2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
عزيزم وقتي حس خوبي نسبت بهشون نداري چرا ادامه ميدي باهاشون؟

چون تو شهر خودمونه مشکل رفت و آمد نداریم ،از اونطرفم همسرم میگه حالا که همه ازمایشها رو انجام دادیم تحمل کن دیگه باز نریم یجای دیگه ولی من واقعا نمیتونم تحمل کنم ازشون متنفرم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبحتون به خیر  روز هفت انتقالمه نمیدونم چرا هر چی میرم جلو ناامیدی میاد تو ذهنم چیکار کنم ...

سلام فاطیما جان قرار شد نا امید نباشی و توکل کن به خدا انشاالله تو این ماه عزیز خدا دامنتو سبز کنه و ماهم خوشحال باشیم دوست عزیزم 

لطفاً فقط انرژی مثبت و دید خوب داشته باش بدون استرس 

به حکمت و عظمت خداوند شک نکن گلم 

سلام فاطیما جان قرار شد نا امید نباشی و توکل کن به خدا انشاالله تو این ماه عزیز خدا دامنتو سبز کنه و ...

ممنون عزیزم یه موقع دلخوش میشم یه موقع ...

ته قلبم توکل به خداست حتما تقدیرم با حکمتش یکیه هر چی خودش صلاح بدونه چون اکه بشه که میشم شاه جهان و ۹۹ درصد مشکلاتم حل میشه اون یه درصدم بابت مرخصی دارم 

وای خدا گزینه دوم رحم جایگزین هست که نه هزینه شو نه دلشو

خدا دل شما و بقیه دوستای اقدامی رو شاد کنه به دل منم نگاهی کنه 

الهی مرا  آن ده که آن به 
نسرین جون به سلامتی کی میری آزمایش و ++++شدن 

من هجدهم باید برم که روز تاسوعا 

ولی یه روز زودتر میرم 

انشاالله و توکل کردم به خدا 

پنج روز دیگه 

اصلا به روز ازمایش فکر نمیکنم خیلی ریلکس هستم چون می‌دونم استرس اثراتش از اون داروهای هورمونی بیشتر ،سعی کردم مثبت فکر کنم 

دخترا من 26 تیر تخمک کشی شدم 30 تیر انتقال دادم

13 مرداد جواب آزم منفی شد داروهام قطع کردم و چند روز بعدش پریود شدم

دوره هام بین 26-28 روز هست الان 30 روز گذشته اما پری نشدم. عقب انداختن بعد از پانکچر طبیعیه؟

همش گر میگیرم و دل درد پریودی دارم. 5 روزه داستانم همینه

من هجدهم باید برم که روز تاسوعا  ولی یه روز زودتر میرم  انشاالله و توکل کردم به خدا  ...

ببخشی قبلا هم‌پرسیده بودم 

آفرین به تو 😍😍😍 باور کن‌میام اینجا امیدوارم‌میشم دوباره 

ان شاءالله که مثبت میشه برات 

منم تاب نمیارم روز تاسوعا بی بی میزارم ان شاءالله مال منم‌مثبت بشه

الهی مرا  آن ده که آن به