلی. هزینه داروهامم با دو ورق کیوتن و ازیترومایسین شد دو و ششصد و خورده ای. 

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
سلام زینبی جان خوبی؟ بالاخره بهم نوبت دکتر دادن.رفتم آزمایشات رو دید خواست برام آزمایشات تکمیلی رو ...

خدا رو شکر خیلی نگران بودم امروز چی میشه

ببین کلمن تهیه کن با یخ خشک داروهاتو از همین رویان بگیر خیالت راحته اصل هستن اگر یه وقت چیزی هم نداشتن همونجا راحت می تونی بپرسی

کاش از همون توضیحات جایگزین ال دی ببینی چی بهتره 

سلام خوبین عزیزان من هفته هفتم بارداری ظهر تا حالا پایین شکمم خیلی سفت میشه هر چند ساعتی اینجوری میه ...

سلام عزیزم یه کم شبیه انقباض هست ولی هر وقت این جور میشی سریع دراز بکش خوب میشه، منم داشتم این جور دلدردها رو ولی لک فقط هفته 6

از دکترت هم بپرس خیالت رو راحت می کنه

مگه پی جی دی اینهمه طدل میکشه تا حوابش ییاد

بله گفتن دو بار ازمایش‌میکنن و هر سریش د‌وهفته زمان‌میبره 

البته گفت سرمون شلوغ هست خلوت باشه نهایت دو هفته جواب‌میدیم

سلام عزیزم خوبی‌؟ پسر گلمون چه طوره؟  ما دعا گوی شما هستیم  مراقب خودتون باش

سلام مرسی عزیزم خداروشکر بد نیستیم😊 قربونت برم لطف دارین 😘 ان شاالله حال همه شما و نی نی ها خوب باشه❤❤

الحمدالله❤
سلام زینبی جان خوبی؟ بالاخره بهم نوبت دکتر دادن.رفتم آزمایشات رو دید خواست برام آزمایشات تکمیلی رو ...

عزيزم من پستهات رو ميخوندم خوشحال شدم كه وارد سيكل شدي . خانمي سوپرفكت داروي كميابي نيست چون ايراني هست سري بعد كه بري داروهاي تحريك تخمدانت شروع ميشن . به جاي ال دي هم شايد از داروخانه بپرسي بهت نمونه خارجيش رو بگن چي هست .

عزيزم من پستهات رو ميخوندم خوشحال شدم كه وارد سيكل شدي . خانمي سوپرفكت داروي كميابي نيست چون ايراني ...

سلام مامان سبحان خوبی؟گل دختر و گل پسرت خوبن؟ میشه بجای من ببوسیشون؟مخصوصا زیر گلوشون رو.آی من عاسق بوسه زیر گلوی بچه ها هستم یه بوی بچگی خاصی میده که من عاشقشم.

آره خدا رو شکر.سه روز قبل که جواب آزمایشم رو گرفتم خیلی پکر شدم همش فکر میکردم سیکل رو برام شروع نمیکنه اما خدا رو شکر برام شروع کردن هر چند تا مهرماه باید صبر کنم برا شروع داروهای اصلی ولی بازم خیلی خوبه.این بار خییلی امید دارم که برام جنینای خوبی تشکیل بشه آخه بالاخره امکانات اینجا از شهرستان خیلی بیشتره.دکتراش هم از اونجا بهترن.برا ما چشم منتظرا دعا کنین.دعا کنین ما هم دلمون شاد بشه و باردار بشیم

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.